31. kolo
02.04.2005 16:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Newcastle United - Aston Villa 0:3

Newcastle hraje poslední dobou ve velké pohodě a k dobré náladě přispěl i Alan Shearer, který má v plánu hrát i příští sezónu. Domácím chyběl zraněný Kluivert, naopak do sestavy Aston Villy se vrátil Juan Pablo Angel a Darius Vasel

Hosté do zápasu vstoupili bez respektu a už v 5. minutě šli do vedení, Mark Delaney poslal do vápna centr, se kterým si domácí obránci neporadili a Juan Pablo Angel se z dobré pozice nemýlil. Šanci na vyrovnání měl Lee Bowyer, ale na Sörensena si nepřišel. Na druhé straně Straky vystrašil Gareth Barry, ale trefil pouze tyč. Ve druhém poločase se k zakončení hlavou dostal Alan Shearer, ale Sörensen si s jeho pokusem poradil. Newcastle měl obrovské problémy v zadních řadách, první hrubku obrany ještě Angel nepotrestal, ale po další chybě se do úniku dostal Vassell, obešel i brankáře a jeho pokus zastavil Taylor rukou, za kterou dostal červenou kartu. Následnou penaltu proměnil s přehledem Barry. Na 3:0 zvýšil opět z pokutového kopu Barry a opět to byl po chybě obrany, Vassell byl v pokutovém území faulován. Pověstný kalich hořkosti si domácí vypili až do dna, v závěru se totiž do sebe pustili spoluhráči Dyer a Bowyer a za potyčku, ve které létaly dokonce i pěsti, dostali zaslouženě červené karty. Po utkání se oba "kohouti" omluvili.

Autor: Jiří Mikulčák

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele