25. kolo
17.04.2007 20:45 CET
3 : 1
(1:1)

Reportáž

Arsenal FC - Manchester City 3:1

Arsenal opět přiživil šance na celkové třetí místo, poradil si s Manchesterem City a přeskočil Liverpool, má však odehráno o zápas víc. Výsledek 3:1 sice vypadá poměrně přesvědčivě, na hřišti to však tak jasně nevypadalo.

Začátek ještě proběhl "podle plánu", Citizens sice pečlivě bránili, ale ve 12. minutě o Ebuoeho centru Onuoha neuhlídal Tomáše Rosického a ten svým druhým gólem během čtyř dnů poslal Gunners do vedení - 1:0.

V dalších dvou šancích se ocitl aktivní Fabregas, ale ani hosté neskládali zbraně a do poločasu se dočkali vyrovnání. Lehmann nedůrazně odvrátil míč, ten se po ose Barton - Johnson dostal k DaMarcusovi Beasleymu a americký útočník rozesmutnil Emirates Stadium - 1:1. Vstřelený gól hosty povzbudil a ještě před odchodem do kabin byl v další šanci Barton.

Domácí začali druhou půli ofenzivně a k vidění byl stejný fotbal, jako v mnohých předešlých zápase Arsenalu. Obléhání přehuštěného pokutového území, kterému však často chyběla přesná finální přihrávka nebo povedené střela z větší vzdálenosti. Fabregasovu střelu zablokoval Hamman, tři šance, z nichž jedna byla více než stoprocentní, zazdil Adebayor.

Až přišla 73. minuta. Tomáš Rosický sice ne zrovna ideálně zpracoval přihrávku a míč mu utekl, ale hostující obránce odvrátil jen k Fabregasovi, který pěknou střelou zpoza šestnáctky a mezi dvěma obránci nedal Isakssonovi šanci - 2:1.

Hosté se chtěli pokusit o další vyrovnání, na hřišti se najednou objevili hned čtyři útočníci, ale deset minut před koncem přišla třetí trefa Arsenalu. Do vápna se z pravé strany probil Hleb, namazal Juliu Baptistovi a ten už měl pozici poměrně snadnou - 3:1.

Citizens ještě mohli snížit, Samarase však vychytal Lehmann a nepřipustil tak žádné závěrečné drama. Arsenal se tak alespoň do zítřka dostal na třetí místo před Liverpool.

Autor: Petr Starý

Komentáře (14)

Přidat komentář
Pharrell

3:1

Reagovat
HOST*roman

CITY vyhra 0:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:1-doufám

Reagovat
HOST*Martin

Já táké už jenom doufám a zoufám, tak tipuji 2:3!!! Kdo dá góly to teda nevím, ale nejspíš to budou obránci! Na Arsenalu se moc nevyhrává, tak v úterý se na to v TV podíváme. A tímto zdravím všechny fans City!!!

Reagovat
HOST*roman

Arsenal je dost slaby Mpenza da gol aspon dufam.Martin my sme asi jediny fans City.

Reagovat
HOST*Libor

City vyhraje 0:2 goly dají Samaras a Barton, a já jsem taky fanda City ale bohužel pánové nejsem slovák

Reagovat
HOST*roman

Cau Libor,vitaj v klubu City!Len ja som Slovak ja fandim CITY uz 36 rokov a Martin 20rokov. keby City vyhral bol by som velmi rad caf

Reagovat
HOST*Thierry Henry

Nebyl bych si tak jistej, protože Manchester City nehraje tak špatně i přesto, že je 12. Ale fandim Arsenalu a typuju výsledek 2:1

Reagovat
HOST*Martin

Dnes večer na galaxii-sport uvidíme fotbalovou lahůdku, ale moc tomu nevěřím, že city uspějou. Gunners dali Boltonu lekci a pořád hrají o třetí flek. Pro nás hovoří lepší výsledky venku, ale Arsenal je Arsenal. Remízka by byla dobrá, pak máme Watford a to by jsme měli uspět. Roman teď ráno sem viděl fotky, díky a myslím, že ti syn také včera něco posílal. Tak napiš !! Bye for now!

Reagovat
HOST*roman

al nic mi neprislo ten sal ti idem za chvilu poslat City aspon keby remizoval.

Reagovat
HOST*

0:1 Doufám, že to takhle dopadne.

Reagovat
HOST*Martin

Fotbal oboustranně celkem dobrý, musím uznat, že gunners byli opravdu lepší. Rosa dal parádní branku, my jsme kontrovali, pak se hra vyrovnala a v této fázi jsme měli skórovat!! Ale kdo??Druhý gól, který dal Beasley byl pěkný, ale opravdu z ofsajdu. No nic, ročník je zachráněn, teď udělat body na Watfordu a dohrát soutěž v pohodě. Vzkaz pro Libora: Odkud jsi, napiš, ozvi se, Roman je ze Slovenska a já z jižních čech. Občas si takhle můžem napsat. O.K.?

Reagovat
HOST*roman

Nemam uz co dodat vsetko si uz za mna povedal len to ze vo Watforde nieco City uhra nechame sa prekvapit caf

Reagovat
HOST*roman

Este nieco skoda ze toho Pearca nekopli niekam lebo aj na buducu sezonu sa budu trapit ovsem ked tam Stu ostane. Martin poslal som tidnes rano mail caf

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele