32. kolo
09.04.2005 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Liverpool FC 1:0

V těžké pozici se ocitl manažer domácích Stuart Pearce, pod jeho vedením City ještě nezvítězili a fanoušci žádali jeho odvolání. Opět pouze na lavičku usedl Shaun Wright-Phillips. V sestavě Reds chyběl stoper Hyypiä a také Milan Baroš, v brance dostal příležitost Carson.

První šance přišla už v 10. minutě. Domácí zahrávali přímý volný kop a Distin hlavičkoval z dobré pozice pouze do Scotta Carsona. City se dostávali častěji na polovinu Reds, ale střela, kterou vyslal Reyna byla zblokována a volej Musampy z 20. minuty si cestu mezi tyče nenašel. Reds poprvé vystřelili ve 23. minutě, ale pokus Le Talleca z šestnácti metrů šel mimo branku. Hosté to zkoušeli pouze z dálky, ale Garcia pálil do diváků a jedinou střelu na branku domácích za celý zápas nasměroval Biscan, James však jeho pokus vyrazil. I ve druhém poločase se oba kluby soustředily spíše na defenzivu a brankáře ohrožovali většinou střelami z dálky, Musampa s Jordanem a ani na druhé straně Gerrard však úspěšní nebyli. Když už to vypadalo na dělbu bodů, vypálil Musampa levačkou zpoza vápna a poslal domácí do vedení. Ze šestnáctky to poté ještě zkoušel Phillips, ale na výsledku se už nic nezměnilo.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele