13. kolo
11.11.2007 15:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Chelsea FC - Everton FC 1:1

Dlouhou dobu vše nasvědčovalo tomu, že si Chelsea i proti Evertonu připíše další tříbodový zisk, ovšem vše změnil v 89. minutě gól Tima Cahilla. Ten se trefil krásnými nůžkami a zařídil tak svému týmu velmi cenný bod za remízu 1:1.

První vážnější šanci viděli diváci ve 3. minutě, kdy po pravé straně upláchl hostující obraně Wayne Bridge, nacentroval před bránu, ale následná hlavička Colea úspěšná nebyla. Za pár minut nechybělo moc a první gól utkání mohl vstřelit Everton, jenže Cahillova přihrávka pro volného Pienaara byla moc dlouhá. To bylo ovšem ze strany hostů v prvním poločase vše. Od této chvíle se zajímavé okamžiky odehrávaly především před bránou Howarda. Právě americkému gólmanovi ve službách Toffes mohli jeho spoluhráči děkovat nejvíce, jelikož vychytal několik tutovek. Velmi aktivní byl především kapitán Blues Frank Lampard, jenž Howarda zaměstnával nejen svými střeleckými pokusy, ale také šancemi, které vytvářel pro spoluhráče.

Úvod druhého dějství nabídl vyrovnaný fotbal bez výraznějších šancí, ovšem s ubíhajícím časem si byly oba tým vědomy své situace a snažily se vstřelit gól. Diváky ze sedadel zvedla až šance Lamparda, kterou výborným zákrokem vyrazil Howard alespoň na roh. V 65. minutě vykopl míč po Alexově střele z brankové čáry až jeden z hostujících hráčů. Kýžený gól přišel pro Chelsea poněkud pozdě, a to až v 70. minutě. Drogba si naběhl na přední tyč a jeho hlavička skončila až v síti. Reprezentanta Pobřeží slonoviny vstřelený gól nabudil ke zvýšené aktivitě. Moc nechybělo a zanedlouho mohl přidat druhý, jenže po skvělém průniku nedokázal ideálně zakončit. Všechny nevyužité šance se Chelsea vymstily minutu před koncem normální hrací doby, kdy se krásnými nůžkami trefil Tim Cahill.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (12)

Přidat komentář
HOST*

tieto 2 timy vzdycky ponukli zaujimavy suboj a ponuknu ho aj teraz 3:1

Reagovat
HOST*Anglan

V Premier League je kazdej souboj zajimavej ! Nejlepsi liga na svete !

Reagovat
HOST*Devil

Domacim to zase slape jako driv , ale nevadilo by me kdyby je Everton obral o nejakej ten bodík !

Reagovat
smazaný uživatel

Takže po piatich vychytaných nulách to vidím tak že dnes sa reťaž pretrhne. ale aj tak vyhráme

Reagovat
HOST*bary72

Chelsea urve 3 body. Tip 2:1.

Reagovat
HOST*

1:1 si myslim

Reagovat
HOST*

kurva fix.....

Reagovat
HOST*

škoda

Reagovat
HOST*

Nevíte proč byl vystřídán Carvahlo?

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat
HOST*

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele