3. kolo
19.08.2007 14:30 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

reportáž ze zápasu není k dispozici

Komentáře (45)

Přidat komentář
HOST*Gazza

United City predvede kterej klub je v Manchestru cislo 1!

Reagovat
HOST*Devil

Jen mam strach ze City to bude betonovat a hrat na remizu!Proto typju jen 1:3 pro United!

Reagovat
HOST*

jojo tupci

Reagovat
HOST*Devil

Hostujici United na City of Manchester Stadium predvede neco co domaci jeste nevideli! Na konci zapasu budou i domaci fandit United,protoze takovej kolotoc co provedou United ze City jste jeste nezazili!

Reagovat
HOST*colin

pocuvaj ty debil prestan pisat tie tvoje blbiny pubertacke to nevies pisat nieco ine?

Reagovat
HOST*

tak to sme este nezazili,to mas pravdu

Reagovat
HOST*colin

Ty Gazza si dalsi blb co nevie pisat a vypisuje somariny

Reagovat
Pharrell

1:0

Reagovat
HOST*Stifmaister

2:1

Reagovat
HOST*

Colin je jen kokot a neví co píše,radši sleduj třeba Žilinu a neser se do premier league

Reagovat
HOST*colin

Ty debil pojebany si obycajnykokot scesky s velkym K.Ty smrad skurveny

Reagovat
HOST*Gazza

Prece se spolu nebudete hadat jak mali! Nema to smysl,kazdej vy ze vyhraje United!

Reagovat
HOST*Devil

Take nevim proc si tak skarede nadavaj! Ja jsem klidny. Jasna vyhra United,jen skoda ze nebude hrat Rooney!

Reagovat
HOST*

1:0

Reagovat
HOST*colin

prepac mi to HOST omluvam sa ti nehnevaj sa

Reagovat
HOST*colin

Host berem tu omluvu spat neviem preco by som sa mal ti omluvat a zaco ty si zacal mi nadavat adios

Reagovat
HOST*

collin:ty kokot vyhul mi hůl,nerozumíš fotbalu.Tak se nehádej troubo jeden.Běž za maminkou ať ti koupí nový sešity,vodovky a slabikář a fotbal nech zkušenějším mamrde!

Reagovat
smazaný uživatel

tolik urážek a nadávek se při zápasech city objevuje pouze 2x do roka,je zajímavé že 90% mají na svědomí fans UNITED a hlavně ty ze Slovenska nemají chybu-jinak sem docela optimista a věřim v 3body a super fotbal-GO CITY

Reagovat
HOST*Martin

Naprosto souhlasím s tímto příspěvkem. Ano, utd. jsou v celosvětovém měřítku úspěšnější, bohatší apod., ale city mají v anglii tradici a jsou, ať se vám to milí fans utd. líbí nebo ne, populárnější ! Prosím vás kdo můj názor zpochybňuje, mohu vám jen doporučit, abyste si odskočili do manchesteru a přesvědčili se! Pro srovnání, utd. mají v anglii rádi asi tak jako u nás spartu.

K zápasu: je to na galaxii (snad nebude jako včera reading-chelsea) vypadávat obraz, beru jakékoliv vítězství, přinejhorším by bodla i remíza. Tento zápas vůbec nepřeceňuji!Mám dojem, že to prokletí dát branky stále trvá, proti county dali naši jen jednu bránu. Uvidíme a chlapcí hecujme se normálně, pakliže chceš psát názor, tak v rámci slušnosti. Mějte se!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vypadá že v nedělním derby nebude hrát Simulant Ronaldo (stop na 3 zápasy) čímž se naše šance na 3body výrazně zvedla!! Tohle vypadá na dobrý tip do Fortuny!!

Reagovat
HOST*roman

cau Martin to ja som tak nadaval ale som sinechcel nechat urazat CITY potom som to aj lutoval uz sa to nikdy nestane ja tu koncim s pisanim cafte SSC NEAPOL a MARTIN

Reagovat
HOST*ggmu

to si akože fakt myslíš, že mcfc je v manchestry popularnejši ako united?????????????? tak mi prosim vysvetli prečo majú united svoj štadión každý zápas vypredaný a city nie??A ešte k tej sparte. Sparta ma najviac fanúšikov v česku. A ešte taky detail manchester united ma najviac fanúšikov na svete tak ho asi nemôže ohroziť man. city. Tak prosim ťa netrep

Reagovat
HOST*Martin

Nějaký čas sem v manchesteru byl, takže vím co píši. Kdyby to pravda nebyla, tak bych to nenapsal, to si piš, ggmu. Ale já tvůj názor beru a vůbec se tím netrápím, jak píšeš . Pakliže si reagoval, což je správné, tak sis to měl mojí úvahu přečíst pořádně. Já tam totiž dominantní postavení utd. ve světě vůbec nezpochybnuji! Pro příště.

Reagovat
HOST*ggmu

nahodou aj ja poznam niekoho z manchestu a hraje za city sice v akademii ale hraje. A on sám mi povedal, že aj v city majú niektorí oblúbený tím united a môžem ti garantovať že v united by si takého nenašiel. A už som sa to pýtal ale zopakujem prosím ťa vysvetli mi ako je možné že man united vypreda 76 000 štadion a man city nevypreda 48 000 štadion a prečítaj si aj môj članok podrobne. A nakoniec manchestru proste vládne červena!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

a ešte k tej tradicii manchester united bol založený:1878, as Newton Heath L&YR F.C. a manchester city:1880, as

St Mark's (West Gorton) tak, že dúfam, že je každému jasné kto je panom manchestru

Reagovat
HOST*juRik-Rooney8

Hoši...co to tady žvaníte...dobře víte že man utd je bez roo a ro poloviční...city maj new kouče new posily marodka skoro zadna...nerad to rikam,ale asi to nebude 2...

ale...MANCHESTER UNITED FOREVER!!!

Reagovat
HOST*Devil

Kurva United fandim neee! Porazime City at si zlepsime naladu! Rooney a Ronaldo nenastoupi,ale nemam strach ze 3body nedovezem!Hlavu vzhuru a nenechte se ovlivnit tema kecama od prznivcu City! Byli jsme a budem vzdy lepsi nez oni!

Reagovat
HOST*Martin

Hlavně až nás tedy porazíte, tak se z toho hlavně neposerte!

Reagovat
HOST*Devil

To si pis ze posereme! A ne malo!

Reagovat
HOST*

United jsou nejlepší na světě a jestli máte někdo něco proti ďáblům tak si to nechte radši pro sebe nebo vás Pánbůh potrestá!!!

Reagovat
HOST*Man.UTD

stejne to bude remiza

Reagovat
HOST*Shevchenko7

hehe .. 1:0 .. United sou mrdky !!!!!!!!!!!!!!!!

FORZA CHELSEA !!!!!!!!!!!

Reagovat
HOST*

Chelsea jsou větší ty ubožáku,zase vyrovnali z vymyšlený penalty,tak zavři zobák a zamysli se

Reagovat
HOST*petry

jak cris nehraje je to pak těžký.....

Reagovat
HOST*petry

jak cris nehraje je to pak těžký.....

Reagovat
HOST*

dalsi skvely vysledek!!!!!!!!!!!!jen tak dal,a druha liga vola

Reagovat
HOST*

Ses PICA

Reagovat
HOST*cris7

smrt chelsea jsou to mrdky zbohatlicky.........at zije manchester a zvlast pak cristiano..tolik kolik udela on klicek za 1zapas......neudela zadnej hrac z chelsea za celou karieru...a mi fanousci manchesteru nevesme hlavu...oni se zvednou...chelsea po prvnim polocase na liverpoolu prohrava

Reagovat
HOST*

Liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak kde sou ti šašci typu Gazza a Devil ? ? ?

Reagovat
HOST*Devil

Jsme porad tu! Neboj! Nas se jen tak nezbavis!

Reagovat
HOST*Gazza

Zapas City s United jsem bohuzel nevidel a mrzi me to. Videl jsem jen kratky sestrih a slysel co si povidali kamosi,tak nemohu posoudit prubeh zapasu!Vim ze United mel prevahu ale i presto prohral! Potvrdili se jen ma slova, rikal jsem ze City Newcastle nebo Tottenham narusi top ctverku a budou ji konkurovat! Rikam to nerad ale City maji dobre naslapnuto,klobouk dolu! United uz nesmi klopytnout,uz ted maj velkou ztratu bodu!

Reagovat
smazaný uživatel

Jednou se dostat za půlku a dostat za to 3 body to se povede málokdy.Tentokrát sme si ty body opravdu nezasloužily,hlavně at se uzdraví brankáři nebo mě z Schmeichela příště klepne

Reagovat
HOST*Gazza

Ale dali gol narozdil od United! Kdo neda gol nemuze vyhrat!!!!

Reagovat
HOST*Martin

Musím sportovně uznat, že nás celý zápas utd. tlačili, měli převahu, těch rohů co kopali atd... Jak píše SSC Neapol dostali jsme se pákrát za půlku a bylo to tam... Druhá půle, to byly nervy, ještě, že se Tevez adaptuje (nebo je to kopyto, to co nedal...) Ještě, že se hraje na branky a body. Vzkaz pro ty škarholídy utd.: tak jste se nakonec z toho "neposrali" (to je snad dobře), vládci manchesteru jsou na čas citizens, no a tabulka zatím hovoří za vše. Hezké nedělní fotbalové odpoledne alespoň pro mně podtrhla slavia večerním vítězstvím v čb. Je to dobré, zatím z londýna beru bod!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele