12. kolo
23.10.2022 15:00 CET
2 : 2
(1:0)

Reportáž

Toulouse proti Strasbourgu uhájilo alespoň remízu

Domácí dohrávali dvacet minut v deseti lidech, protože přesto se vyhnuli druhé porážce v řadě. Racing potvrdil, že stále hledá loňskou formu a ve své situaci musí být rád za každý bodík.

Už ve 4. minutě vyzkoušel Zakaria Abouklal pozornost Matze Selse. Na další zajímavější příležitost se čekalo téměř půl hodiny. Fares Chaïbi už byl příliš blízko na to, aby mohl balon procedit za gólmanova záda. Krátce před poločasovým odchodem do kabin se řešil možný pokutový kop pro TFC. Nepískal se, přesto Montanierova skvadra odcházela do šaten s náskokem.

Rohový kop z pravé strany mířil na Rasmuse Nicolaisena, jenž hlavičkoval zpátky před bránu, kde byl Anthony Rouault o něco rychlejší, než Sels - 1:0. Strasbourská jednička musela být pozorná i po změně stran. Rafael Ratão jí příliš práce nenadělal. Zato bezprostředně po něm ve vápně vyplaval zcela neobsazený kapitán Brecht Dejaegere, jehož volej se zastavil až v síti - 2:0.

Deset minut poté Ronaël Pierre-Gabriel skvěle nacentroval na malé vápno, kde se svou hlavičkou úřadoval zkušený Jihoafričan Lebo Mothiba - 2:1. V 71. minutě chtěl Rasmus Nicolaisen poslat před dotírajícím Issiagou Syllou malou domů. Jenže si nesrovnal krok a místo toho zahrál ve vlastní šestnáctce rukou, za což dostal druhou žlutou, a tím pádem červenou kartu. Exekuce nařízené penalty se chopil Kevin Gameiro. Maxime Dupé sice jeho záměr vystihnul, avšak na razantní dorážku stejného hráče už opravdu dosáhnout nemohl - 2:2. Velké štěstí pro výběr Juliena Stéphana. Jenže do závěrečného hvizdu rozhodčího Jérémyho Stinata se už žádná velká šance na té či oné straně neurodila.

Autor: Tomáš Kordík / ligue1.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele