Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace UEFA - Mistrovství Evropy do 21 let - kvalifikace 2023

skupina 7
07.10.2021 19:00 CET
0 : 1
(0:1)
Stadión:
 

Reportáž

Jednadvacítka vyhrála v Kosovu a v kvalifikaci o ME zůstává stoprocentní

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (28)

Přidat komentář
Coutinho10

škoda, že není žádnej stream

Reagovat
Selänne

Stream je prý na slovenský verzi Tipsportu...

Reagovat
Coutinho10

tak to uz vubec nechapu

Reagovat
Greny

U nás má práva ČT

Reagovat
Selänne

Ale ne na venkovní zápasy.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
žrout

Nejdůležitější jsou 3 body a tím pádem zatím plný zisk.

Podle všeho ubojované vítězství a ne moc hezký fotbal. Nechápu, že nebyl žádný přenos, jestli fakt byl na tom slovenském Tipsportu. To je jak u debilků na dvorečku

Jsem zvědavý na "odvetu" u nás doma. A konečně s přenosem. Rád bych viděl, jak zahrál zvlášť Žambůrek a jestli byl opodstatněný ten Sejk na hrotu. A taky by mě zajímalo, proč Suchopárek nechce mít na LB leváka, který hraje pravidelně ligu.

Reagovat
veikko

Vystřelili jsme všehovšudy jednou na bránu, to musela být hrůza. Pokud zvládneme i druhý zápas, což věřím, že ano, tak už je ta baráž opravdu na dosah ruky. Nicméně Suchopárek vážně zatím dojem nezanechal, ale dejme mu ještě čas.

Reagovat
smazaný uživatel

Suchopárek opět maže hejtry, tři výhry 6:0

Reagovat
Selänne

Ani ne, hele

Reagovat
veikko

Dneska jsem to neviděl, ale se Slovinskem to bylo těžké utrpení se šťastným koncem a Albánii porazil jejich brankář.

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
smazaný uživatel

Ale jo. Hejtr se nikdy nepřizná, že byl ponížen.

Reagovat
Selänne

Já nejsem hejtr. Ale zatím ho opravdu není za co chválit. Ten pragmatický styl fotbalu ještě možná zkousnu, ale jeho samotný nominace už ne. To prostě nejde.

Reagovat
žrout

Nevím, čím přesně si je maže. Dvěma upachtěnýma vítězstvími a pak jedním výrazným, kdy si dali Albánci 2 góly sami?

Reagovat
smazaný uživatel

Anglie porazila Kosovo 2:0 a to museli dát jeden gól z penalty. Já nevím, z čeho tady místní odborníci berou jistotu, že ti naši kopáči s docela malými ligovými zkušenostmi musí každého válcovat?

Reagovat
žrout

Hele mi nejde ani tak o samotné góly, ale o způsob, jaké herní pojetí předvádíme. A to mi přijde zatím tristní. Vzpomeň si, že tohle se primárně vytýkalo Krejčímu, a proto byl odvolán, aby se to zlepšilo.

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nepamatuju, že by za posledních cca 10 let hrála U21 jinak než utrápeným fotbalem na výsledek. Takže opravdu nerozumím té víře, že by se to najednou mělo se začátkem nové kvaldy změnit.

Reagovat
žrout

Za Lavičky to tak bylo a to měl podceňovanou generaci s pár mladšíma individualitama (o jeden cyklus mladší Schick, Jankto a Černý, než se zranil). Hráli jsme hodně pěkný fotbal. Ale to chce trenéra, který to do těch kluků dostane. A světe div se, postoupili jsme před Belgií i Chorvatskem. Jenže to tam musí být někdo, kdo ten fotbal naučit umí.

Reagovat
Greny

A hlavně dneska plichtili se Slovinskem

Reagovat
Neri04

Docela male ligove zkusenosti? Coze?

Reagovat
smazaný uživatel

Nejake body a vyhry bylo to posledni, za co dostaval suchoparek cocku, ale zkusils to

Reagovat
vceradnesazitra

Lushaku, to je budgetovej Lukaku?

Reagovat
žrout

Pro vývoj ve skupině je super, že Angláni ztratili ve Slovinsku. Potřebujeme teď potvrdit vítězství z Kosova a s 12 body by se pak šlo dobře do asi nejnáročnějšího srazu, kdy budeme v listopadu hrát proti největším soupeřům 2x venku (Anglie a Slovinsko), Za mě by byly byly i 2 body z těch zápasů zlaté, 4 fantazie. Spíš čekám ale 1 nebo s trochou štěstí 3 se Slovinskem a prohru v Anglii.

Na druhou stranu jsme zatím nebyli v roli outsidera, což v Anglii budeme, tak jsem zvědavý. Třeba nám ty brejky ze zajištěné obrany budou slušet víc než potřeba tvořit. Proto je klíčové, abychom nahrabali na Kosovu, Albánii a Andoře maximální počet bodů, protože tam leží 18 bodů. K tomu už 3 body se Slovinskem a klidně bychom mohli postoupit z 1. místa nebo pokud se nepletu, postupují přímo taky 2 nejlepší celky z druhých míst. Uhrát 21+ bodů by na to podle mě mohlo v klidu stačit

Nebo se v něčem pletu co se týče těch počtů?

Reagovat
dave30

Předpokládám, že když je tam 5 členná skupina, tak se výsledky s posledním týmem nebudou počítat. Takže když odečteš 6 bodů s Andorou (nejpravděpodobněji), tak to bude chtít určitě více než 15 bodů (z 24 možných) na 2. postupové místo.

Reagovat
žrout

Tak to se odečítá všem. V minulé kvaldě byly 2 skupiny s naprostými hegemony, kdy nastala kuriozní situace: ve dvou skupinách měli 1. i 2. tým shodný počet a to 27 bodů. Pak 3. nejlepší z druhých míst měl právě těch 21. Chtělo by to tedy uhrát ještě aspoň bod se Slovinci a aspoň bod s Anglány, pak by se vidělo. No, jsem na to zvědavý. bude záležet, jak moc se budou navzájem obírat favorité ostatních skupin a jestli nastane podobná situace na 2. místech, jako v minulé kvalifikaci.

Reagovat
dave30

Stěžejní bude to Slovinsko. Protože oni mají už 1 bod s Anglií k dobru. Takže pokud tam prohrajeme, tak by to byl asi problém.

Reagovat
smazaný uživatel

1 střela na bránu to musel být zážitek

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele