9. kolo
25.10.2008 18:30 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Blackburn Rovers - Middlesbrough FC 1:1

Middlesbrough si po hrozivém debaklu od Chelsea z minulého kola alespoň částečně spravilo náladu. Bod za remízu 1:1 ze hřiště Blackburnu má pro něj zcela jistě velkou cenu.

Chybělo jen málo a už ve 3. minutě mohlo Boro inkasovat, Villanuevova střela do cíle ale nedoletěla. Za pár minut stáli při domácích fotbalistech všichni svatí. Bránu Paula Robinsona se totiž pokusil ohrozit Aliadiere a při svém zakončení si nevedl vůbec špatně, trefil břevno. V 10. minutě naopak musel při střele Emertona zasahovat na druhé straně Turnbull.

Hra byla v prvním poločase poměrně vyrovnaná, oba týmy si dokázaly vytvořit gólové šance, ty ale v góly nepřetavily. Robinson i Turnbull se v bráně dnes určitě nenudili, střelci si však moc dobře nevedli. Šanci na skórování měli postupně Tuncay, na straně Blackburnu zase Roque Santa Cruz a Warnock, všichni ale selhali při zakončení, a tak se není, co divit, že v prvním poločase gól nepadl.

První vážnější příležitost po změně stran patřila opět domácím fotbalistům, konkrétně Villanuevovi, jemuž scházela přesnost. Obdobně si vedl také v 63. minutě útočník Middlesbrough Alfonso Alves. Minuty stále ubíhaly a skóre zůstávalo pořád stejné, což se moc nevyhovovalo svěřencům kouče Ince, kteří se snažili být aktivnější.

Ovšem na místo vstřelení branky inkasovali. V 74. minutě se do míče opřel Brazilec Alfonso Alves a poslal hosty nečekaně do vedení. Blackburn se sice snažil na nepříznivý stav ještě zareagovat a v závěrečných minutách se mu také povedlo. Míč za záda Turnbulla dokázal dostat útočník Benedict McCarthy.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

škoda rovers hráli skvěle

Reagovat
smazaný uživatel

Alfonso Alves dal peknej gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele