10. kolo
08.10.2022 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Vyloučení Sergia Ramose (© AFP)

Remeš uhrála s PSG cenný bod

Bodovou ztrátu zaznamenalo v 10. kole Ligue 1 i favorizované PSG. Hvězdami nabitý tým trenéra Christophera Galtiera nedokázal překonat obrannou hráz Remeše a z korunovačního města francouzských králů se vrací s remízou 0:0. Utkání výrazně ovlivnila červená karta pro Sergia Ramose.

Paříži v sobotu večer chybělo několik opor a z hvězdného tria hrál na hrotu útoku jen Kylian Mbappé. I tak měli hosté obrovskou územní převahu a ve 13. minutě i první gólovku, střelu Ruize z hranice šestnáctky ale vytěsnil Diouf. Brankář Remeše se po půlhodině hry vytasil s dalším fantastickým zákrokem po ložence Mbappého.

Zahanbit se nenechal ani Donnarumma, u kterého se očekávalo mnohem méně práce. Italský brankář vyrazil Munetsiho velkou šanci a i on tak měl podíl na nerozhodném výsledku.

Klíčový moment přinesla 41. minutě. Stoper Sergio Ramos nejprve uviděl za faul žlutou kartu a protože si neodpustil řeči vůči sudímu, přišla karta číslo dvě. To byl zásadní moment, protože Pařížané museli koncentrovanou obranu Remeše dobývat v početní nevýhodě.

Domácí navíc vystrkovali růžky a o další práci měl postaráno Donnarumma, který výtečně vychytal Zeneliho. Až v 67. minutě se naskytla dobrá možnost i Paříži, jenže střídající Neymar svůj únik poslal jen vedle tyče. V další fázi zápasu následoval úbytek vyložených šancí a stav 0:0 se až do konce zápasu nezměnil.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ramos byl a je pořád srac

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele