10. kolo
25.10.2003 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Aston Villa - Everton FC 0:0

Utkání dvou celků ze spodní poloviny tabulky dominovaly především obrany, které omezily počet vyložených šancí na obou stranách na minimum. V 19. minutě se blýskl domácí gólman Thomas Sörensen, když vyrazil hlavičku Campbella. Ve 36. minutě byl velmi blízko ke gólu reprezentant do 20 let Peter Wittingham, když jeho nadějná střela orazítkovala břevno. Také ve druhé půli byli mírně aktivnější domácí, ale Hitzlsperger ani Juan Angel své šance nevyužili, na druhé straně pak byl blízko k úspěchu čerstvě 18letý Wayne Rooney. Průměrný zápas tak skončil bezbrankovou remízou a dělbou bodů, oba týmy mají po deseti bodech a jsou na 13. a 14. místě.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele