Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace 2023

skupina 7
11.11.2021 20:00 CET
3 : 1
(3:1)
Stadión:
 

Reportáž

Jednadvacítka prohrála v Anglii a poprvé v kvalifikace o ME nebodovala

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (67)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
Xaviercreus

Půjde to někde sledovat? Díky za každý tip

Reagovat
$$CaptainKokotko

To jako nikdo nevysílá?

Reagovat
rufus
Reagovat
Reggie

dík

Reagovat
Xaviercreus

Díky, ale asi na to už seru

Reagovat
letitfly

Kovář - Fukala, Donát, Vitík, Gabriel - Žambůrek, Kaloč - Ostrák, Karabec, Daněk - Čvančara

Snad se jim to povede a překvapí. Sice srdcem, ale tipuju 1:2

Reagovat
oli9

Tak neprohrat. Anglie je silná.

1:1 a bude spokojenost

Reagovat
GrimeBaller98
Reagovat
smazaný uživatel

respekt, přeju mu, at se mu daří, i když to po sezoně asi už nebude v baníku.

Reagovat
smazaný uživatel

S tím trenérským mágem na lavičce nemám o výsledek obavu - 0:2.

Reagovat
kilobyte

Jasná výhra v suchém párku.

Reagovat
Neutron

Parok nikdy nesmie byt suchy.

Reagovat
Greny

Podle mě vyhrajeme .. 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Neklekat , Nebát se , Nadat do negru , Porazit

Reagovat
žrout

Velká škoda, že nakonec nemohl jet Fila. O to víc by se hodil Alijagič, který místo toho bude hrát přáteláky za U19. Chybí mi tam i Samek, minimálně jak top náhradník který přinese kvalitu do rozehraného zápasu, když bude třeba střídat Žambůrka. Nepovolání těch dvou je naprosto nepochopitelné. Trenéři asi nechtějí mít v týmu tu největší kvalitu, jinak nerozumím.

Snad to ale zvládneme a bude aspoň neprohra, Čvančara by mohl zúročit svou skvělou formu. Ideální sestava:

Kovář - Jurásek, Donát, Vitík, Gabriel - Žambůrek, Kaloč - Ostrák, Karabec/Šulc, Daněk - Čvančara

Bojím se ale, že na LB bude cpát přes nohu zase Fukalu, který je pak dopředu nulový, celá ta strana tím trpí, navíc v Liberci stejně nehraje, místo aby hrál levák Jurásek, co naopak v Bolce hraje základ a sbírá góly a asistence. Ale třeba Suchoparek překvapí, i když nedoufám

Reagovat
veikko

Jurásek má fakt potenciál a při té bídě, co máme v Áčku na levém beku, bych mu dal klidně šanci jako náhradníkovi i v seniorské reprezentaci. Vzal bych si příklad z mého oblíbeného Ekvádoru, který se nebojí dávat šanci v základu v reprezentaci 19letým klukům, co mají první sezónu v dospělém fotbale. Stačí, když věří v to, co v nich je.

Reagovat
žrout

Prosím tě, tady má Suchopárek problém vůbec vzít 17-ti letého talenta, co hraje ve Slavii o titul, nebo 18-letého nejlepšího střelce FNL do U21. Proč? Protože jsou přece na U21 moc mladí a starší mají na jejich místech přednost. Tady jsme fotbalovým myšlením v pravěku. Šilhavka má v Áčku Hložka a už tak je z toho beztak nesvůj, že tam je někdo tak mladý, kdo by měl mít přece správně "ještě čas".

Všude jinde ve světě se nebojí dávat příležitost mladým, když na to mají. Jenom u nás je mladý věk brán jako handicap, který tě předurčuje k tomu, že si musíš počkat, až budeš starší. Jinde je brán jako přednost. Při podobné výkonnosti u nás obvykle dostávají prostor staří "zkušení". Přitom jakýkoli trenér, co vidí dál než do dalšího víkendu, musí chápat, že v mladém je narozdíl od starého budoucnost a za dva roky bude starý možná ve fotbalovém důchodu a mladý vystřelí třeba o 200%, když se s ním dobře pracuje. Ale tady na to nemá skoro nikdo ani erudici, ani vizi a koncepci, ani trpělivost a ochotu. A proto jsme taky fotbalově tam, kde jsme.

Reagovat
letitfly

Je to tak. Bohužel je to z velký části proto, že ty základní ročníky ty kategorie (tj. 2000, 2001) spolu teoreticky v repre hrajou od mala a mají už tu svou “partu”. Trenéři nechtějí tu partu narušovat a často berou hráče za odměnu, aby se ta parta rozloučila společně v ty poslední mládežnický kategorii. Z lidskýho hlediska je to krásná myšlenka, ale z hlediska sportovního to je úplně na hovno….

Reagovat
žrout

Je to úplně na hlavu postavené myšlení, které nezohledňuje ze sportovního hlediska snad vůbec nic, ale hlavně že máme specifickou českou kabinu, kluci se znají a mají dobrou partu

Reagovat
Selänne

tohle myšlení je fakt k smíchu. Já jsem třeba rád, že konečně začínáme vychovávat dost zajímavý individuality (po 20 letech čekání, no), ale pořád jsme ve spoustě věcech zamrzli 15 let zpátky. Při sledování Norů nebo Dánů si teprve člověk uvědomí, jak moc nám ujíždí vlak, resp. jak nám ujel.

Reagovat
žrout

Nám celkově chybí kvalita ve sportovní koncepci na FAČR a kvalitní trenéři mládeže, kteří by ji realizovali. A FAČR celkově realizoval hlavně korupci místo servisní organizace pro fotbal, která udává směr a koncepci. To lze pozorovat už od mládežnických U16 a výše, když se měříme i s tou Skandinávií. I když třeba naše U19 byla podle mě o něco lepší než Dánové teď na podzim a měli jsme vyhrát i bez některých opor, které byly zraněné nebo chyběly z jiných důvodů. Ale Dánové hráli velmi dobře, jasný systém, moderní pojetí fotbalu, velmi dobré individuální výkony.

Ale já bych si třeba strašně přál, aby vedl naši seniorskou repre někdo takových kvalit a rozhledu (nejen trenérsky, ale i lidsky) jako u Dánů Hjulmand. Jednoduchý Šilhavka po haluzi sobě vlastní udělá skrz beton a brejky solidní umístění na EURO, ale dlouhodobá koncepce a práce na herním stylu nula.

Od té doby Dánové postoupili jako první z Evropy na MS, zatímco my řešíme, jestli skončíme před nebo za Walesem, což ani nemáme ve vlastních rukou. Přitom vypadnutí s Dány na EURO bylo trochu i smolné a celé utkání jsme mohli stejně tak vyhrát. Ale oni jedou koncepčně, dávají prostor a důvěru mladým, chtějí na nich stavět, připravují si je cíleně, nároďák staví kousek po kousku. A my tady? Vše na náhodu a pořád si nominujeme ty stejné fosilie. A když např. konečně dostane Šilhavka odvahu nenominovat naprosto nepoužitelného Dočkala na EURO, i v médiích a mezi "experty" se málem všichni poserou a spadne internet. A tak my si tu žijem.

Ale jak to tady taky může vypadat, když to roky vedl korupčník a STBák Berbr a dobro fotbalu mu bylo u prdele, spíš ho ještě chtěl vědomě křivit. A před ním Chvalovský a podobí. Když tady ten klubový fotbal dělá Pelta a má v zákulisí velkou moc spolu s Ádou, dále Jarda Starka a další korupčníci. Z těchto sraček vede ven cesta jen skrze velmi tvrdou, dlouhodobou a koncepční práci jak na svazu, tak na klubové úrovni.

Reagovat
smazaný uživatel

Až na to že jsme na ME vůbec nehráli beton a brejky narozdíl od posledních 3 ME a klasické podceňování Walesu .

Reagovat
Selänne

Že nejede Samek je totální výsměch všemu. Možná ještě větší bizár než minulá nominace a naprosto stupidní ignorace Čvančary na úkor Koubka, který v Bohemce na podzim odehrál 170 minut. Mě by jenom zajímalo, zda na tyhle stupidity Suchopárek někam chodí, nebo to dělá čistě kvůli svému egu, aby byl zajímavej.

Ale je super, že jezdí kluci z druhý ligy. Evidentně má naše druhá liga velkou kvalitu.

Reagovat
žrout

Mi přijde, že chce být jakože "osobnost" originální a na sílu si chce razit "svoji cestu", i když to na úplně popírá v některých případech jakoukoli logiku.

1. případ Samek, netřeba rozvíjet

2. případ ignorovaný Souček, když byl zdravý a měl jako jeden z mála zkušenosti i z evr. pohárů. Čekalo se, že bude stavebním kamenem nového cyklu. A ejhle, ten člověk ho pro jistotu vůbec nepovolá.

3. případ Čvančara, kdy povolával na jeho úkor různé Sejky a Koubky, byť střílel góly v lize i Evropě.

4. případ teď Alijagič, který jede jako nejlepší střelec FNL hrát nějaké nepodstatné přáteláky za U19, když by se při absenci Fily strašně hodil. Místo toho jede Koubek bez vytížení u Kolkanů na spodku tabulky a Sejk ze stejné soutěže jako Alijagič, akorát nedal ani polovinu gólů co on. Tak WTF co to je za logiku a koncepci?

A jeden menší bonus: na sraz na začátku nepovolal vůbec Juráska jako jediného použitelného levého obránce v lize, aby si pak stěžoval, že v týmu nemá na LB leváka a že to je pro tým limitující. Tak buď jenom trollí, nebo absolutně nemá soudnost. Jsem zvědavý, jestli ho aspoň postaví teď, když ho nominoval. nebo to furt bude zabíjet tím Fukalou přes nohu.

Čekal bych aspoň, že mu domluví Horňák, ale ten je asi spokojený, že tam hraje jeho Sejk a to mu stačí.

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Rohlik se šunkou

pokud fotbalista svými výkony jasně překonává svoji kategorii, má se posunout výš. to je strašná demence, že ten alijagic hraje nekde s nějakyma klukama pratelak

normálně se na mladé nedívám, dneska se to nabídlo, ale postavit to takhle nesmyslně a ještě to sledovat někde na streamu.. asi ne

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, v čem je třeba takový Souček dobrý? Nevýraznějšího hráče aby člověk pohledal.

Reagovat
žrout

Naopak, jako defenzivnějí hráč uprostřed má solidní pohyb, velmi dobré fotbalové řešení situací a je kreativní, dokáže překonávat řady. Je velmi dobrý.

Reagovat
icka

Reagovat
vilp

Není Samek zraněný?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
Greny

Tak hlavně že uvidíme přátelak s Kuvajtem případně kvalifikaci o OH hokejistek s Polskem ale práva na toto nesezenou

Reagovat
FC Porto FC

To je výborný teda....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Müllered

Hlavně nepokleknout...

Reagovat
letitfly

Pánové, je tady nějaká dobra duše se streamem???

Reagovat
m.iker007
Reagovat
letitfly

Dík už koukám na YouTube přes ceskarepre….

Reagovat
m.iker007

zatim to je slusnej pohreb...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
letitfly

Extrémně cením výslovnost českých jmen u toho anglickyho komentátora

Reagovat
Neon

že dokáže vyslovit i to "c" na konci Karabcova jména, to čumim.

Reagovat
cubinho

Reagovat
REPLIKATOR

2:0 po 10 minutách

Reagovat
m.iker007

ty voe, to je trapas co tam predvadej

Reagovat
PaYaB

Vitík úplně mimo

Reagovat
cubinho

Ostuda. Hrozné. Co čekat se Suchopárkem.

Reagovat
cubinho

Co předvádí Vitík a vůbec celá obrana, to je naprostá ostuda.

Reagovat
smazaný uživatel

Otočíme

Reagovat
srandamač

Co ten golman anglie? Ten by mohl chytat i za nás ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak se mi zdá, že podle zdejších Suchopárek může i za nadměrné sucho.

Reagovat
Selänne

On tam v první řadě nemá co dělat. Ale to vědí všichni, možná i on sám.

Reagovat
mistr129

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Hlahart

Ten Červ je úplně hrůzostrašnej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Selänne

A Samek není holt dost dobrej.

Reagovat
Antijazvec

LOL, Tarkovič sa odpísal sám, je jasné že ho vyjebú. Dneska išlo o holý kokot, čakal som mladých od začiatku, mal povolať aj Sekuliča. Ale kto do vagíny mu vlastne nahovoril že Jirka je futbalista? Alebo má na neho nejakú nahrávku?

Reagovat
cubinho

Výkon našich opravdu špatný, ale takový Karabec a Žambůrek technicky vynikali (troufám si tvrdit, že nejen mezi našimi). Zbytek, hlavně obrana, žalostní... Moc nechápu, že jsou Sparťani unešení z Vitíka - ten kluk není ničím zajímavý a navíc je to hrozné tintítko....

Reagovat
Bakary3

Je fotbalovej, ale zatim na tuhle uroven nevyspelej - jak pozicne, mentalne..., tak fyzicky.

Reagovat
Losinho

Mohli by ho zkusit na DMku.

Reagovat
žrout

Tak se nám Suchopárek vyjadřuje, že by mladi měli víc hrát. To by ale ty, co hrají, musel nominovat, víme? Kdo ho nutil nominovat Koubka, co má pár minut za Bohemku, místo aby povolal Alijagiče? Kdo ho nutil povolat Červa, co má pár minut poslední dobou v Pardubkách, místo aby povolal Samka? Kdo ho nutil dávat na LB praváka Fukalu, co nehraje v Liberci, místo aby postavil Juráska, co pravidelně nastupuje a ještě sbírá body?

Dále vůbec nechápu, proč nehrál Daněk (ani na lavičce, karty?) a Ostrák, ae hlavně že jsme hráli na dva hroty. Čvančaru nasere na 10? WTF? Sejk z druhé ligy v základu. Co to má do prdele znamenat?

Shrnuto a podtrženo, líbí se mi, že chceme hrát už odzadu fotbal, to jde vidět a je to proti Krejčímu posun. Ale svými (ne)nominacemi, výběrem hráčů na konkrétní posty a taktikou to celé Suchopárek zabíjí Snad mu tohle nastaví zrcadlo a konečně se vzpamatuje a přestane vymýšlet tyhle hovadiny...

Reagovat
letitfly

amen

Reagovat
Radek Voltr

Samek na to momentálně nemá.. soubojovost nula neni na středního záložníka dobrá vizitka .. v tomhle konkrétnim zápase by byl totálně k smíchu.. leda najít mu jinej post, ale tohle by neměl dělat Suchopárek

Reagovat
Coutinho10

zapnul jsem Slovácko, málem vyřazený a v 90+ vyrovnali na 1:1 a je prodloužení

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele