30. kolo
19.03.2005 16:00 CET
4 : 1
(1:1)

Reportáž

Chelsea FC - Crystal Palace 4:1

Pronásledovatelé suverénní Chelsea, Arsenal a Manchester United, v tomto kole nezaváhali a také Blues byli v souboji proti Orlům jasným favoritem. Do branky opět nastoupil Petr Čech a na lavičce už se také objevil uzdravený Arjen Robben, příležitost na jeho místě v základní sestavě však dostal Joe Cole. Hráči Crystalu Palace získali v letošním ročníku Premier league na hřišti soupeřů pouhých osm bodů i přesto však přijeli do Londýna podle slov manažera Orlů pro bod za remízu.

Optimismus hostům vydržel pouze do 29. minuty, kdy Lampard po chybě Riihilahtiho vstřelil první branku zápasu. Vyrovnání přišlo pár minut před přestávkou a opět u toho byl Frank Lampard, ten nedůrazně odkopával míč po rohovém kopu Routledge, na malém vápně se ho zmocnil Riihilahti a propálil vše co mu stálo v cestě - 1:1. Do druhého poločasu lépe vstoupili domácí a po přihrávce Gudjohnsena strhl misky vah na stranu Chelsea Joe Cole. Gudjohnsena nahradil v 77. minutě Kežman a už po pár vteřinách se trenéru Mourinhovi za důvěru odvděčil gólem – 3:1. Ten samý hráč uzavřel v 90. minutě brankový účet zápasu. Třístý ligový zápas v kariéře tedy Frank Lampard oslavil vítězstvím a Chelsea tak po padesáti letech kráčí vstříc zisku titulu.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (8)

Přidat komentář
HOST*

1:2....

Reagovat
smazaný uživatel

Crystal dokáže potrápit, ale na to aby vyhrál na Stamford Bridge prostě nemá: 3:0 (J.COLE, DUFF, ROBBEN)

Reagovat
HOST*

Chelsea zničí svět....fakt píčovina.Musí prohrát...0:3

Reagovat
HOST*BarcaFan

Chelsea utratila 300mil.eur aby hrála tenhle defenzivní hnus!!!

To Řekové sice hráli defenzívně na Euru, ale dalo se na to dívat! Hra Chelsea je opravdu k smíchu (nebo k pláči).

Reagovat
HOST*ChelseaLike

Úplně s tebou musím souhlasit.Od chelsea jsem čekal také víc.Bohužel musím říct, že je to opravdu hanba.

Reagovat
HOST*

CHELSEA JSOU HOVADA MANUTD JE 1000 LEPSI ma LEPSI HRACE , LEPSI STADION ,JE BOHATSI ,UZNAVANEJSI. NEMAM SNAD PRAVDU?????????????????????????

Reagovat
HOST*BarcaFan

I když Manchester není můj nejoblíbenější klub,tak mnohem oblíbenější než Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

vy kok*** barcafan, chelsealike mam velke pochybnosti, ci nieste jeden a ten isty clovek, ze vy chudaci!!! strcte sa!!! hovada

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele