18. kolo
21.12.2008 17:00 CET
1 : 1
(1:1)

Reportáž

Arsenal se s Liverpoolem rozešel nerozhodně

Potřetí v řadě Liverpool ani Arsenal vyhrát proti členovi velké čtyřky nedokázal. Dnes totiž po vzájemné konfrontaci sil braly oba pouze po bodu. Mezi úspěšné střelce se zapsali van Persie a Keane. Utkání ovlivnila také červená karta Adebayora z druhé půle.

Zápas začal podle očekávání vzájemným oťukáváním a ani jeden celek nemohl říct, že měl nad svým protivníkem jasně navrch. Od osmé minuty se začaly na hřišti objevovat gólové šance. První z nich spálil kanonýr Adebayor.

Také poté oba týmy nebezpečně zahrozily. Nejprve na hranici pokutového území našel volného Gerrarda útočník Keane, hostující kapitán se odhodlal k prověření pozornosti gólmana Almunii, jenž si ale s jeho střelou bez větších potíží poradil. Ve 14. minutě nebyli moc daleko gólu ani Gunners. Centroval Sagna, hlavičkoval Adebayor a ani tentokrát neuspěl, jelikož gólman Reina jeho pokus kryl.

Domácí reprezentant Toga dělal obraně Liverpoolu velké problémy, jako například když dokázal obelstít hned tři protihráče a vybojovat pro svůj tým rohový kop. Přesto gólový účet zápasu otevřel jeho útočný kolega Robin van Persie, který tak navázal na úspěšné představení proti Chelsea, kdy se dokázal trefit hned dvakrát. Tentokrát využil holandský reprezentant centru Nasriho, obešel Carraghera a úspěšně zakončil.

Arsenal vstřelený gól očividně nabudil a toužil přidat další přesný zásah. Mnohem častěji držel míč na svých kopačkách a dělal Reds velké problémy. Za hosty se pokoušel o vyrovnání především Gerrard. Jeho první pokus ze standardní situace dokázal pokrýt Almunia a následně pálil vysoko nad.

I přesto ale dokázal Liverpool ještě do přestávky vyrovnat. Skvělý pas doputoval až ke kopačkám Robbieho Keana, jenž pěknou střelou nedal domácímu gólmanovi šanci. To ale nemuselo být ze strany hostů vše. V první minutě nastavení měl velkou tutovku Gerrard, ovšem nedokázal nasměrovat míč po Kuijtově přihrávce do prázdné brány.

Hned na začátku druhé půle přišel pro domácí příznivce šok. Na hřišti se totiž už neobjevil kapitán a největší hvězda Arsenalu Cesc Fabregas. Zřejmě kvůli zranění jej nahradil Francouz Abou Diaby. A mohlo být ještě hůř. Už ve 47. minutě totiž zpoza vápna tvrdě vypálil liverpoolský mladík Lucas a Almunia se měl co ohánět, aby jeho střelu vyrazil.

To byla na dlouhou dobu jedna z mála skutečných gólových příležitostí, jelikož předváděná hra byla poměrně neurovnaná a hlavně bez zajímavých okamžiků. Za zmínku snad stojí pouze nepřesná hlavička Daniela Aggera. Gunners sice toužili vyhrát, ale jejich šance na plný počet bodů jim v 62. minutě razantně snížil Emmanuel Adebayor, jenž se nechal vyloučit a předčasně tak opustil hřiště. Liverpool své početní výhody nijak moc nevyužil a místo gólových příležitostí diváci viděli, jak Howard Webb vytahuje jednu kartu za druhou.

V 75. minutě měli Londýňané velké štěstí. S míčem se až do vápna dostal Gerrard, ale následně byl poslán k zemi. Píšťalka rozhodčího však zůstala němá. O deset minut později vystrašil většinu přihlížejících Almunia, který na poslední chvíli odvrátil nebezpečný centr, jenž směřoval do jeho pokutového území. Nebezpečně zahrozil také Daniel Agger, jenže jeho dalekonosná dělovka se s úspěchem nesetkala. V nového hrdinu Liverpoolu se mohl proměnit El Zhar, v nastavení však nemířil hlavou přesně.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (216)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:1, Torres

Reagovat
smazaný uživatel

precitaj si clanok skor ako vyplodis blbost

Reagovat
smazaný uživatel

ale koukej kdy to psal..takže blbost plodíš ty

Reagovat
smazaný uživatel

15.12. bolo tiez jasne ze Torres nebude hrat takze sa zorientuj

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Oboum týmům se proti Velké čtyřce daří,a když se od Arsenalu nic nečeká tak vyhraje

Reagovat
smazaný uživatel

Lets Go Gunners Lets Go! Doufám že výhra 3:1

Reagovat
smazaný uživatel

come on u ARSENAL !!! 3-1 .. Van persie, gallas, fabregas - kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

lets go DS vyhrajem

Reagovat
smazaný uživatel

REDS

Reagovat
smazaný uživatel

nejlepsi je LFC a to znamena ze vyhrajou Gunners at si zbalej strelivo a ani nenastupujou 2:0 pro LFC!!!

Reagovat
smazaný uživatel

to je asi poprve co budu fandit Arsenalu a snad liverpool strati a chelsea pujde na prvni misto

Reagovat
One-Real

Výhra Arsenalu, at Liverpool moc ostatním neuteče!

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal dnes vyhraje,sice to bude utrapene vitězství ale vyhraje...2:1

Reagovat
smazaný uživatel

Vyhraje Liverpool 3:0

Reagovat
smazaný uživatel

vyhraje liwerpool ten tam bude jako doma jeho fandové fanďej narozdíl od fans arsenalu to sou typický párkožrouti v kotli seděj a maximalně jednou za 10 minut zařvou arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ses nezadusil vlastní klobásou...

Reagovat
bakasa

Větší blbost si opravu vyblít z té palice nemohl

Reagovat
smazaný uživatel

chlapecek asi moc nesleduje fotbal...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Litrpůl prej nedojel

Reagovat
smazaný uživatel

3:1 Van Persie dá 2 banány

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal 1:2 Liverpool.strelci AFC=Carragher vlastni LFC=Gerrard pen.,Kuyt

Reagovat
smazaný uživatel

LFC vyhrajeme o gola Torres rozhodne Arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Delaj že nebude hrat Torres ale nastoupí tak na 10 minut

Reagovat
smazaný uživatel

ArSíK vYhRaJe!!!!!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

A je to tady...

Reagovat
smazaný uživatel

Lunetici jsou zpátky !!!

Reagovat
božský John

ještě že tady není honziss...to zas bude v álejích nablito..

Reagovat
smazaný uživatel

Sranda musí byt

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že LIVERPOOL vyhraje!Letos jsme nejblíž k titulu v PL,tak do toho!

Reagovat
afc

OT:Podle listu Daily Mail je nyní nejvážnějším uchazečem o Andreje Aršavina londýnský Arsenal. Jeho manažer Wenger má údajně na útočníka Zenitu připraveno 21 milionů eur

kacica

Reagovat
fantomas

Já ho nechci ani.

Reagovat
afc

ako kridlo by sa mozno aj hodil

Reagovat
fantomas

Křídlo neni post jemu šitý na míru, navíc tam nyní máme přetlak. On se do našeho systému nehodí, protože je to spíš podhrot.

Reagovat
afc

ked su zraneni Walcott a Nasri,tak na kridlach musia hrat Diaby,Denilson ci Eboue tak ta nasa hra aj tak vypada.Aj tak si myslim,ze jedneho kridelnika potrebujeme.

Reagovat
fantomas

Rosický, Vela, případně Persie...Diaby se zaučuje dobře, Denilson párkrát zahraje na křídle lépe jak ve středu. A taky musíš počítat s tím, že ti hráči sice sou ted zranění, ale ne nastálo, a když se vrátí, budou chtít hrát. A přesně v tu ránu budeš mít na dva posty sedm potencionálních uchazečů. To je moc! Jinak kdybych měl někoho přivést - tak stopera (místo Gallase, když odejde) a utočnika (prodat Bendtnera). Jinak už nevim, jak tenhle zmatlanej kádr zachránit.

Reagovat
afc

Tak s Rosickym uz moc nepocitam,Persie hraje na kridle jedine pri hre 4-5-1 a Mexicana zatial Wenger moc nestavia.Aj dnes ak bude hrat na kridle Diaby ci Denilson,tak kridelna hra nebude vobec existovat.Esteze Nasri bude hrat.

Reagovat
fantomas

Jak nepočítám? V týmu je, a až se vrátí bude s přehledem přinejhoršim třetím nejlepším křídelníkem (když přihlédnu k délce rekonvalescence a nulové rozehranosti). Podle mě je prostě další světové křídlo zbytečné...Walcott by zase remcal jak nehraje, Eboue by se rovnou mohl jít klouzat a Rosa by zřejmě do základu už nikdy nepronikl. Jen za cenu ne uplně zázračného hráče bys zabil tři solidní borce...

Reagovat
afc

S Rosickym uz tuto sezonu nepocitam.Kto vie kedy sa vrati a ci sa vobec vrati.Walcott bude este 2 mesiace out.Nasri raz zahraje super,dalsi zapas ho vobec nie je vidiet.Ostava Diaby,Denilson,Eboue a z toho ani jeden nie je klasicke kridlo.Myslim,ze na klub ako Arsenal to je malo.

Reagovat
fantomas

Přečetl sis ale ty téměř jisté důsledky? Momentálně ano, uživil by se a určitě by přišel vhod (ale křídlo, ne Aršavin!), jenže co potom, až se všichni vrátí?

Reagovat
afc

Nasri,Walcott,Rosicky a este jedno kvalitne kridlo.Diaby,Denilson sa vratia do stredu zalohy a Eboue bud bude robit konkurenta Sagnovi,alebo bude musiet odist.Pri zraneniach Arsenalu sa nam kazdy hrac zide.

Reagovat
smazaný uživatel

my ze mame na kridle pretlak??

Reagovat
fantomas

Diaby, Denilson, Vela, Walcott, Nasri, Rosický, Persie - ti všichni tam mohou hrát.

Reagovat
fantomas

Eboué.

Reagovat
smazaný uživatel

ti vsetci tam sice mozu hrat,ale nikto z nic tam nezahra poriadne,okrem rosickeho;)

nasri si na tu poziciu stale zvyka,Persie uz niekolkokrat ukazal ze tam zahrat nevie,iba ak by hral napravo,lenze ak on nastupi na kridle tak je to vzdy nalavo...

Walcott je mimo a ked sa vrati tak nemozme ocakavat ze zostane zdravy uz navzdy a konkurencia by jeho vyvoju urcite len pomohla...a tou konkurenciou nemyslim eboueho aj ked mu verim ze na to ma

dalej Vela,ten ked naskocil do PL tak nedokazal ani raz udrzat loptu na viac nez 4 sekundy,tiez si este musi zvykat..

Diaby,ten tam dokaze zahrat,ale skor by som povedal ze sa hodi vedla cesca do stredu ;)

este som zabudol na...Denilsona,ktory tam zahral dobre raz a odvtedy tam hrava aj ked mu to vobec nejde,ale tak snazi sa,ale znova je to o tom ze sa nema od koho naucit ako na tej pozicii hrat,tym myslim ze keby tu stale bol hleb tak by mu s tym mohol pomoct,Deni na to ma predpoklady,ale...nie je to proste ono a ked vsetckych tychto hracov vyzenies na kridlo tak na stred znova zostava len tragikomicky Song alebo Ramsey ktory nikdy nedostane sancu,pretoze my davame sancu mladym,tolko ako nikto ini,ale ked by si ju fakt zasluzili,ako napr. teraz Aaron tak nic take od Aw nehrozi

Reagovat
fantomas

Nesouhlasim:

1) Tragikomický Song - musíme si uvědomit, že na každém postu nemužeme mít brilantního technika a baletáka. Vim, že je těžké obstát v porovnání s Flamsterem, ale Alex když hraje, odvede poctivě to své, nic moc nevymyslí, v tom dává volnou ruku Cescovi, ale taky nepokazí. Alibismus mi u něj sice taky vadí, že to prostě nezkusí a hned se zbavuje balonu, ale pozičně hraje velmi dobře, odebírání balonu mu taky problém nedělá. Pro mě DM No.1 (Diaby klidně na křídlo)

2) Nasri si zvyká? Ale prosim tě, jeho místo je na křídle, nikde jinde dá se říct. Takže leda si muže zvykat na spoluhráče, to je taky těžké, když tam neni nikdo do kombinace.

Reagovat
smazaný uživatel

1) ano,Song je no.1 na Dm a defenzivne je spolahlivy,ale nesuhlasim s tym ze dava volnu ruku cescovi a to my vlastne najviac vadi,casto sa pcha dopredu a cesc kvoli tomu musi zostat vzadu a to nasej ofenzive a ani defenzive vobec nepomaha,skor naopak,ked sa pri hocijakom nasom zapase pozries na nas stred tak to vacsinou vyzera tak ze song stoji pred cescom akoby si nedokazal uvedmit aka je jeho pozicia na ihrisku ,ale je to stale lepsie nez za dob Deniho s Cescom....a este si pozabudol na Djpuroua ktory by tiez mohol hrat DM a myslim ze by daleko predcil vsetkych ostatnych,jediny problem je v tom ze ho potrebujeme v obrane ,kde sa z neho stava stavebny kamen

2)Samir si zvyka na spoluhracov,Samir si zvyka na PL,Samir si zvyka na iny post,kesze v OM nastupoval vacsinou v roli volneho hraca za utocnikmi ;) a nalavo nastupil len v pripade nudze...

Reagovat
smazaný uživatel

niejako ste zabudli na Aarona Ramseyho...pre mna je to pan hrac ,aj ked ma este len 17...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim ze som nanho nezabudol,skus si to precitat este raz ;)

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty prachy by byl Valencia a ještě by na někoho zbylo. Ale tak radši si kupte Rusáka,který se k vám moc nehodí a časem bude i stávkovat, jako teď v Zenitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že tam nepude

Reagovat
irik

Liverpool.

Reagovat
smazaný uživatel

Přeju Arsenalu

Reagovat
smazaný uživatel

arsenal

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool ma lepsiu bilanciu a aj sancu na vitazstvo a aj vyhra. dali dole aj Chelsea aj MAN U. a dufam ze aj arsenal daju aj ked to bude hrozne tesne lebo neviem jaky obranca bude nahanat Adebayora a Van Persieho, lebo Skrtel je mimo hru. a aj utok je dost onicom lebo Torres je zraneny a najlepsie by bolo keby bol Keane sam na hrote. Kuytovi to ide lepsie na kraji zalohy. moj tip je ze Liverpool vyhra ale bud daju gol tak ze niake kridlo da center alebo prihravku do sestnastky a daju gol alebo Xabi alebo Gerrard vystrelia zo stredu a tak bude gol. jednoducho LFC vyhra 1:0 alebo 2:0

Reagovat
afc

Reagovat
fantomas

Vubec to nechápu. Liverpool jasně vyhraje, ale podle toho jak pokračuješ, vlastně ani neni jak. A zadruhé - jak muže někdo říct, že Kuytovi to jde lépe na křídle jak v utoku, to taky nevim.

Reagovat
smazaný uživatel

pretoze som tuto sezonu videl Liverpool hrat vzdy okrem 3 zapasov. a vidim ze Kuytovi to ide v utoku dobre ked je tam Torres, s Keanem mu to nejde. a minule som videl ich zapas a tam sa Kuytovi nedarilo v utoku, potom sa niako s Benayounom a na kridle mu to islo ovela lepsie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Staenly10

Přeju Live

Reagovat
Fenix

fandim Arsenalu a ten taky vyhraje 3:2

Reagovat
smazaný uživatel

Ať vyhraje třeba Arsenal. Já jinak fandím oběma.

Reagovat
risk je zisk

no jakozto fandovi chelsea by siklo kdyby gunners vyhrali a chelsea uz po 12 vyhrala venku muj tip 2:0 adebayor,carragher

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že Live zas bude mit taktiku založenou na bránění...gola nedostanou, to ne, ale na konci zjistěj, že maj zas jenom bod, protože zapomněli, že by měli i nějakej gol dát...viz zápas proti Hullu, takzvaně remíza nám stačí...takle se fakt o titul nehraje....

Reagovat
smazaný uživatel

nj,jediny tim ktory vyzera ze vie ako sa hra o titul je momentalne aj tak Aston Villa

Reagovat
smazaný uživatel

no ked sa k tomu pripocita aj niejake to stastie,ktore mali napr. vcera,tak potom ano..

Reagovat
smazaný uživatel

to je rozdiel medzi skvelymi timami a tymi uspesnymi-ze dokazu vyhrat aj ked su horsi ako ich super ;)

Reagovat
smazaný uživatel

to je žblebt

Reagovat
smazaný uživatel

Bráněj jak spocený koně a gola nedaj, co je na tom za žblebt?Ty seš nějakej ochránce Rafy nebo co?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal vs. Liverpool - 0:3, Torres 2x, Gerrard 1x

Reagovat
smazaný uživatel

precital si si vobec ten preview?

Reagovat
smazaný uživatel

Proč je tento zápas vydávaný jako samostatný článek?

Reagovat
smazaný uživatel

abys měl nad čím přemýšlet

Reagovat
Tomanatura

Proč bylo vydáno Clasico jako samostatný článek?

Reagovat
smazaný uživatel

Arsenal - Liverpool je nejslavnější zápas ligy? Pokud ano, tak proč má vždy samostatný článek i zbylé zápasy velké čtyřky?

Reagovat
Tomanatura

Protože je PL sledovanější? Doufám, že po mně nechceš, abych ti na to odpověděl.

P.S. Samostatný článek má každý zápas, jen některé jsou ale na titulní straně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mě jde o tu titulní stranu, dle čeho je to vybíráno? A po tobě odpověď nechci, ale po osobě, která o tom rozhoduje, pokud to tedy není moc složitá otázka.

Reagovat
smazaný uživatel

jednoduché - španěláci prostě sledujou všechny ligy,angláni jen tu svojí. Anglánů je více-->přidají se španělé a máš tu mnohem větší návštěvu než na PD.

Další důvod je,že někteří jedinci by asi nebyli schopní článek najít.

Reagovat
smazaný uživatel

navíc Ars-nal není letos členem "big4", ale o Aston Ville, která se drží nahoře tu není ani čárka, nikdy......něco shnilého je tady na eurofotbalu....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Co to meleš? Zápas Chelsea-Villa, když šlo o první místo, tu byl...

Reagovat
smazaný uživatel

bo hrála čukotka ....

Reagovat
fantomas

Ne...bo sem si ho "vynutil". Za to, aby byl tenhle článek vydanej takle, sem už ale neorodoval.

Reagovat
smazaný uživatel

vies "big4" nie je otrazkou umiestnenia klubov v polovice sutaze,ono je to skor dlhodobejsi jav...ak tam bude villa do stvrteho miesta par sezon ,tak potom to bude clen "big4" hoci aj na ucet Arsenalu

Reagovat
fantomas

Bulíme...

Reagovat
smazaný uživatel

čekal jsem,že tohle napíše rominho,ale asi se mu blížíš čím dál tím víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu, co je na tom, když se normálně a slušně zeptám?!

Reagovat
smazaný uživatel

Nechápu,co se ti nezdá na tom,že napíšu svoje očekávání...

Reagovat
Tsigi

Osobně to taky nechápu tady tenhle zápas je na úrovni AC-Juve a o něm taky nebyl samostatnej článek..........prostě Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

jaká Anglie? v tom zápase nastoupí na place sotva 2 angličtí hráči.....ono to je jen o cirkusu Ars-nal... ...a jindy zase jen o cirkusu čukotka... ...nikdy to není o Anglii

Reagovat
Tsigi

To je pravda neuvědomil sem si to, tak nazval bych to cirkus jezdící po Anglii

Reagovat
$dolar$

Dneska nebudu kracet sam Takze Liverpool do toho , vyskolte tu skolicku!

Reagovat
smazaný uživatel

Snad vyhraje Arsenal, liga se tím ještě více zdramatizuje

Reagovat
Tomanatura

Stejně dnešní Galatasaray - Besiktas bude něco daleko lepšího

Reagovat
$dolar$

Nebude Ale zajimavejsi urcite

Reagovat
smazaný uživatel

akurat tak pre teba

Reagovat
Tomanatura

Na tvůj názor jsem se opravdu neptal

Reagovat
smazaný uživatel

ani nikto na tvoj...co sem pleties pod zapas premiere league tvoje priblbly nazor z o zapase z tureckej ligy??Uz si jak fanusikovia niektory PD...

Reagovat
$dolar$

Zase takhle ho neurazej

Reagovat
smazaný uživatel

co je na tom urazlive??

Reagovat
$dolar$

Fanousek PD

Reagovat
Tomanatura

Když tu Turecká liga není, tak můžu upozornit na to, že se i tam dnes hraje zajímavý zápas.

Reagovat
$dolar$

Ale chybel ti tam OT

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

OT:

Reagovat
$dolar$

Reagovat
Tomanatura

100. pro dnešní Barošovi góly do sítě Besiktase a vykartování prašivého Sivoka!

Reagovat
$dolar$

Ja preju Zapotocnymu nejakyho gola Takze klidne 2:1 ( 2x Baros - Zapotocny , cervena Sivok) Dobry ne?

Reagovat
Tomanatura

No, to by bylo ideální

Reagovat
smazaný uživatel

Barošovi nepřeju nic dokud si nepřezuje ty teplé kopačky, takže Kewell, Lincon Mam jedničku

Reagovat
$dolar$

Co mas proti Homosexualum?

Reagovat
smazaný uživatel

Nic jen proti Barbienám

Reagovat
$dolar$

Kazdymu se libi neco jinyho

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale nechat si říkat Barbie?? To by vyzulo z bot i C.Ronalda

Reagovat
smazaný uživatel

když mu to střílí a je mu v tom příjemně

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomanatura

Baseballovou pálku a Desert Eagle.

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Harry je off

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
smazaný uživatel

City je važně v prd...

Reagovat
smazaný uživatel

goool! ty jo! Caicedo jaka pata Jeste ze se ten mamlas Benjani zranil

Reagovat
maras93

Čus všem,nevíte jestli nedávaj někde předem díky

Reagovat
fantomas

Panebože Roman Bednááááááááář.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Copak?

Reagovat
smazaný uživatel

překvapilo mě to tak, že jsem nenašel vhodná slova ale je to jen dobře

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Bedny vůbec nevěděl Takto sem neviděl nikoho naskakovat do hlavičky v takové vyložené pozici Ale hezky Bedny

Reagovat
fantomas

Ty vole..trefil to neskutečným způsobem - ale přesně.

Reagovat
smazaný uživatel

jj Zasloužil si za tu tyčku. Vůbec WBA dnes dřeli.

Reagovat
$dolar$

Peknej?

Reagovat
fantomas

Trošku haluz, ale nechytatelnej.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby zvedl pravou nohu do pravého úhlu,tak je to dokonalá baleťácká pozice... Ale obrana se na to pěkně vykašlala

Reagovat
smazaný uživatel

City možná budou kupovat v lednu i managera nevím jak jsou na tom herně, tolik zápasů jsem zase neviděl, ale s bodama je to špatný

Reagovat
smazaný uživatel

Prijde mi, ze ze Citizenu ma kazdy prdel... Nechapu, ze furt komentatori rikaji "to se urcite necekalo"... Ze zapasu se Citizens se stavaji jiste tri body. Bednar dneska nejlepsi hrac utkani, akorat by mel zapracovat na zakonceni. Proste neni tak snadny se v PL dostat k dorazce jako ve druhy lize, kde kazdyho soupere prehravaji. Tady jde jednou, dvakrat na branu, tak musi ty sance promenovat. Je dobry v kombinaci, vyhrava souboje, centry ma, vymyslet prihravku umi, neni to zadnej sobec, skvele se deli o mice. Ale proste zakonceni ma zatim dost podprumerny - to se driv ztratilo, protoze hral v tymech, ktere mely 10 golovek zapas. Ted je to presne naopak. Kazdopadne za atmosferu na The Hawthorns ...

No a ted si vychutnejme trefne poznamky a nazory Mikolandy

Reagovat
fantomas

Centry má? Viděl sem jen druhou půli, ale za ní odcentroval snad třikrát a pokaždé do země nikoho a jeho spoluhráči si mohli jen nevěřicné zakroutit hlavou a obrátit směr vlastní branka. Zas to s tou chválou nepřeháněj, Chazy.

Reagovat
smazaný uživatel

Praveze vsechny centry sly do vapna asi tak, jak by jit mely:)) ale je snad jasny, ze kdyz stoji ve vapne jedinej hrac a on centruje naslepo, ze ho asi tezko trefi. Ale ani jeden nesel za vapno, do autu, na brankare. Kdyby utocili ve vic lidech a nebetonovali, tak bys proti tomu centru nerekl ani slovo..

Reagovat
fantomas

Promin, ale když sám utoči a ví, že do vápna mu ještě nikdo nestihl doběhnout a on přesto od rohového praporku posílá balon sice krásně do vápna, ale de facto odevzdává balon, za to ho mám chválit. Jo, za určitě situace supr, ale když je v obležení dvou hráču a ve vápně nikdo, proč to do jednoho z nich nenapálí a nevybojuje aut. Pak by jich bylo vepředu jistojistě více. Postrádám u něj trochu té vychcanosti, jakéhosi selského rozumu. Todle by chytrý hráč nikdy neudělal. Ostatně WBA je v PL odsouzeno víceméně jen na ty brejky, dnes taky nehralo (znovu upozornuju, hodnotim jen druhou puli) nic moc jiného a pak sou centry k ničemu. Jistě že na brejk nevyrazí celá jedenáctka a jistě že když je on tím, kdo ho táhne a je uplně vepředu, asi těžko během vteřiny někdo dorazí do šestnáctky na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja kdyz jsem vypisoval jeho fotbalove prednosti, tak cit pro hru nebo chytrost jsem nezminoval Jen rikam, ze ty centry umi... to, ze by pomohlo WBA stejne, kdyby se pokusil trefit rohovej praporek aby zjistil jestli ho dokaze zlomit, je vec druha:)))

Reagovat
fantomas

Dobrá, přiznáváš, že neni z nejchytřejších, ale to rovnou muže stát v ofsajdu a trénovat centry. Stejně je pak pořádně nevyužije, resp. nebudou k užitku, když nebude vědět, kdy se hodí centrovat a kdy ne.

Reagovat
smazaný uživatel

:-)) Ale az budou hrat odvazneji a budou utocit ve vic lidech, tak si treba pripise nejakou asistenci..

Reagovat
fantomas

Oni utočí ve více, ale nejsou tam jen tak jako teleportem. To je jak kdybys poslal Bolta, řek mu, že má odcentrovat až doběhne k brankové čáře a o pár vteřin pozděj za nim poslal stádo volů - taky by to asi nestihli ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Hledat rozum u fotbalisty? Neblbni,to je jako hledat čest u politiků

Reagovat
fantomas

Chytrých fotbalistů, chytrých jako na hřišti (nechytej mě za slovo ), ti najdu trilion.

Reagovat
$dolar$

Ty si jako myslis, ze normalne chytry nejsou a kdyz si nabujou kopacky tak tu nasobliku daji?

Reagovat
fantomas

Ty vole...

Reagovat
$dolar$

Jo aha tys mel na mysli fotbalove chytry

Reagovat
fantomas

Panno Marie, co mi to sem posíláš?

Reagovat
$dolar$

No prezdivky mam celkem rad, ale takhle mi jeste v zivote nikdo nerek A jinak co kecas Nic jsem ti neposilal

Reagovat
fantomas

Kluci, máme tu další dámu - jen do ní!

Reagovat
smazaný uživatel

A ted nerus, dozvime se ze studia galaxie zajimave informace o Zline

Reagovat
smazaný uživatel

Modric ma jakousi formu po zranění teďka

Reagovat
smazaný uživatel

Tady se hraje hra "Kdo zná více zraněných hráčů"??

Reagovat
smazaný uživatel

???

Reagovat
$dolar$

Reagovat
smazaný uživatel

Já jen říkám, že hraje dobře. Dělá si co chce ve středu zálohy. Na to že byl out, tak se vrací ve veliké formě. Ale zatím to sleduju, tak patnáct minut.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,já myslel,že nějak pokračuješ po zraněném Kewellovi... Promin

Reagovat
smazaný uživatel

The Reds XI in full is: Reina, Arbeloa, Agger, Carragher, Insua, Riera, Kuyt, Lucas, Alonso, Gerrard, Keane. Subs: Cavalieri, Plessis, Babel, El Zhar, Hyypia, Ngog, Benayoun.

Reagovat
fantomas

Arsenal posílá do boje tyto borce: Almunia - Clichy, Gallas, Djourou, Sagna - Denilson, Fabregas, Song, Nasri - Adebayor, Van Persie

Na střídání jsou připraveni: Diaby, Eboué, Fabianski, Ramsey, Silvestre, Vela a Jack Wilshere

Příjemnou zábavu přeje Petr Mikolanda a celý tým Nova Sport.

Reagovat
-PeCa_08-

To není dobré..

Reagovat
fantomas

Insua - zvláštní co? Lucas totéž.

Reagovat
-PeCa_08-

Nějak tak..ale na ten kraj tam moc možnost není, tak budiž..ale proč tam sere lucase to nevím

Reagovat
fantomas

No mě uplně zaráží fakt, že Masch neni ani na lávce? Ono mu snad něco je? Jinak na kraj pokud nemuže ten Aurelio ještě, a to jakože by měl moci, tak proč ne Dossena? Furt lepší jak takový experiment s kompletně nerozehraným hráčem, dle mého.

Reagovat
smazaný uživatel

Dossena, Masch, Aurelio všeci out

Reagovat
fantomas

Co se stalo? Na Anfield spadla bomba nebo co? Ještě v pátek mohl Masch s Dossenou hrát, Aurelio nejistý.

Reagovat
smazaný uživatel

s Maschem nevím co je, Aurelio ještě není úplně fit a Dossena má menší problém zřejmě z minulého zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

s Maschem nevím co je, Aurelio ještě není úplně fit a Dossena má menší problém zřejmě z minulého zápasu

Reagovat
fantomas

Aurelia chápu, zbylí dva mi jsou záhadou. Nicméně pro nás jen dobrá zpráva. Škoda že Insuu neprožene Theo.

Reagovat
-PeCa_08-

Theošek

Reagovat
fantomas

No jo, je k sežrání.

Reagovat
smazaný uživatel

Masch má asi chřipku

Reagovat
fantomas

Hmmm.

Reagovat
-PeCa_08-

Já su ted v palu s tím netem, šak víš tak nemám teda přehled o nějakých zraněných..ale když už tak, tak ani ta lávka se mi nezdá..

Reagovat
smazaný uživatel

ani moc ne, nalevo je to jediná varianta dneska, to samé Lucas pokud má být 5-ti členná záloha

Reagovat
smazaný uživatel

v rámci možností jsem spokojený, jen mám trošku nepříjemný pocit z Lucase

Reagovat
smazaný uživatel

Tak poďme na to!! Doufám, že tu naši PM Arsenal trochu zdramatizuje dnešní výhrou. Ale ať vyhraje lepší tým.

Reagovat
smazaný uživatel

PL Vůl su.

Reagovat
-PeCa_08-

Reagovat
smazaný uživatel

Zlato, jsem doma! Nazdárek kluci, jak se daří a nedaří? Já teď zrovna moc nemám čas sledovat, jak se kde kope. To víte, před vánocema ženský moc čas nemají. To akorát aby chlapy nepřekáželi, tak jsou u komplu

Reagovat
smazaný uživatel

3:2 (3:1)

Reagovat
fantomas

Krásnej centr, Bakary.

Reagovat
smazaný uživatel

stadion zabučí a rozhodčí už je po...

Reagovat
GEGE

Nasri Persie

Reagovat
fantomas

Gooooooooooooool.

Reagovat
-PeCa_08-

Mmmm..

Reagovat
fantomas

Insua je tam jak namalovanej, Lucas nestíhá - bravo Rafo.

Reagovat
smazaný uživatel

vy máte namalovaný střední obránce, jinak úplně stejný gól jak váš

Reagovat
fantomas

To jo no.

Reagovat
smazaný uživatel

Rafa má hold pod čepicí

Reagovat
smazaný uživatel

Lucas hraje jak dřevák, zpomaluje hru ... s Insuou nesouhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

už začíná naše neproměňování tutovek

Reagovat
fantomas

Hihi.

Reagovat
Tomanatura

Proč nehraje Silvestre?

Reagovat
$dolar$

Moc starej.

Reagovat
smazaný uživatel

a na AC moc mladej ( ja vím, není to vtipný )

Reagovat
$dolar$

Ja myslim , ze za par let 3-4 idealni posila

Reagovat
Tomanatura

200. pro výhru Galatasaray oproti Besiktasi.

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

vidím, že v Arsenalu to maj pod palcem taky Španělé, po Cescovi má pásku Almunia

Reagovat
smazaný uživatel

Benitez znovu ukázal svoje majstrovstvo,striedania:El Zhar(labilný arabský scum) a s ´´formou´´ hrajúci Babel s tragédom N´Gogom....,Lucas zas ukázal ze je to priemerný hráč....,Keane ,Liverpool ide dolu vodou a to ešte ten hispanský šéfko predĺži...

Reagovat
smazaný uživatel

hledej si nový klub

Reagovat
smazaný uživatel

Prečo ?

Reagovat
smazaný uživatel

sorry, jen mi přišlo, že si trošku nepomyslel na šířku kádru, by mě zajímalo jak bys to dneska postavil

Reagovat
smazaný uživatel

Určite by mal hrať v základe Benayoun-ktorý by Clichymu určite pomotal hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Tj.. Hrůza co dneska Rafa na lavičce předváděl.. jo počkat, on tam dneska vlastně nebyl.. no stejně je to jeho chyba..

Reagovat
smazaný uživatel

tipuju tak 1:1?

Reagovat
smazaný uživatel

odvážný tip na konci zápasu

Reagovat
smazaný uživatel

MartyLFC : jj

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý remizka zasloužená . Bodik cenej, hlavně už nechci nikkdy vidět v sestavě Dossenu! Insua

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrý remizka zasloužená . Bodik cenej, hlavně už nechci nikkdy vidět v sestavě Dossenu! Insua

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele