základní skupiny - skupina G, 3. kolo
25.06.2010 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Portugalsko ani Brazílie kouzla nepředvedly, diváci se nudili

V souboji dvou technicky vyspělých týmů a především v souboji o první místo ve skupině G neviděli diváci vůbec krásnou podívanou. Obě mužstva se soustředila spíše na defenzívu, směrem dopředu nepředvedla prakticky nic a tak se rozešla smírně 0:0.

Do souboje o první místo vstoupili lépe Brazilci, kteří již v úvodu zahrávali dva rohové kopy, ale Dani Alves nedokázal ani jeden svůj centr dostat před branku. Navíc svěřenci trenéra Dungy kontrolovali hru a diktovali tempo. V rozhodujících chvílích před pokutovým územím však nedokázali nic vymyslet, jelikož Portugalci hodně pozorně bránili.

Také "evropští Brazilci" se odhodlali směrem vpřed. Vážněji se předvedli v 18. minutě, když Meirelesův centr využil Tiago a z voleje vystřelil na brazilskou branku, kterou jen tak tak minul. Po pětadvaceti minutách se dalo říct, že to zatím byl to takový fotbal od vápna k vápnu, jelikož obě defenzívy pracovaly velmi pozorně a zatím toho moc nedopustily.

Hodně se snažil Cristiano Ronaldo, který bral spoustu akcí svého mužstva na sebe, ale mnohdy nedokázal ve správný moment míč přihrát, a tak zbytečně ztrácel. Po půlhodině hry byla k vidění první obrovská šance utkání a mělo ji brazilské mužstvo. Luis Fabiano našel volného Nilmara, jehož střela zblízka neuspěla proti výbornému brankáři Eduardovi. Portugalský gólman míč vyrazil do tyče a zabránil tak prakticky jisté brance.

Na brazilské straně byla hodně aktivní dvojice Dani Alves - Nilmar. První jmenovaný se pokoušel pálit snad ze všech možných pozic a Nilmar dělal svým pohybem hodně velké problémy portugalským obráncům. Další obrovskou šanci "Selecao" měl Fabiano, jehož hlavička po Maiconově centru skončila jen těsně mimo branku. V průběhu první půle se hodně žlutilo, když kartu dostalo celkem sedm hráčů.

Na tento fakt reagoval krátce před poločasem kouč Dunga, když napomenutého Mela nahradil záložník Wolfsburgu Josué. Do šaten šly oba celky za nerozhodného stavu 0:0. První šanci druhého poločasu měli Portugalci. Cristiano Ronaldo se vyhnul ofsajdové pasti, namířil si to do vápna a v momentě kdy přihrával před branku Dannymu, srazil jeho přihrávku Lucio na roh.

Zejména z portugalské strany bylo vidět, že tenhle zápas chce vyhrát. Brazílie si jen v klidu kontrolovala zápas a čekala na nějakou šanci. V 60. minutě měli svěřenci trenéra Quieroze obrovskou šanci. Lucio ve snaze vypíchnout Ronaldovi míč přihrál přes celé vápno Meirelesovi a tomu ve skórování zabránil v posledním momentu pohotový Julio Cesar.

Tempo zápasu po pětašedesáti minutách opadlo, ani jeden tým se nikam nehnal a divákům tak nebyla nabízena nějaká extra líbivá hra, ba přesně naopak. Nespokojenost s výkonem svých svěřenců dával hodně najevo Carlos Dunga, který nevydržel ani chvíli na jednom místě a stále nespokojeně gestikuloval směrem ke svým hráčům.

Snad poprvé na světovém šampionátu byla slyšet nespokojenost diváků na stadionu. Hluk vuvuzel totiž převýšil pískot lidí v hledišti, kteří byli silně nespokojeni s tím, co jim oba celky v tomto zápase předvedly. V nastaveném čase ještě vystřelil nebezpečně Ramires, ale s jeho pokusem si Eduardo bravurně poradil. Do konce zápasu už se nic nestalo, a tak utkání skončilo stejně, jako začalo a to výsledkem 0:0.

Autor: Michael Künzel

Komentáře (204)

Přidat komentář
Tomtaf

0:5

Reagovat
vanGomm

Tip X.A myslím,že to bude oběma nakonec i vyhovovat.Navíc Brazílie nebude v ideální sestavě (tresty,zranění a možná šetření některých hráčů).

Reagovat
homeles8

Bude hrát Bastos?

Reagovat
Bakary3

Sázel bych na hodně karet..

Reagovat
Ligter

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

P O R T U G A L !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pojdmě !!!

Reagovat
smazaný uživatel

1:0, Cristiano Ronaldo

Reagovat
Hafna

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

4:4- Ronaldo 4krát,Robinho 2,Maicon 2

Reagovat
smazaný uživatel

za vypsani tech nejnesympatictejsich hracu z obou tymu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo - arogantní egocentrickej metrosexuál, Robinho - nevychovanej fracek, Maicon - obrovská kopa neforemnýho masa neustále potahující a okopávající protihráče

Reagovat
smazaný uživatel

kopa neforemnýho masa? antipatie sú jedna vec, ale písať takéto veci

Reagovat
domingo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tobě jsou ty vlastnosti sympatické? ... protože popřít je nemůžeš

Reagovat
smazaný uživatel

mě zajímá jejich fotbalové umění,povaha,charakter, vlastnosti jsou mi u .... :)

Reagovat
kubys

Reagovat
kubys

Reagovat
Biozdenda

ale ono to dost casto souvisi. Kdyz radsi zbytecne strilis ze 30 metru, nez abys prihral nabihajicimu kolegovi, tak zas projevujes maly cit pro tymovou hru a tim padem i nizsi fotbalove umeni v tomhle smeru. Ronaldo i Robinho by o tomle mohli psat knihy, kdyby si to to teda uvedomili.. Ronaldo ma sice vyhodu, ze jeho strela z dalky je paradni, ale i tak casto svuj tym poskozuje neprihravkou rekl bych..

Reagovat
Losinho

Reagovat
Xavi8

Reagovat
anonym

Reagovat
Xavi8

Reagovat
madridcan

Bral by som,aby Portugalci skoncili druhy a dostali Chile a po postupe,jedneho z dvojice Japonsko-Paraguaj.Bola by to urcite lahsia cesta do semifinale ako z prveho miesta(ked spanielsko skonci druhe)

Reagovat
smazaný uživatel

Moc se na tento zápas těším. Jsem zvědavý, co nám týmy Brazílie a Portugalska v tomto zápase předvedou. Nastoupí proti sobě 2 týmy, které jsou velice útočně laděné. Nevím, jestli se bude hrát v tomto zápase na vítězství nebo jestli budou spokojeni jen s remízou. Protože už mají podle mě Brazílie a Portugalsko jistý postup do osmifinále. Pochybuju, že by Pobřeží Slonoviny dokázalo Severní Koreu porazit větším rozdílem než 7:0 :D

Bude se hrát s největší pravděpodobností ze zajištěné obrany, takže by to možná mohl být výsledek 2:2

Portugalsku by podle mě vyhovoval remízový výsledek a to díky tomu, že by v osmifinále nenarazili na Španělsko, takže budou rádi i za remízový výsledek. Říkám to z toho důvodu, že postup je už jistý u Brazilie a Portugalska, díky tomu budou chtít co nejvíce šetřit své síly, takže možná i podle této situace bude vypadat zítřejší fotbal. Je tu i druhá varianta a ta je, že Portugalsko bude chtít Brazílii porazit a díky tomu by sebevědomí Portugalska ještě vzrostlo a věřili by si i na Španělsko.Brazilii nic jiného nezbývá, než aby vyhráli proti Portugalsku, prohra s Portugalskem by mohla rozhodit psychiku hráčů.Jak znám ale Brazilii, nezajímá ji remíza, ta hraje prostě jen na vítězství :)

Myslím si, že tyto týmy jako je Brazílie a Portugalsko nebudou chtít hrát jen na remízu a udělají pro vítězství maximum. Vítězství by oboum celkům pomohlo k nárustu sebevědomí a vnesení klidu do vlastních řad. Nezbývá už nic jiného, než říct, že se budeme muset mrknout na tento zápas, aby jsme zjistili, jak tyto spekulace dopadnou. Bude to určitě pěkný zápas =)

Přeji všem krásnou podívanou =)

Reagovat
smazaný uživatel

1) Brazilci nejsou až tak útočně ladění, není to samba, ale jistá obrana + kvalitní útok. Navíc jim chybí 2 hráči ze stabilního základu (Kaká+Elano) a kdo ví, jak je bude nahrazovat dvojice Baptista - Alves. Kaká není ve své formě z Milána, ale Baptista mu nesahá ani po kotníky, Alves na křídle může být slušná pohroma oproti jednomu z nejlepších brazilců na MS - Elanovi.

2) Nepotřebují 7:0, potřebují, aby byl rozdíl 9 golů... Což znamená výprask brazilců a zároven KLDR.

3) Španělsku stačí jednogolová výhra a má první místo ve skupině. Takže taktizovat, proti komu by kdo hrál je víceménně dost diskutabilní. Stejně tak se může stát, že vítěz skupiny půjde proti Švýcarsku, pokud by porazili Honduras a zároven Španělé vyhráli. Nehledě na to, že stále může na prvním místě skončit kdokoliv z trojice Šp-Šv-Chile.

4) Ohledně sebevědomí - Brazílie může nastavit Bčkovou sestavu a šetřit síly a psychice to nijak moc neublíží. Spíš by jim ublížilo hrát s tím nejlepším na vítězství a pak to projet. Ale souhlas, ti hráči budou hrát na vítězství.

Jinak máš samozřejmě pravdu...

Reagovat
kubys

Jaké křidlo? Alves pokud, tak křídlo nebude hrát, ale pozici, co hraje Elano, takže jsi trochu mimo. Jinak dle mého nastoupí spíš Ramires. A ano Julio nedosahuje fotbalových kvalit Kaká, ale sstém mu sedí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám neskutečný dilema, koho nasadit do fanty..

Na jedné straně pětibodový Messi/Schweini, kteří by mohli uvolnit jedno místo + 4 místa volná.

Oproti nim je na střídačce dvojice brazilců Robinho+Fabiano, Meireles a Xavi s Inlerem.

Xavi s brazilci to mají jisté, teď přemýšlím, jestli dát Inlera, který má zápas proti Hondurasu, kterým už "o nic" nejde nebo Meirelese, který bude "bránit jenom" Baptistu. Na druhou stranu se nedá čekat, že by Portugalci vstřelili více golů.

Nějaké nápady, jak to tam poskládat?

Reagovat
smazaný uživatel

Fabiano bude odpocivat, nech ho sedet, taky nech sedet Xaviho, proti defenzivnimu stitu Sanchezovi se prosazovat moc nebude, naopak postav Meirelese, ktery by mohl proti Brazilii dat gol a Inlerem by mohl asistovat pri kanonade Svycaru proti Alegrusu, Robinha postav, ale moc bodu ti asi nenahraje, on v tyhle fante nema narok na nejaky bonus za utoceni...

Reagovat
smazaný uživatel

Ironické vtípky v této situaci nepotřebuju V těchdle dvou skupinách jsem viděl shodně po dvou zápasech, takže se plně neorientuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli volis mezi Inlerem a Meirelesem, tak bych veril spis Inlerovi. Honduras byl v tech dvou zapasech co odehral strasne slabouckej.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale na me nedavej, moje stesti ve hre je povestny

Reagovat
smazaný uživatel

přemejšlím i o vykopnutí Xaviho, s Chile to nebude mít jednoduchý

Reagovat
smazaný uživatel

bod za nulu asi nedostane, ale zas je vetsi pravdepodobnost asistence, golu, utocnyho bonusu.. toho bych se nebal zrovna

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, nechám ho tam, ještě toho Meirelese...

4 moji obránci se vůbec nedostali do zápasu a IVanovič jen za 3b, to mi zlomilo vaz...

Reagovat
smazaný uživatel

mně ho zlomil hlavně Gourcuff a to jsem ho chtel vytrejdovat po prvnim i po druhym kole a nakonec jsem mu vzdycky dal sanci... obranci tentokrat taky nepotesili, tri nahrali - 4-4-8

Reagovat
smazaný uživatel

Mě stabilně těší golman, 30 bodů za 3 zápasy, nádhera... K tomu tohle kolo obrana 10+8+3 a v záloze+útoku 12+5+5... Jen se při 4 zápasech denně nestíhá střídat kapitán bohužel a jistit hráči.

Reagovat
kubys

Že ty máš Musleru? Kdyby Nizozemci nebyli kaři a nenechali si dát gól, tak na tom i Stekelenburg je relativně dobře, každopádně moje obrana 0-3-2-2 byla opravdu vtipná.

Reagovat
smazaný uživatel

Hele mě tohle kolo zahrálo na nulu hned 6 hráčů, z toho 4 obránci...

Reagovat
kubys

No já hlavně doufám, že Dunga se na mě nevyse*e a nasadí Luisita, ten dá hattrick, Cristiano dá zas 3 góly na druhé straně a jsem v pohodě.

Reagovat
smazaný uživatel

Já potřebuju konečně gol od Robinha

Reagovat
Losinho

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

Věřím, že tyhle dva týmy pobaví fotbalem a góly, více věřím Portugalsku, ale vsadím jen víc jak 2,5 gólu za pěknej kurz 2,2

Reagovat
cresposuper

2-2

Reagovat
smazaný uživatel

nebolo by od veci, zraziť namyslenej Brazílii hrebienok...

Reagovat
smazaný uživatel

víc šancí má jednoznačně Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
Kongo

Předčasné finále

Reagovat
KnoxXx

Reagovat
smazaný uživatel

3:1

Reagovat
kubys

5:5

Reagovat
mickey mouse

ha tak dneska mi přišla VUVUZELA

Reagovat
madridcan

vidiet fukat do nej Mickey Mousea musi byt zaujimave...

Reagovat
Ligter

7:8

Reagovat
KnoxXx

0:0 alebo 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

jak to vypadá s Elanem, nevíte někdo?

Reagovat
smazaný uživatel

pry nenastoupi, jiste to nevim ale.

Reagovat
smazaný uživatel

V osemfinále MS nastúpi,dneska by sa mal ešte šetriť,lebo v zápase s Pobrežím Slonoviny sa mu privodilo zranenie,ale naštastie nie je vážnejšieho charakteru.

Reagovat
smazaný uživatel

dík oběma

Reagovat
VALEN

3:2 Chile vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

trosku mimo ale jak moc se vám zda tohle duverychodny asi nic moc ze?..

http://sites.google.com/site/supereasyiphone/

Jinak na zapas se dost těším... tipuju dost golu

tak 2:3

Reagovat
Sosi

Portugalci nepostoupí

Reagovat
smazaný uživatel

tak ze by konecne ofensivni koncert?

Reagovat
smazaný uživatel

Na čt1 si asi nikdy neuvědomí, že Thiago Motta je Brazilec a na MS ani není.

Reagovat
Sosi

A ty si neuvědomíš, že na ČT1 fotbal nedávají

Reagovat
smazaný uživatel

dostal si mě

Reagovat
smazaný uživatel

přímo

Reagovat
smazaný uživatel

Dvim se, že zrovna Bosák nezná rozdíl mezi Tiago Mendesem (rodilým portugalcem hrajícím za portugalsko) a Thiago Mottou. Kdyby ti hráči hráli někde v Afrických prdelích, tak nic neřeknu, ale zaměňovat si zrovna tyto dva tak profláklé hráče - to je docela trapas.

Reagovat
smazaný uživatel

Neměla být reakce.

Reagovat
terry

Kdy zjistí, že to není Thiago Motta?

Reagovat
smazaný uživatel

Ja spolehal na grafiku po zlute karte a bylo tam napsane jen Tiago

Reagovat
terry

Ale na začátku tam snad Tiago Mendes bylo..

Reagovat
Kily

musím se omluvit Čapkovi a Bauerovi, nejsou to jenom oni dva, kteří jsou líní si najít informace o hráčích, takových komentátorů je v České televizi evidentně plná redakce

Reagovat
terry

Škoda, že ta fotbalová.. Hokejová je úplně někde jinde.

Reagovat
Mr.Jindros

Bohužel, je to tak. Navíc hokej má Zárubu, který se kvalitami zcela vymyká bych řekl.

Reagovat
terry

Záruba to doufám převezme po Otovi.

Reagovat
Carrick

Ať už jde Bosák s tím Mottou někam. Fakt trapné.

Reagovat
Mr.Jindros

Já Bosáka nemám rád už delší dobu, čemuž rozhodně nepřispívá ten kult "hlášky Jaromíra Bosáka", kteří zcela neprávem vynášejí do nebes to poslední roky neschopné hovado.

Reagovat
smazaný uživatel

To hovado zná celá republika, je na už několikátém MS a ve svém oboru něco dokázal, dle mě je stále nejlepší. Já vím, že experti z eurofotbalu ví všechno nejlíp, ale nadávat takhle úspěšnému člověku už o něčem svědčí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nemůže jim tam někdo napsat do studia, ať dají Bosákovi echo? Nevím kolikrát to "Motta" ještě zvládnu

Reagovat
Kily

našel jsem mail na Bosáka, tak jsem mu to poslal a snad ona zpráva dopadne na úrodnou půdu

Reagovat
Kily

a obratem mi dorazila odpověď - Zdravím, právě jsem v přípravách a následně i na cestě do JAR, odkud se, tedy doufám, vracím 15.7., ovšem pár dnů bych rád užil dovolené, takže do té doby nemohu přijímat zprávy na tomto mailu. Mějte se fajn. Jaromír Bosák

tak snad Portugalsko rychle vypadne, abychom se této chyby zbavili

Reagovat
terry

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto jsem si říkal, že kdyby to někdo napsal do toho studia, tak by mu to mohli dát vědět. V JAR asi jinak k zachycení nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Musí vydržet mínimálně do semifinále...

Reagovat
Carrick

Jinak chlap, co má snad nejhorší centry na světě, rozehrává veškeré rohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Dunga si asi vzal priklad v MUFC

Reagovat
Carrick

Reagovat
Carrick

Akorát v MU roh neumí kopnout nikdo.

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me je Nani taky Nikdo

Reagovat
Carrick

Tak to pro mě díky jarním výkonům už ani ne (ještě mu jednu šanci dávám), ale loni ani Nani nekopal dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja mu nikdy sanci davat ani nebudu

Reagovat
Carrick

Na jaře dřel, makal, sprintoval, bojoval, myslím, že dostal fén. Jen tak dál.

Reagovat
smazaný uživatel

Mel by jit o dum dal no

Reagovat
fantomas

S tebou je fakt veškerá diskuze o Nanim předem zbytečná...

Reagovat
Carrick

To je v pohodě, já to mám podobně zase třeba s Mascheranem.

Reagovat
smazaný uživatel

Co mi zbyva

Reagovat
fantomas

Už se ten radikální postoj neobhajuje tak snadno jako dřív, co?

Reagovat
smazaný uživatel

No ma to nevyhody, jako ze se ho obcas vodka nebo nekdo zastane

Reagovat
fantomas

Reagovat
vodka

neser, já sem se ho moc nezastával, to spíš tomanatura.... kdyby odešel za slušnou sumu, tak vyskočím do vzduchu asi 3,78 metru... na druhou stranu mu neupírám, že poslední 2 měsíce hrál fakt výborně... nic to ale nemění na tom, že je to nesympatický hráč, až to bolí...

Reagovat
smazaný uživatel

To byl priklad, ne nic proti tobe

Reagovat
terry

Reagovat
Boban

jen pokud to nebyl docasnej naval formy, pvni rok hral taky dobre a pak spadl....

Reagovat
Carrick

Uvidíme tak kolem Vánoc.

Reagovat
fantomas

První rok hrál dobře?

Reagovat
Boban

na to ze tam byl prvni rok ano, rozhodne lip nez pred jarem...

Reagovat
vodka

první půlku prvního roku... spíš tak bych to řekl... tehdy výtečně kopal standartky a celkově hrál velmi dobře... okolo vánoc šel ale zápas od zápasu, až došel na lavičku a pak na tribunu...

Reagovat
SunFells

Ale co je podstatnější, Fergie bude ...Naniho se jen tak nezbavíte.

Reagovat
terry

Tiago

Reagovat
smazaný uživatel

Ja myslel, ze nikdo nema horsi centry jak Walcott, ale Alves me uz presvedcil, ze to mozne je

Reagovat
kiwwi

aj Navas to celkom prekonaval

Reagovat
kiwwi

ale zasa musim dodat ze on tie centre vie len mu neslo

Reagovat
fantomas

Ještě Navas.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze z Navase nikdo nedela nejlepsiho RB sveta

Reagovat
fantomas

No dobře, ale tak horší centry jak Theo může mít i tak, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze Navase jsem videl nedavno centrovat v klubu dobre, Alves to kope jak postizenej uz delsi dobu

Reagovat
fantomas

Tak u Španělů jsou pro mě i dva zápasy "delší doba". Když je vidim jen na MS...

Reagovat
fantomas

Co to ten Pepe vyvádí?

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

hovado

Reagovat
smazaný uživatel

tak uz i Bosak tam ma Mottu a mlzi se dal

Reagovat
fantomas

Dost nuda zatim. Určitě dojde na červenou kartu, naopak s gólem si nejsem vůbec jistej. Pepe prase, Tiago nepochopitelnej...

Reagovat
smazaný uživatel

To přišlápnutí kotníku bylo fakt hustý...

Reagovat
mickey mouse

mé postřehy: Dunga vypadá stejně jako Csaplár, Pepe má vlasy (já osobně bych ho nepoznal)

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen můj dojem nebo si Bosák plete Tiaga Mendese s Thiagem Mottou?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry hoši, nevšiml jsem si že už to tu řešíte

Reagovat
smazaný uživatel

zachripnuty Merčiak na STV

Reagovat
kiwwi

Reagovat
papos182

Cekam, kdy si Bosak zacne plest Daniho Alvese s Dannym

Reagovat
smazaný uživatel

Je to zmatkář

Reagovat
Tsigi

Melo za to jak šel po zákeřným Pepem

Reagovat
smazaný uživatel

nandal mu málo. Za ten pokus o utržení achylovky mu měl naložit o dost víc

Reagovat
Losinho

Reagovat
smazaný uživatel

Ou, tak tohle muselo hodně bolet. Meireles si teda nepočínal zrovna ohleduplně

Reagovat
fantomas

Dobíhal, žádnej úmysl...

Reagovat
smazaný uživatel

úmysl ne, ale ohleduplnost žádná. Dupnul mu na záda a hotovo

Reagovat
fantomas

Tak on sám vypadal, že je rád, že se nějak srovnal.

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska bych vyzdvihnul Contreraa, Juana a pak už nic.

Reagovat
fantomas

Coentrao zatim na levym beku nemá konkurenci na celym šampionátu. Pro mě nejpříjemnější objev. Navíc jak se on přihlásí o aut, nedostane ho a nic, otočí se a de bránit...balzám oproti těm jeho spoluhráčům-kecálistům.

Reagovat
GEGE

Reagovat
smazaný uživatel

já si ho všiímnul taky už předtím .

Líbí se mi, že na když má prostor, tak nic nečeká, nastartuje nohy a běží. Jsem zvědav, kolik bude mít po šampionátu zájemců a kolik by za něj mohli asi chtít

Reagovat
fantomas

No zrovna vy tu levou stranu nemáte uplně pokrytou, není-liž pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

já jsem spokojen. Abidal - Maxwell je pro mě dostačující.

To spíš pravý bek, kde je jen Alvés, tam by nějaké rozšíření kádru neškodilo

Reagovat
GEGE

Ten Contreao vypadá dost dobře pro mě zatím nejlepší levý bek MS.

Reagovat
smazaný uživatel

ono, co si budeme povídat. Post LB je asi nejslabší post tak nějak plošně.

Ale tím nechci výkony Coentraa vůbec snižovat

Reagovat
smazaný uživatel

Bosák se viditelně nespokojí jen s Mottou, ale teď bude dokola omílat Meirelesova tetování. Co bude rozebírat dál, Ronaldovu depilaci???

Reagovat
smazaný uživatel

Mám takový pocit že Ricarda Costu nazval Ruiem Costou dneska nemá holt svůj den

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak,v první půli se na hřišti objevil i Rui Costa

Reagovat
GEGE

S takovou sestavou se ani nedivím,že to Brazilcům nejde směrem dopředu...

Reagovat
smazaný uživatel

Dunga bohužel hraje na výsledky. Je divná doba, když i Kanárci opouštějí svoji sambu

Reagovat
Mr.Jindros

Já myslím, že Brazílie hraje pod Dungou pěkný fotbal. Jen na to musí mít soupeře.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to teda zatím na turnaji neměli dobrého soupeře. To je pech, že to vyjde takhle blbě zrovna na šampionát ...

Reagovat
Tsigi

A hlavně se jim taky musí chtít. Dunga nebude za ničím hnát hráče ve skupině

Reagovat
GEGE

Dunga umí hrát i pěkný fotbal na výsledky ale s hráči jako Baptista,Nilmar Alvesem na blbé pozici dvou DM co nejsou schopní ani pořádně přihrát to prostě nejde.Náhradu za Kaká nebo Robinha prostě nemá...

Reagovat
smazaný uživatel

Diváci za ten pískot

Být na staďáku já, písknu si uritě taky. Tohle opravdu ne, páni kouči

Nicméně - dalo se trochu čekat, že plichta bude pro oba schodným výsledkem dnešního mače

Reagovat
smazaný uživatel

Ofenzivni fotbal jak prase a ten slovak ve studiu truba padnou 4 goly ....pche hnus to už uruquay francie bylo lepši

Reagovat
smazaný uživatel

Juana už chválit teda nebudu no

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě, že jsem viděl jenom 10 minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Večer to bude jiná lahůdka..

Reagovat
Losinho

Právě jsi úspěšně promarnil 10 minut svého života

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak mistrovskej tah ve fantasy s bastosem, 10 bodů

Reagovat
Mr.Jindros

Btw jeden z čtveřice USA, Korea, Ghana, Uruguay bude v semifinále....

Reagovat
smazaný uživatel

USA

Reagovat
smazaný uživatel

semifinale podla mna USA-Brazilia, Anglicko-Spanielsko

Reagovat
Tsigi

Snad USA nebo URU, nejvíc bych to teda přl Forlánovi a spol

Reagovat
Losinho

Korea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Losinho

O co jde?

Reagovat
smazaný uživatel

Koreu nemusim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

To byl teror..

Reagovat
Losinho

Přesně tohle stačilo napsat v souhrnu o utkání

Reagovat
smazaný uživatel

Jn

Reagovat
Al Capone

strašné utkání, i když jsem to tak trochu čekal jenom nechápu proč pořád kopal rohy Alves, který snad nikdy dobře neodcentroval

Reagovat
smazaný uživatel

nechápu jak si už 2 komentátoři Čt dokázali při zápasech portugalska plést TIAGO MENDESE s THIAGEM MOTTOU, když Motta je nekdo uplne jinej a ani neni portugalec.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že vyřazovací boje se taky takto nezvrhnou a novináři jim dají co proto.

Reagovat
smazaný uživatel

Zas nečekej nějakej ofenzivní koncert...

Reagovat
smazaný uživatel

Zatim jednoznacne nejhorsi zapas na MS. Porovnat se to da snad jenom s Alzirskem se Slovincema

Reagovat
smazaný uživatel

to si pozeral namiesto Anglicanov ?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, nie, to hrali inokedy..

Reagovat
smazaný uživatel

To musi byt dobry pocit koupit si listky na Brazilie-Portugalsko a divat se, jak parodie na hvezdu Alves neni schopny ani kopnout do mice, Ronaldo se tam vali, slapou si po achilovkach...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

přesně nad tímhle jsem přemýšlel...asi by mě to celkem nasralo být v kůži některýho z těch fanoušků...to bych si koupil i vuvuzelu abych těm hajzlům dal co proto...

Reagovat
VdV

muzu dotaz k fantasy?Co kdyz si ted udelam sestavu,dam tam spanely napr a oni vypadnou?Budu za ne mit nula nebo jak?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tedy........... I když fandím Brazílii tak to byla fakt hrůza. Takhle nudně jsem je ještě hrát neviděl. Kde je proboha nějakej útočník ? Zlatej starej dobrej Ronaldo

Pořád by byl zřejmě s těch útočníků nejlepší. A toho Dungu by měli z nějakýho vyššího rozkazu odvolat. Nejhorší výkon..... a o Portugalcích ani nemluvím

Reagovat
smazaný uživatel

Já si naopak myslím, že Dungův výkon u postranní čáry byl perfektní.

Reagovat
smazaný uživatel

nuda, nuda, nuda, ten zápas jsem prospal

Reagovat
smazaný uživatel

Cristiano 3x Man of the Match, gratulace

Reagovat
Xavi8

Jak citam, tak som tusim o nic neprisiel

Reagovat
Swarley

je tu samá kritika s kterou souhlasím, ale ruku na srdíčko, co jste za daného vývoje ve skupině čekali?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak že by Lúcio mohl za šanci Meirelese bych až tak neřekl, spíš tam chyběl druhej stoper, který by pokryl náběh Meirelese...

Reagovat
VdV

co ta fantasy?davate si tam nekdo i hrace z tymu,co uz vypadli,kdyz sou treba za 1 bod?nebo i lavicku naslapanou?

Reagovat
fantomas

Velkej trapas.

Reagovat
centos

To byla bída, ale aspoň šlo vidět, že přezdívka "evropští Brazilci" není plácnutí do větru.

Reagovat
Liquid

Nebudu se vyjadřovat k tomuto nudnému zápasu. Ale co musím zmínit a koukám, že ne první je popletu Bosáka a jeho Brazilce Thiaga Mottu v Portugalských službách. No to je vážně fake jak prase. Přesně jak tu někdo píše, když dostal žlutou čekal sem na titulek, který by mu to oznámil, bohužel tam bylo jen Tiago. U mě jsou komentátoři ČT velikým zklamáním, leta byli na jiné úrovni než komerční kolegové z Novy, Primy....ale to co slyším zde, ať už jde o výslovnost samotných hráčů, což bych ještě dokázal pochopit, co ale nedokážu pochopit, je to, že jaksi komentátoři nedokáží spočítat kolik je 2+3, 4+1 apodobně a pak nám servírují zaručené informace, že Američané za probíhajícího stavu SLO-ENG 0:1 hrajou na remízu, která jim stačí, naopak jim samozřejmě bod nestačil, takže nutně museli zamakat a rohodnout, což se povedlo, ale tím komentem ten závěr degradoval. To samé se stalo při zápase Austrálie-Srbsko, kdy za stavu 2:0 oznámil, že Australané, za průběžného vedení Němců nemůžou postoupit ani kdyby vyhráli 10:0. Prostě jedno velký pro partičku Bla(c)kOty

Reagovat
Shevchenko

Pepe je zákeřný zkurvysyn, to se ví už dlouho, příště by mu mohl někdo přelámat nohy.

Reagovat
smazaný uživatel

Melo mu tam vystavil taky pěknej strom

Reagovat
smazaný uživatel

netrapos..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele