základní skupiny - skupina D
04.06.2002 13:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Korejská republika - Polsko 2:0

Poláci hráli hodně sebevědomě, na pracovité a neúnavné Korejce to ale nestačilo. Domácí hráli opravdu nadšeně a vítězství si hlavně za výkon ve druhém poločase plně zasloužili. O první trefu se ve 25. minutě postaral Sun Hong Hwang, druhý gól přidal v 53. minutě Sang Chul Yoo. Pokud budou domácí takto pokračovat, mohli by zle zatopit nejen Američanům, kteří je čekají v pondělí, ale i favoritům skupiny, Portugalcům, se kterými sehrají poslední zápas ve skupině 14. června.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele