23. kolo
20.01.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Manchester City - West Ham United 1:1

Manchester City doma už potřetí za sebou doma nevyhrál. Proti West Hamu vybojoval pouze remízu 1:1, kterou měli na svědomí domácí Vassell a hostující Cole.

Překvapivě aktivně vstoupil do zápasu West Ham a ze svého tlaku nakonec vytěžil i úvodní gól, kterému museli zatleskat i domácí fanoušci. Míč si po přihrávce Ljungberga přizvedl Cole a krásně vystřihnutými nůžkami překonal bezmocného Harta a to i přesto, že byl tísněn Corlukou a Richardsem. Jenže vedení Kladivářům nevydrželo ani deset minut. Po řadě odražených míčů se v pokutovém území dostal ke střele Darius Vassell a s překonáním ležícího Greena už moc problémů neměl.

Ofenzivní styl pokračoval i po vstřelených gólech, hra se přelévala ze strany na stranu, brankáři však zasahovat nemuseli. Až v 31. minutě vystřelil nebezpečně z hranice pokutového území Ireland, bohužel pro něj mířil do míst, kde stál Green. Na konci prvního poločasu toho moc až na pár zblokovaných střel k vidění nebylo.

Druhou půli odstartovala střela Marka Nobla, jenž i přesto, že měl dost času k zakončení mířil nad. V 57. minutě se po narážečce s Bianchim dostával do dobré příležitosti Petrov, na poslední chvíli jej však odstavil hostující zadák Neil. Hned z protiútoku zaútočil West Ham. Tvrdá dalekonosná střela Mullinse zaměstnala Harta, v bráně ovšem neskončila.

Manchester se snažil co nejrychleji rozhodnout, ovšem Hammers mu až na střely z velké vzdálenosti vůbec nic nedovolili. Naopak málem přidali druhý gól. Po přihrávce Colea pálil ve skluzu Nobel, výborným zákrokem se vyznamenal Hart. V 82. minutě nastřelil jen boční sítě Ljungberg. V samém závěru málem City přišli o všechny tři body. Hráči v modrém nakonec děkovali opět výbornému Hartovi, který musel zasáhnout při pokusu Nobela.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (12)

Přidat komentář
Devil

Bude to asi velky boj . tip. 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

tak fa cup nám vyšel, sice hubené, ale vítězství! doufám, že v neděli na tento úspěch navážeme a opět vyhrajeme. vítězná vlna s w.h.u. by mohla pokračovat a někdo před námi by mohl klopýtnout, abychom se dostali o ňáký to patro výš. asi vyhrajem 3:1. koukejte on sunday na galaxii !!

Reagovat
smazaný uživatel

Budu drzet palce kladivarum , ale Man. City doma asi zvitezi ! tip:2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Asi šlágr kola. ManCity si to doma ohlídají, i když bude West Ham kousat, moc toho Hammers neukoušou. Tip 2:1.

Reagovat
smazaný uživatel

doufám že citizens nepřeruší šňůru, 1:0

Reagovat
irik

typuju 1:1 a gol da v 8 cole a v 16 vassel ...

Reagovat
smazaný uživatel

tak si zkus příště "typnout" o tři hodiny dřív...

Reagovat
Devil

West Ham byl lepsi a gol City byl z ofsidu ! skoda

Reagovat
smazaný uživatel

ano, w.h.u. byli lepším týmem my jsme v útoku naprosto neškodní, jistě vassel dal gól z offsidu, ale té brance předcházela ruka jednoho z hráčů w.h.u. podobných branek padá... nejsme v krizi to ne, ale současná hra city prochází herním útlumem. jsme sice teď celkem často v tv, ale toto bych radši vyměnil za body v lize. uvidíme co dál, bianchi se moc neprosazuje, top strikera potřebujeme jako sůl ! čus !

Reagovat
smazaný uživatel

V krizi asi fakt nejsme protože takhle blbě hrajem celou sezonu akorát neděláme body(což je dost důležitý) ale jestli v tom budeme pokračovat tak v derby dostaneme šestku jak od CHelsea a budem muset chodit kanálama!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

derby s united sem myslel ne s tima beranama tam ani já šestku nečekám

Reagovat
smazaný uživatel

ManCity pomalu, ale jistě ztrácí na čelo tabulky. K tomu jim vůbec nepomohla tato remíza s W.H.U. Pro Kladiváře je to ale docela úspěch.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele