35. kolo
19.04.2008 16:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Liverpool zvládl i zápas na Craven Cottage

Prvoligová štace Fulhamu se zdá být u konce. O to intenzivněji po dnešku, kdy Cottagers podlehli i na svém hřišti Liverpoolu 0:2. Autory branek hostí byli Pennant a Crouch.

Prvních deset minut utkání bylo věnováno spíše vzájemnému oťukávání obou mužstev, pak se ale ve 14. minutě dostal po centru Pennanta k hlavičce Crouch, zacílil však těsně vedle. O pár chvil později už se ale Reds dočkali. Lucas vysunul parádně Pennanta, a ten, ač byl z úhlu, prostřelil Kellera nechytatelnou bombou. Hra se poté rozmělnila a hrálo se spíš ve středu hřiště. Ve 27. minutě však utekl Voronin, rozdal do strany Pennantovi, jehož přetažený centr na zadní tyči ve skluzu Riise usměrnil do hlavy dobíhajícího obránce. Je otázkou, zda by to byl gól, kdyby bek Fulhamu nezasáhl. Pak o sobě dal vědět i domácí celek, když Dempsey vykoupal soupeřova obránce, jeho centr ještě liverpoolští odvrátili, jenomže pouze na hlavu Hangelanda, který zakončoval mimo.

V 55. minutě přišla na řadu opravdu pořádná šance Reds. Po rohu Pennanta se míč dostal k Voroninovi, který vsedě polonůžkami zacílil vysoko nad. O minutu později si s jiným centrem Pennanta neporadil ideálně tentokráte Benayoun. A aktivní Pennant stál na zrodu také další možnosti liverpoolských. Vysunul Lucase, ten se elegantně zbavil soupeře u brankové čáry na rohu vápna a servíroval míč před bránu, kde číhal Benayoun, ale jeho přesnou střelu zblokoval soupeřův obránce.

O slovo se následně přihlásil ale i Fulham, když po Bullardově centru z přímého kopu nemířil přesně Dempsey. To však nebylo nic proti nadcházející šanci Liverpoolu, která se také stala gólovou. Pennant přihrávkou vnějším nártem našel parádně Crouche na hranici pokutového území, jenž měl cestu k brance zcela volnou a mohl tak prostřelit Kirklanda mezi nohama. Poměrně šťastná koncovka liverpoolského velikána. Fulham poté musel hrát a jeden z jeho povedených útoků zmařil bravurně Reina, to když lapil povedenou střelu Muprhyho. Zbytek zápasu už se odehrával v duchu jednoho střídání za druhým a kouskovaná hra už nabídla jen možnost Nevlanda, s jehož hlavičkou si ovšem poradil Reina.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (10)

Přidat komentář
Devil

Vyhra hostu-0:1

Reagovat
smazaný uživatel

Peprný souboj, Fulham ještě chytil šanci, bude se prát co to půjde, ale Liverpool hraje chytře, těžko předpokládat, že by tento zápas nezvládl. Tip 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

Hosi jste na omylu... My ten zapas vyhrajem a zachranime se! We Are FULHAM

Reagovat
smazaný uživatel

dvojka

Reagovat
smazaný uživatel

fulham to na silnych vie mozno 1-0 mc bride,healy

Reagovat
Pharrell

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

torres, gerrard

Reagovat
smazaný uživatel

Fulham bude určitě jezdit po zadku,musi,ale na Liverpool to asi stačit nebude.LFC vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Livr ukáže svou extratřídu.myslím že fulham zničí.

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool podle předpokladů nezaváhal a zamával Fulhamu na cestu do League Championship. Touto prohrou si Cottagers asi definitivně pod sebou podřízli větev !!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele