8. kolo
04.10.2003 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Southampton FC 1:0

Newcastle United se až do uplynulého víkendu jen trápil, z úvodních šesti zápasů dokázal jen třikrát remizovat. Sérii bez výhry ukončil až nyní, když na svém stadiónu porazil Southampton, který se naopak po parádním začátku propadá, po sériích třech remíz a tří výher nyní prohrál podruhé za sebou. O výhru domácích se krátce před přestávkou postaral nestárnoucí kanonýr Alan Shearer, když se ve vápně odpoutal od obránce a přesnou přihrávku Jermaina Jenase zužitkoval ve svůj jubilejní 250. ligový gól. Domácí mohli přidat další góly, nejen Shearer, ale i jeho kolega v útoku Craig Bellamy byli velmi nebezpeční a Fin Jaaskelainen v brance Southamptonu ze sebe musel často vydat to nejlepší. Postupem času se však probouzeli i hosté a v 66. minutě se musel gólman Newcastlu Shay Given hodně natahovat, aby vyrazil Telferovu dalekonosnou střelu. Domácí se zatáhli do obrany a vyčkávali na šance na rychlé brejky, z nichž mohli několikrát pojistit své vítězství. To se jim sice nepovedlo, ale výhru 1:0 už uhájili. Newcastlu v tabulce patří 18. místo, Southampton klesl na sedmé.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele