20. kolo
30.12.2007 17:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - Liverpool FC 0:0

Manchester ani v tomto kole nepoznal porážku na domácím hřišti. Naopak Liverpool nevyužil možnosti přiblížení k vedoucí dvojici Arsenal - Manchester United a na vedoucí Kanonýry nyní ztrácí deset bodů, má však zápas k dobru.

Jak naznačuje výsledek, průběh zápasů nijak zajímavý nebyl, jelikož oba týmy si uvědomovaly důležitost tohoto utkání a raději se soustředily na bezchybnou defenzívu. Více ze hry měli přesto hosté, kanonýr Torres si dokonce vypracoval hned dvě stoprocentní příležitosti, jenže pokaždé selhal na dnešním hrdinovi – brankáři Hartovi. Ten předváděl výborné zákroky a hlavně mu může dnes Manchester děkovat za remízu.

Anglický gólman ve službách domácích se poprvé vyznamenal už v úvodu utkání, kdy musel likvidovat nebezpečnou střelu liverpoolského obránce Aurelia. Za chvíli se z ničeho nic objevil v gólové příležitosti Darius Vassel, jeho pokus byl ovšem zblokovaný. Úspěšný nebyl k závěru poločasu ani hostující kapitán Steven Gerrard a obdobně si vedl i jeho protějšek Martin Petrov.

Vstup do druhého poločasu se Liverpoolu skutečně povedl. Vypracoval si dvě velké příležitosti a v obou se ocitl kanonýr Torres. Při první šanci nastřelil pouze gólmana Harta a při druhé utekl obraně, ale přes vyběhnuvšího brankáře Manchesteru nedokázal zamířit přesně. Blízko gólu byl také záložník Benayoun, z voleje ale nastřelil pouze tyč. V posledních minutách utkání zachránil Manchester stoper Dunne, který odkopl hlavičku Kuyta až z brankové čáry a následně dokázal zblokovat i dorážku Gerrarda.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (16)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tady Live narazi a body na Manch.C./suverena domacich zapasu/ si odveze horko tezko.

Vyhra blues neni nerealna.

Tipujem 0-0,mozno i 1-0.

Reagovat
Pharrell

jj souhlasim

Reagovat
smazaný uživatel

Blues dekujeme.

Pro Liverpool dalsi ztrata.

Byla to stastna remiza.

Kdo se bude ptat za pul roku jaky mela prubeh,kdyz skoncila bez branek...

Reagovat
smazaný uživatel

tazky zapas,remiza..alebo lfc..

Reagovat
smazaný uživatel

jako skalní fan city mám obavy, že fc nám uštědří první ligový políček. viděl sem naše dva poslední zápasy, vlastně tři i ten pohárový se spurs, tak z toho vycházím. samozřejmě, že bych se strašně rád mýlil...

Reagovat
smazaný uživatel

Zajímavý souboj skončí remízou, tip 2:2.

Reagovat
Devil

Mam radej Liverpool , ale spis by bodla vyhra City , protoze Liverpool je vetsi favorit v boji o titul a jeho zavahani by nebylo spatne . Ale i pres to Tip.-0:1

Reagovat
smazaný uživatel

City už doma nemůžou do nekonečna vyhrávat a proto tip 02!!! Třeba 1:2 (za hosty Gerrard a Torres)

Reagovat
smazaný uživatel

Man City a zejména pak Liverpool nedostávají mnoho branek a navíc v posledních 5 vzájemných zápasech padly dohromady jen 4 góly. Proto si myslím, že góly nebudou padat ani v neděli a dá se očekávat remíza. Tomu nahrává i fakt, že problémy uvnitř týmu Liverpoolu poněkud srážejí kvalitativní převahu.

Tip: 1:1 (branky: Elano - Torres)

Reagovat
smazaný uživatel

Očekám dobrou poziční hru obou týmů, ale přeci jen si myslím, že na tahu jsou tentokráte Citizens. Právě proto, že se jim posledních pár domácích zápasů nepovedlo tak se proti Liverpoolu hecnou a vyhrají tesně 1:0.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím že Liverpool si bod odveze určite

Reagovat
smazaný uživatel

0:2...0:3..myslim že liverpool bude mit den

Reagovat
smazaný uživatel

podle me hodne vyrovnany souboj muj tip:0-1 mozna 0-2

Reagovat
smazaný uživatel

man city ma dost dobrou serii doma tak pozzor je 3nejlepsiv tabulce doma tak newim ale budu fandit reds

Reagovat
smazaný uživatel

teda blues ja curak

Reagovat
smazaný uživatel

na jaře Liverpool musí zabrat, stejně jako man city

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele