Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace 2023

skupina 7
12.10.2021 18:00 CET
3 : 0
(2:0)
Stadión:
 

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (8)

Přidat komentář
Imos

Mohl by mi nějaký Sparťan říct co za útočníka je Sejk a jak je dobrej? Mě hrozně mate že je normálně v U21 a přitom si většina z nás řekne, kdo to sakra je

Reagovat
Greny

vim jen ze chodi se Šlajsovou

Reagovat
Imos

o tý taky nic nevím, dobrá?

Reagovat
naheCZ

Skvělá rozehrávka Kosova

Reagovat
Greny

nemuzu si pomoci ale tahle jednadvacitka ma vic stesti nez rozumu

Reagovat
naheCZ

Mi hlavně přijde, že Suchopárek to vede dost zvláštním způsobem...

Reagovat
Remt

Jak to myslíš ? U21 vůbec nesleduju, tak protože ptám, dneska jsem se koukal chvíli a minimálně hráče tam máme zajímavé mi přijde. Ale to i v u19

Reagovat
naheCZ

Tak nějak nominace a sestavy. Jak nevzal Součka, pak nenasadí Karabce a zdůvodňuje to dost zvláštně. Měl tam toho víc, teď si z hlavy nevzpomenu. Ještě by mě zajímalo, proč jako jednička dostal přednost Kovář, když Jaroš chytá pravidelně dospělej fotbal, i když někde v Irsku. I jsem nepochopil, proč nehrál Fila v základu dnes, když tam patří mezi nejlepší hráče. První zápas s Kosovem jsem neviděl, ale podle statistik to asi nebylo moc povedené, což po dnešním zápase moc nechápu, oni byli naprosto neškodní. Takže jsem zvědavej, jak to venku bude vypadat v příštích zápasech. Výsledky jsou zatím dobrý, ale spousta těch gólů byla fakt šťastná...ale ne, že by ty výkony byly nějaký vyloženě špatný, jen mi tam prostě něco chybí v té útočné fázi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele