9. kolo
26.10.2008 14:30 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Chelsea doma padla, na Stamford Bridge vyhrál Liverpool

Bájný Stamford Bridge padl! Po více jak čtyřech letech a osmdesáti šesti ligových zápasech si Chelsea nepřipisuje z domácího zápasu jediný bod a Xabi Alonso se tak stal katem několikaleté série. Liverpool se tak dostává na první misto a potvrzuje nejlepší vstup do sezóny za posledních dvanáct let.

Chelsea začala ofenzivně a po nepovedeném průniku Anelky do vápna si první dobrou pozici připsal Deco, ale střela byla zblokována. I poté vládla na hiřišti modrá, o to větší byl pro domácí fanoušky šok, když v 10. minutě prostřelil Xabi Alonso zpoza vápna hlouček hráčů a proti lehce tečované střele Bosingwou Čech již zasáhnout nedokázal. Výhodou po faulu na Lamparda pohrdl slabou střelou ze sedmnácti metrů Kalou, který míč nasměroval přesně na Reinu.

Na druhé straně se až překvapivě lehce probojoval do vápna Riera, ale zblokovaná střela z pár kroků rozvlnila síť pouze z vnější strany. To především rozlobilo zcela volného Gerrarda. Ve 24. minutě už se hostující kapitán ke střele dostal. Z dvaceti metrů se snažil Čecha překvapit, ten ovšem konečky prstů míč vytlačil nad břevno. Před ním ještě přestřelil v gólové pozici Kalou po skvělém centru Bosingwy.

Liverpool se v poslední čtvrthodince dostával pod tlak a ve 36. minutě nechybělo ukryté střele Deca z vápna mnoho, aby míč v síti skončil. To ovšem byla jediná větší šance, kterou z převahy dokázali domácí vytěžit, a do šaten tak odcházeli s gólovým mankem.

Z šaten přišli hráči obou týmů s předpokládanými pokyny, Chelsea se ale přehrávat svého soupeře moc nedařilo. V 52. minutě se do vápna sice dostal Malouda, ale místo dalšího průniku volil nepovedený centr. Po minutě stejný hráč fauloval za cenu žluté karty a nabídl hostům dobrou střeleckou pozici, Aurelio však namířil nad.

Soustředění na útočnou fázi dělalo domácím problémy v defenzivě. V 57. minutě dostal hodně času na přípravu ke střele Kuyt, který nakonec z osmnácti metrů branku netrefil. O pět minut později už o něco přesněji mířil střelec Alonso. Přímý kop z více jak dvaceti metrů totiž plnou silou opřel o tyč, Petr Čech zůstal zkamenělý uprostřed branky.

Reds těžili hlavně z důsledné obrany, která nedávala Chelsea šanci zužitkovat jasnou převahu v držení míče. V 73. minutě Lampard nacentroval do vápna, kde mladíček Di Santo sklepl pro Ashleyho Colea, ten však zaváhání hostující obrany využil pouze k hodně nepřesné střele z malého vápna. V další velké příležitosti se za tři minuty ocitl Deco, který se po přesné přihrávce do vápna zbavil zasekávačkou obránce, ale tvrdá střela mířící do levého horního rohu Reinovy branky byla tečována na roh.

Na druhé straně mohl londýnské fanoušky zmrazit Babel, když pohotovou střelou z pětadvaceti metrů netrefil branku jen o centimetry. V 83. minutě se k hlavičce dostal Lampard, ale nedůrazné zakončení z deseti metrů Reinu neohrozilo. Když ani Anelkova hlavička zády k brance nemířila mezi tři tyče, mohl se Rafael Benítez poprvé radovat z vítězství na hřišti svého soupeře z Velké čtyřky.

Autor: Josef Gvoždiak

Komentáře (228)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2 Liverpool musí vyhrát jim věřím

Reagovat
smazaný uživatel

souhlasim, musi vyhrat liverpool, ale muj tip je 1:3

Reagovat
smazaný uživatel

www.liverpool-fans.estranky.cz

Reagovat
smazaný uživatel

Jasna jednotka,my vam ukazeme ako sa hraje!Tip 2:0!

Reagovat
Alessandro24

tak to ste teda ukazali..

Reagovat
smazaný uživatel

ha ha ha ha tak to ste nam ukazali ty chelseak glupy

Reagovat
smazaný uživatel

Vim naprosto jasne, zhe Liverpool nevyhraje...klidne na to vsadim celou svoji vyplatu....Go Chelsea Go....

Reagovat
smazaný uživatel

Ty asi moc nezarábaš, ked máš takéto vyhlásenia (Ale nieee, robím si srandu - osobne to vidím na kríž, ale to z dovoduz že Mr. Benitez tam šplechne 3xDM a ukope bezgolovku aj keby sekery padali - stále totižto nepochopil, že titul sa vyhráva výhrami, nie remízami)

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by tam dal 3DM tak to bezgolovka ani náhodou nebude..

Reagovat
fantomas

Šup sem s ní.

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
Alessandro24

ou tak uz by bola vyplata v haaaaji

Reagovat
smazaný uživatel

Chelsea vyhraje 1:0

Reagovat
smazaný uživatel

slagr kola vyhraje 2-0

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

nevvite pls nekdo kde muzu videt online???

Reagovat
smazaný uživatel

liverpool!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Yeeeees!! Skvělej výsledek.. :)

Reagovat
smazaný uživatel

hm liverpool vyhrá jen proto že chelsea chybí ti nej hráči

Reagovat
Devil

Vzdy se najdou nejaky vymluvy!

Navic,Liverpool taky nebyl komplet!

Reagovat
smazaný uživatel

Drogba je nejlepší, máš pravdu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool vyhrál,protože jsme měli naprosto tragickej systém.. Hráče bych do toho netahal,maximálně výkony...

Reagovat
fantomas

To je fakt, Liverpoolu nakonec ten Torres a Škrtel nechyběli.

Reagovat
rufus

Reagovat
smazaný uživatel

Juchůůů

Reagovat
smazaný uživatel

dobře palce za tři body ze stamford bridge, Lpool nemusím (kvůli torresovi, benitezovi a americkym majitelum...) ale těší mě, že chelsea už neni na svym stánku neporazitelná

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluju live,absolutně jsme neměli šanci... Nechápu,jak to mohl Scolari celý zápas tlačit přes prostředek,když bylo vidět,že se přes 4 obránce ve vápně a 2 DM těsně před ním nemáme šanci procpat do zakončení?

Tohle Scolari děsně podělal,měl hrát po křídlech,než se pokoušet cpát to přes marného Lampse a Decoa,kterého vymazali DM ze hry a mimo kolmic na Anelku,kterej byl celou dobu mezi třemi obránci nevymysleli...+ pár střel ze střední vzdálenosti...

Takovej souhrn výkonů - bez známek:

Čech - za gol nemohl,teč změnila směr letu míče a byl bez šance...

Bosingwa - tečoval míč,centroval celou dobu neúnavně,ale nic naplat... Dozadu si s ním Riera párkrát pohrál...

Terry-Carvalho - Několikrát si nevěděli rady,kombinace nestíhali a jen štěstí,že Poolští nebyli schopní dát si několikrát finální přihrávku po vyšachování obrany...

Cashley - hodně neviditelnej,moc centrů od něj nebylo... Opět bylo vidět,jak si s Maloudou navzájem překážejí,protože chtějí centrovat oba...

Mikel - Jistý směrem dozadu,dopředu rozdával přihrávky taky... Herně jediný hráč,který mě uspokojil...

Lampard - Byl na hřišti?? Mimo rozehrávání přímáků a rohů o něm nebylo moc slyšet,je vidět,že mu nesedí ani Deco ani Ballack... Co s tím?

Deco - kolmé přihrávky jsou OK,ale když přijdou na Anelku,kolem kterého jsou 3 obránci v červeném,tak čemu to pomůže? Akorát rozehrávce soupeře... Jinak 2 nebezpečné střely,ale jinak nic moc.. Čekal bych od něj více...

Malouda - A dostáváme se k největší tragedii Pokud se dalo předtím říct,že se dostává do formy,tak to byla pravda... Proti odevzdaným soupeřům hrál opravdu celkem slušně. Ale jinak samá negativa - není ochotný zakončit z malého vápna a radši centruje na Lampse mezi 5 rudých,není schopnej ani se pokusit o průnik do vápna. Celkově shrnuto - tragedie... Navíc blokuje Ashleyho,který se za ním strašně trápí...

Kalou - další prevít... Místo,aby pomáhal dostat míče Bosingwovi do vápna,tak si čeká mezi 5ti hráči na přihrávku. Nebyl vidět ani náznak snahy si pro míč nějak sběhnout a pokusit se projít ze strany do vápna. Tragedie.

Anelka - co tomuto hráči vyčítat.. Určitě nepodal dobrý výkon,ale jak taky,když na něm neustále někdo visel... Bez podpory,přihrávek do běhu a místa je nulový..

A poslední,ke komu se vyjádřím

SCOLARI - Absolutně neschopný změnit styl hry...

1)Nechápu,jak může nechat hráče po prvním poločase,kdy se středem prakticky nedostali před branku útočit dále středem.

2)Nechápu,proč střídá křídla(byť tragická) za středního útočníka a obránce,když je potřeba hru roztáhnout...

3)Nechápu,proč dá jediné ortodoxní křídlo,které má k dispozici až na posledních 5 minut a nestáhne Lampse/Decoa,kteří si vůbec nerozumí...

************************************************

Pokud tohle někdo vyhrál,tak jednoznačně Benitez... Scolari ukázal zkostnatělost a neschopnost zareagovat na tvrdý blok v podání Mascherana a Alonsa přesunutím ohniska hry do stran,čímž by vyšachoval obě DM ze hry..

Takže nakonec gratulace Live,tenhle duel je váš naprosto zaslouženě...

Reagovat
smazaný uživatel

P.S. já věděl,proč nemám dneska tipovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám,že po dnešku Scolari pochopí,že v klíčových zápasech není pro hráče jako Kalou a Malouda na křídlech místo,to at tam hraje radši Sinclair a Stoch,odvedou tam více práce...

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré zhrnutie, za gratulacie díkes, možno to pre niekoho bola nuda, ale ja som skoro nedýchal. Kvoli takymto zapasom fandím live. Jedným slovom paráda. Z hráčov priam sršalo, že chú a silou vôle to aj dosiahli. Prvý gol síce totalna stastena, ale potom mal perfektnú delovku Steve Wonder , Alonso tyč, ani Kuytova strela nebola na zahodenie. Hrali sme to všetko z brejku ale snaha o kombinácie tam bola, častokrát nevyšla len finálna prihrávka. Najlepší bol záver 2xkrajní beci, 3xstoperi, 3xDM, podhrot Gerrard a ako zajac Babel. Poraziť Chelsea po tolkých zápasoch je obrovske povzbudenie ale aj záväzok. Máme za sebou dva zápasy s týmami big4 a 6 bodov, minulu sezonu sme tolko nemali po 6tich zapasoch. Sezona načatá famózne, bude zaujímavé sledovať čo sa bude diať dalej. Dúúfam, že si to nepokazíme sami remízami s týmami ako stoke apod. Každopádne myslím si, že je v tomto momente oprávnené povedať, že PL s nami musí minimálne rátať.

Reagovat
smazaný uživatel

To je jedna z věcí,na které spoléhám

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak abych doplnil,Belleti - nic,di Santo - nula... střídání opět o ničem...

Reagovat
smazaný uživatel

Skoro delsi komentar nez clanek,to se jen tak nevidi ,ale aspon to o necem je,s Maloudou a Kalouem s tebou souhlasim,hrali vylozeny ***** .

Reagovat
smazaný uživatel

Když něco dělám,tak pořádně... Třeba jak jsem likvidoval tu mrtvolu,tak jsem kyselinu v tom sudu vyměnil 4x...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
$dolar$

Ja s tebou naprosto souhlasim, a jeste bych podotkl, ze i v zapase s AS se mi Scolariho taktika vubec nelibila a jeho stridani uz vubec ne

Reagovat
smazaný uživatel

nj, Malouda, stále nechápu, jak může hrát v základu v klubu hrajícím LM...

Reagovat
smazaný uživatel

myslim, ze ani po kridlach by chelsea viacej nevydali...staci si spomenut na zapas s man u alebo wiganom kedy dokazala zaloha supera perfektne krotit motor naseh zalohy...ja si nemyslim, ze scolari to chchel tlacit po strede....len jednoducho to neslo pretlacit na kridla, kedze live skvele kazil hru...mozno mal aj felipe strach aby nase kridla neboli dobre strazene vid. zapas s man u...toto uz nie jei o taktike ani o schopnostiach jednotlivych hracov...zapas sme prehrali, lebo sme mali smolu...keby len jedna z tych mnohych lopt prepadla za obrancov pools...mohlo to dopadnut inac...lenze nestalo sa tak

Reagovat
smazaný uživatel

Žádná smůla nebyla,CFC prohrála zaslouženě.

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhledem k tomu,že Bosingwa si centroval,jak se mu zrovna zachtělo a většinou ho nikdo nebránil,tak si myslím,že tam cestička byla... Právě proto,že ho nikdo nebránil. Druhá strana byla přehuštěná a nemohli centrovat,protože jak Malouda,tak Cashley byli u lajny 3-4 metry od sebe a soupeři je mohli pressovat... Kdyby tam bylo čistokrevné křídlo,které je schopné udělat kličku,okamžitě se na něj musí navázat další 2 hráči,aby ho zastavili... Takhle se jen zbytečně nakopávali balony...

Reagovat
honziss

Klasická fotbalovo-hokejová fráze: Prohráli jsme, protože jsme nedali góly. Nechápu, jak se někdo může takhle trapně vymlouvat na smůlu.

Reagovat
smazaný uživatel

nevyhovaram sa na smolu...to sa mozu iba ak hraci...proste chybalo nam stastie...tak neprekrucaj co pisem...a je pravda, ze vacsinou sme doma hravali s coleom a bosingwom po kridlach a kalou s joeom sa tlacili do 16tky...myslim, ze pools zvladli vynikajuco nasu preochodvu fazu...nenechali sa prekvapit a potom sa nam do preplenej sestnastky tazko centrovalo...mozno prave preto to silo cez stred lebo scloari cakal ze lamps a deco zvadnu nejaky ten suboj 1 na 1 a poslu loptu anelkovi alebo niekomu inemu do 16tky ci uz zakoncia sami...je uz ale uplne zbytocne rozoberat taktiku, lebo scolari mohol naordinovat nieco uplne ine ako sa hralo..vyzeral dost rozculeny...podstatne je ze pools su na cele a my ich v odvete porazime!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak stejně jako nám tam mohl propadnout nějakej míč a mohli jsme dát gola,tak mohli dát oni na opačné straně...

Reagovat
smazaný uživatel

lenze im ten jeden nejak prepadol...ale ved to uz je jedno

Reagovat
smazaný uživatel

ono by stačilo, kdyby se malouda občas stáhnul dopředu a nebyl furt přilepenej na křídle (kde pak brání cashleymu...), mohl by zkusit vystřelit zepředu, nahrát apod. nebo si dokonce neběhnout úplně napravo a poslat centr, když se to dalo teda procházet...

Reagovat
cookies

konecne ti londynaci prohrali....FCL forever....

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
fantomas

FC Londýn??

Reagovat
smazaný uživatel

Ale no tak, snad víš jak to myslel. Má radost že Chelsea padla, a FCL= FC Liverpool

Reagovat
fantomas

Co já vim, tak je to LFC, ale jistě že sem to pochopil.

Reagovat
smazaný uživatel

ze by naka 4. liga ???

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hral Agger?

Reagovat
fantomas

Neboj, pro tak klíčového hráče, jakým je Škrtel, se místo vdžycky najde.

Reagovat
smazaný uživatel

Škrtel je piler obrany !

Reagovat
smazaný uživatel

Bez práce... Mimo střel z dálky a pár pološancí nemusel nic moc řešit...

Reagovat
honziss

Na každého jednou dojde.. Dnes to přišlo na vás Chelsea. Teď pevně věřím, že dnes dojde i na druhý londýnský klub z B4.

Reagovat
Tomanatura

Začíná nám to krásně utíkat...

Reagovat
Tomanatura

To mělo být samostatné

Reagovat
božský John

budete hrát Uefu

Reagovat
Tomanatura

Tojo

Reagovat
božský John

Jsem na vás zvědavej...přeci jenom Lpool dneska překvapil a podle mě překvapivě vede...

Reagovat
Tomanatura

Jó nó asi se někde stala nějaká chyba a Poolu nezačíná končit sezóna v tento čas. Nám ten vlak začíná solidně ujíždět, ale věřím. Navíc, přece nemůžeme vyhrávat pořád a všechno

Reagovat
božský John

ale jestli se nechceš stát terčem pošměšků některých "fandů" klubů co maj momentálně úspěch,tak byste měli vyhrát všecko

Reagovat
Tomanatura

To né, ona stačí jen Premier League, nic jiné Od fans CFC mě nějaké posměšky neserou, to spíš mě bude vadit, když se mi bude smát fanoušek LFC, že jsou furt před náma

Reagovat
božský John

A počkej až se tu ukáže kovanej fanda Hullu...

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
božský John

jo muzas fandí Hullu vlasntrě..no to si počkej koho máte příště?

Reagovat
Tomanatura

Nejoblíbenějšího soupeře - West Ham United Hrajem doma, nevidím to moc krásně. Poslední tým, který na OT vyhrál

Reagovat
božský John

No jó,ale do třetice vá neporazej...Zolu mam sice moc ráda,le na vás to nebude...

Reagovat
honziss

To neříkej..

Reagovat
božský John

teda rád...PJ smaž to...

Reagovat
smazaný uživatel

len aby vam po 15tich kolach nedosiel dych...ako minule roky...lebo ti spanieli nejak nestihaju tempo premierleague

Reagovat
smazaný uživatel

Co to meleš?

Reagovat
Devil

Neboj,MU ma stale zapas k dobru s Fulhamem,pokud ho vyhraji,budou mit na Chelsea 2 body.To porad neni tak strasny.Hlavne se nesmi stavat to,co vcera proti Evertonu!

Z Liverpoolu zas takovej strach nemam,ten bude ztracet body,neni tak dominantni jako Chelsea!

Reagovat
Tomanatura

2 body na CFC, ale 5 na Liverpool Jestli bude ještě pár kol před nama, tak budu muset začít lozit kanálama

Reagovat
Devil

Z Liverpoolu strach nemam,tezce nabyl,lechce pozbyl.

Myslim,ze nakonci se bude rozhodovat mezi Chelsea a MU,(pokud Chelsea neutece i MU )

Uvidime

Reagovat
Tomanatura

No já bych ten Lpool začal nepodceňovat, nějak se neděje jejich stereotypní postoj v PL. Spíš bych neměl strach z CFC, přece jenom má Pool lepší sestavu... Ale nejvíc jde strach z Hullu

Reagovat
Devil

Huul je velky prekvapeni,ale dle meho je otazka casu,kdy zacne pomale klesat dolu!

Je pravda,ze Liverpool by se podcenovat nemel,ale jeho vyhry v poslednich minutach napr.proti Boro mu nebudou vychazet do nekonecna!Tam se bude u Reds lamat chleba!

Uvidime....

Reagovat
Devil

Hull

Reagovat
smazaný uživatel

no radsi at ligu vyhrajou reds nez chelsea

Reagovat
Tomanatura

To jsi fanoušek United? Běž do prdele, změň si nick a táhni ty špíno!

Reagovat
honziss

Měli byste si ho s chazym srovnat. To je takový Scolari v dresu Man Utd.

Reagovat
Tomanatura

To je otřesné, jak si vůbec může dát takový nick, když z té svojí klávesnice dokáže vyhnojit bezmezné hovadiny?

Za poslední týden jsem už použil po 3. tento smajlík a to jenom kvůli těmto idiotům.

Reagovat
honziss

No jo no. Já s kubysem naštěstí takové problémy neřešíme s takovýmhle "fandama" našeho klubu. Ale je pravda, že tito pochybní uživatelé dokážou vytočit na nejvyšší míru kohokoliv bez ohledu na to, komu kdo fandí.

Reagovat
Tomanatura

Pravda, máte to jednoduší, jelikož United byl začátkem strašný BOOM a začali nám fandit takový labilní jedinci. Ale neboj, kdyby se vám někdy podařila LM, tak se vsaď, že vyzkoušíš hranici svých nervů.

Naštěstí mě drží nad propastí Breda, výsledkově je to výborné a jsem patrně jediný člověk minimálně z kraje, který jí fandí. Takže u toho takové problémy řešit nemusím

Reagovat
honziss

Wow a kde jsi přišel k Bredě?

Reagovat
Tomanatura

Asi před rokem a půl, začal jsem sázet na Eredivisii a pokaždé, když jsem na Bredu vsadil, tak vyhrála Tak jsem se na ni začal koukat a teďka už můžu i říct, že jí fandím

O Nizozemsko tu není moc zájem, ale je to tak lepší, jelikož si tam můžem v klidu povykládat a nemusím poslouchat nějaké manREDDevils idioty

Má to teda jen jeden háček, a to že neumím tu nizozemskou hatmatilku, a stránky nejsou v jiné řeči Takže mi trvá tak den, než si přeložím správně jeden článek

Reagovat
honziss

Heh, tak to jo. Ony tu způsoby jak kdo přišel k fandění určitého týmu jsou dost rozličné a originální. Já třeba fandím Barceloně a WHU, ale třeba teď jsem si oblíbil Mnichov 1860 (neříkám že mu už fandím). No a důvod? Viděl jsem jejich dresy na letošní sezónu. Ale mám víc týmů, které jsou mi sympatické a které sleduji - Rapid Vienna, Lille, ten Mnichov 1860.

Reagovat
Tomanatura

Talkers dole by mohl vyprávět

Četl jsem 1860 a říkám si, to kvůli tomu, že tam teďka měli tu drogovou aféru? Pak čtu dál a zjistím, že to tak nebylo

Já jich mám oblíbených taky víc, ale vyloženě fandím jen Slavii, Bredě a United. Oblíbených je pak celá řada: Galatasaray(Baroš ), Inter, Catania, Hamburk, Braga, Viola, RBS Tento výčet je mi sympatický, ale kdyby jeden z nich nastoupil proti United, tak na 90 minut sympatičtí nejsou. Ani Slavie

Reagovat
honziss

Tak já ti dám taky kompletní výčet. Absolutní top jsou jen Barcelona a West Ham + pokud beru i ČR tak Baník. Těmto týmům fandím. A sympatické nebo oblíbené kluby jsou: LOSC Lille, Mnichov 1860, Rapid Vídeň, Wolves, Lazio, Atlétiko a Fulnek.

Nevím ovšem komu bych fandil, kdyby proti sobě stáli Barca a WHU.

Reagovat
Tomanatura

Remízce

Reagovat
smazaný uživatel

Inter

Reagovat
smazaný uživatel

Nizozemsko je nejlepší Jestli sleduješ nizozemskou ligu, tak to tě chválím!

Reagovat
Tomanatura

Reagovat
smazaný uživatel

Kalou

Reagovat
smazaný uživatel

...Malouda,A.Cole,Anelka,Deco,Lampard

Bosingwa,Mikel

Reagovat
Deywid

Inak Di Santo za tú polhodinu toho ukazál 2X viac ako Anelka....ale Malouda to je kapitola sama o sebe...po zapáse s AS Rím so neveril, že by mohol zahrať ešte horšie ale ako vidno može

Reagovat
Deywid

*som*

Reagovat
smazaný uživatel

di Santo neukázal vůbec nic,stejně jako Anelka Nevím,co jsi od něj viděl ty

Reagovat
smazaný uživatel

respektive z trojice Santo,Stoch,Sinclair mi přijde nejslabší...

Reagovat
Deywid

Aspoň sa pár-krát dotkol lopty a aj ju dokázal nahrať, nie ako Anelka ktorý behal, resp. chodil po ihrisku jak zplašený...

Reagovat
smazaný uživatel

Já si teda všiml jediného doteku míče a to někde u rohového praporku... Ale to je jedno...

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa ??? Mikel ???

Reagovat
smazaný uživatel

Bosingwa byl jedinej,kterej dopředu byl přínosem - centroval a snažil se...

Mikel byl dozadu jistej,opět dost zákroků,kterými zastavil protiútoky...

U těchto dvou hráčů opravdu chválím výkon... Nikde jinde to nejde...

Reagovat
smazaný uživatel

Vcera Barca, dnes Liverpool a Neapol. Tak este to Bilbao.

Reagovat
smazaný uživatel

Hmm,jak jsi přišel k fanouškovství Poolu a Neapoli,to by mě zajímalo... Respektive jestli fandíš Poolu více než rok

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpoolu fandi od momentu, ked sa dostali do cela tabulky. Neapolu mineleho kola, ked sa na chvilu objavili v cele tabulky.

Reagovat
smazaný uživatel

spíš bych tipl,že od chvíle,kdy přišel Škrtel,respektive začal zářit Hamšík

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to že došiel Škrtel je super, pretoze nasa verejnopravna TV dáva vdaka tomu každé kolo LM priamy prenos práve liverpoolu

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím,mě to díky tomu taky vyhovuje I když občas bych byl radši,kdyby tam nebyli... Třeba semifinále LM,jak pustil ten lacinej gol na 3:2 tuším?

Reagovat
smazaný uživatel

V pripade Neapolu asi to bude tak, ako pises, i ked nefandim im len pre ucast Hamsika v time, ale vdaka nemu som sa zacal o nich viac zaujimat(sledovat zapasy, citat clanky, prestupovu politiku, atd.) a tak nejak sa mi to zapacilo.

Liverpoolu som fandil skor(mozno ta spanielska tvar).

Kazdopadne nie je fandenie ako fandenie. Lepsie to oznacit slovom sympatizovanie.

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně vždyt jo.. Já taky nesedím každej zápas na stadionu Ono by se mi to do Londýna celkem prodražilo

Reagovat
smazaný uživatel

By mě zajímalo, jak jsi ty přišel k fandění Chelsea.

Reagovat
smazaný uživatel

Long story... a už jsi ho určitě někde četl

Reagovat
smazaný uživatel

Příznám se, že nečetl. Ale musí to být poutavý příběh...

Reagovat
božský John

se spoustou náhlých zvratů,honiček a četných přestřelek...

Reagovat
smazaný uživatel

To každopádně... Sem tam jsem do toho pařil starej half-life a Need for Speedy 2...

Reagovat
božský John

A Mafii ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Mafie mě nikdy nechytla... A ta v té době snad ještě nebyla tuším

Reagovat
božský John

Však já taky nevím,jak dlouho fandíš CFC:)....jo a chtěl jsem ti vynadat....s brucem bys na pivo zašel...ale co já?!

Reagovat
smazaný uživatel

Můžeš si už koupit pivko sám? Tj bylo ti už aspon 17?

Reagovat
Tomanatura

15

Reagovat
božský John

a ty se do toho nemontuj

Reagovat
božský John

a ty se do toho nemontuj

Reagovat
božský John

no tak ty si dáš pivo a já kafe

Reagovat
smazaný uživatel

Si dám klidně pivo za tebe.

Reagovat
božský John

Tsss.

Reagovat
smazaný uživatel

Psal jsem to tu asi 5x,začalo to jednou FIFou a nějak mi to vydrželo.. Pokud to chceš rozepsat,tak si řekni,pokud tě to zajímá

Reagovat
smazaný uživatel

Jistě, lidská fantazie mě nikdy nepřestane překvapovat. Těch "long stories" už jsem slyšel dost a vždy jsem měl o zábavu postaráno.

Reagovat
smazaný uživatel

Tvůj názor mi je trošku ukradenej.. Věřit mi nemusíš,mě to zas tak trápit nebude...

Reagovat
smazaný uživatel

To věřím, ale ven s tím příběhem. Ať je sranda!

Reagovat
smazaný uživatel

Aha,tys to chtěl napsat.. Já že mi nebudeš tak jako tak věřit

Když jsem byl (cca 10? let zpatky)u bratránka,začali jsme pařit u něj mimo jiné FIFU.. Hráli jsme proti sobě a on si vybral Manchester(čímž mě dost nasral,protože jsem si je chtěl vzít já)... Poněvadž mi v tý době bylo cca 10 a o fotbale jsem věděl víceménně velký kulový,vybral jsem si podle statistik a jména asi druhej nejsilnější tým v anglické lize - Chelsea - a nějak mi to zůstalo.. Pak jsem se dlouhou dobu o fotbal nezajímal,pak se ke mě po dlouhé době dostala FIFA 02 a od té doby tak nějak sleduju ten tým... A asi před 2lety jsem začal teprve sledovat zápasy(i love internet)...

Reagovat
smazaný uživatel

pekne story, ale myslel jsem si, ze zrovna u tebe to bylo jinak nez FIFOU .... ale ja se se svymi fanouskovskymi zacatky taky nemuzu zrovna chlubit

Reagovat
smazaný uživatel

A co jsi očekával? Že jsem se ztratil v Londýně a po pár hodinách bloudění jsem se dostal k SB a našel jsem duševní klid? Důvody jsou jednoduché,já chtěl porazit bratránka v lize(což se mi nakonec povedlo )

Reagovat
smazaný uživatel

njn.. ale tady v Cesku se moc rozumnych fans Chelsea nenajde- tebe povazuji za cestnou vyjimku...tak jsem si rikal, ze u tebe to bude neco poetictejsiho

Reagovat
-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Woow , tak livepool přeči jenom vyhrál...njn ale čekal jsem to že liverpoool bude víc bojovat...

Reagovat
smazaný uživatel

LFC:

Reina-7-(co mohol to chytil uz aj centrovane lopty dobre chytal...)

Arbeloa-7-(do predu nic dozadu to bolo uz lepsie)

Carragher-8(stoperi fungovali dnes dobre ... Chelsea utocila zo stredu takze OK ... :-))

Agger-8(podobne ako Carra,+ celkom dobre nahravky dopredu a snaha o strelu...)

F.Aurelio-8-(do predu v pohodicke,dozadu vyborne,prihravky fungovali,chyba ziadna)

Xabi-7-(ten gol dal so stastim ,inak dobry primak... skoda ze neskoncil golom...,do zadu v pohode a prihravky tiez...)

Gerrad-6-(proti chelsea sa mu moc nedari,keby ta Babelovi lepsiu prihravku oz mohlo byt o vsetkom rozhodnute,inak 1 pekna strela

Mascherano-8-(hral dobre-rusil protiutoky,trosku zbitocna zlta...)

Riera-6-(prvy polocas este ako tak ,ale 2.polocas bol len stiahnuty ... ani dozadu moc... ani dopredu,nemastny neslany)

Kuyt-6-(drel bojoval... dopredu moc nevymyslel....)

Keane-6(podobne ako Kuyt...)

Striedajuci:Babel-7-(prineisol ozivenie ale moc casu nemal lebo chelsea nas tlacila...)

Lucas-

Hyypiä-

PS:zasluzene ale,vydrete vitazstvo ,Super !

Reagovat
minoLFC

tak až na gerrard, kuyta, rieru a macherana...gerrard hral po dlhej dobe solídne atže minimálne za 7, Kuyt síce moc toho nevymyslel ale riešil aj chyby Arbelou takže tiež minimálne 7, Riera vol v prvom polčase asi najkreativnejší z našich hráčov a Mascheranovi by som tu známku znížil za tu zbytočnú žltu, už sa raz za zbytočne kecy vykartoval(ManU), mal by nastupovať na zápas s páskou cez hubu

Reagovat
smazaný uživatel

oki tvoj nazor

Reagovat
smazaný uživatel

čo sa týka Gerrarda tak vždy ho predcením ,dnes som ho podcenil,máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea spravila chybu ze si neponechala radsej Sahara ako Di Santa,Sahar je skusenejsi medzinarodne ostrielanejsi a aj lepsi podla mna,ale pre mna len dobre

Reagovat
smazaný uživatel

To nepřipomínej ani.. Máme 4 mladé hráče do ofenzivy,všichni začínaj na S a on tam nasadí nejhoršího(respektive hráče,kterej není na hřišti potřeba) ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím takřka se vším cos napsal, ale podle mě nemůžeš napsat že Santo je slabší jak Stoch , když Míňo si EPL ještě nezahrál...

Reagovat
smazaný uživatel

Otázka je,proč si ti hráči nezahráli a Santo hraje...

Sinclair nedostává šanci přes drahé nákupy,stejně tak Stoch nemá šanci se prosadit přes Deca a Lampse... Pak je tu Sahar,který už hraje a střílí goly za izraelskou repre,jenže přes Drogbu,Anelku a Kaloua neměl šanci dostat se do sestavy. A koho pošleš na hostování,Sahara za párset tisíc nebo Santa za několik milionů?

Reagovat
smazaný uživatel

To jo no.. Ale myslim, že Stoch hrává aj na křídle.. Míňo by si zasloužil hrát. Podává v rezervách super výkony, a včera dal Liverpoolu 2 góly (Hoši vyhráli 4:0) a myslím, že po tak dobrých výkonech v rezervě to musí být hrozně flustrující nedostat se ani na lavičku..

Reagovat
smazaný uživatel

Přece bys z lavičky nesundal Belletiho,náš nejdůležitější hráč... Popřípadě jednoho z dalších 3 obránců,kteří na lavičce sedí

Reagovat
smazaný uživatel

Ještě počkej,až se uzdraví Joe,Drogba a Alex... Ani jeden junior na lavičce

Reagovat
irik

Super

Reagovat
smazaný uživatel

sakra

dnes jsme teda hrály fakt velký kulový dávám nám palec dolů

Reagovat
smazaný uživatel

Tak výkon,kterým jsme se prezentovali byl dost špatný,s takovou může Scolari na titul zapomenout. Po individuální stránce bych vyzdvihl jen Mikela,který jako jeden z mála v záloze bojoval,zároveň se snažil i útočit a k tomu se i poctivě vracel,zbytek bída. Jinak dobře se potvrdilo,že Malouda je třeba schopný odehrát dobré utkání proti Boro,ale proti kvalitnějšímu celku totálně vyhoří. Prostě typický hráč,kterého je záhodno nasadit pouze proti slabšímu soupeři. Anelka,ten si tam mohl vzít noviny a kafíčko...Za celou hru si sáhl tak třikrát na míč,neměl žádnou šanci se prosadit proti Liverpoolskému dvojbloku Cara-Agger. Kalou,adlší marný. 1 na 1 neschopný,nahrávky špatné a zakončením opravdu "zakončil" akci...Záloha trapas,Liverpoolští je v podstatě zcela vygumovali a k ničemu výrazně nebezpečnému vyjma pár vlaštovek nepustili,držení míče 90% nám je pak prd platné. Obrana nic moc,krajní obránci se dopouštěli chyb a střed byl chaotický,bránění standartek(hlavně zeď při přímáku Alonsa) také relativně špatné a Čech vyjma jednoho-dvou povedených zákroků také nic moc nepředvedl. Proto bych vyzdvihl asi jen Mikela,který prostě odvedl relativně poctivý výkon a z vystřídavších bych ještě jmenoval Di Santa,který toho za tu dobu,co tam byl vypracoval více,než Anelka za celý zápas,nahrávka Colovi do vyložené šance byla geniální,ale následné zazdění na kriminál.

Jinak jsem rád,že "pevnost" Stamford Bridge padla,jelikož konečně nebude znát taková citelná svázanost a hráči už nebudou mít tolik v hlavách,aby se za každou cenu hlavně neprohrálo. Sice výhra momentálně hlavního rivala CFC v boji o titul není úplně košer,ale tak,co se dá dělat. Jinak samozřejmě borci z města Beatles vyhráli zcela zaslouženě,dali sice brzký gól,sice šťastný,ale takový je fotbal a i pak ze zajištěné obrany v klidu kontrolovali zápas a zároveň podnikali nebezpečné protiútoky,kterými dnes nejistou obranu Modrých mnohdy dost nepříjemně rozhodili. Rozhodně mě dnešní ztráta nevadí tolik,jako když CFC hrála proti United,protože tyhle 3 body pro Reds jsou zcela zasloužené.

Reagovat
minoLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to přišlo jako 3-5-2 kdy Bosingwa byl takový polokřídlo.. Protože Kalou se vždycky narval do vápna a konec,ale je to možná jen moje zdání...

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to kvalitou projevu přišlo jako takové 3-2-2.

Reagovat
smazaný uživatel

mas pravdu

PS: doufam ze scolari dostal ban

Reagovat
smazaný uživatel

kvalitou?? Nevím,kde jsi v ofenzivě našel 2...

Reagovat
smazaný uživatel

To je úplně jedno,nemyslel jsem tím konkrétní jednotlivce.

Reagovat
smazaný uživatel

Co to tam ten Čech předváděl u toho přímáku?

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to ze začátku trochu připomnělo známou noční chůzi od Mickaela Jacksona.

Reagovat
božský John

myslíš jak dal Lppol tyčku?

Reagovat
smazaný uživatel

jo

Reagovat
božský John

No to nevim,stál tam jak Y...

Reagovat
božský John

a pak šel tělem na druhou stranu,docela jsem ho nepochopil...

Reagovat
Devil

Bylo to tecovany,za to nemohl.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten přímák tečovaný nebyl. Nechápu, proč se pohnul, aniž by viděl, kam jde míč. To byla hrubka.

Reagovat
smazaný uživatel

Aby ti Čechovi fanoušci neodepsali, že je to nový trend špičkových brankářů...

Reagovat
smazaný uživatel

To klidně můžou, dneska jsem se ještě pořádně nezasmál

Reagovat
smazaný uživatel

*měsíční chůze

Reagovat
smazaný uživatel

Xabi

Reagovat
-Kopy-

J ten půjde.

Reagovat
smazaný uživatel

Desne by me zajimalo, kde jsou vsichni ti modri frajeri ze vcerejska:-))))

Reagovat
honziss

To víš, že se neukážou. Ale to je jen dobře, protože by tu bylo samý: spiknul se proti nám rozhodčí, byli jsme lepší, ale Liverpool měl štěstí nebo Chelsea4ever!

Reagovat
smazaný uživatel

:-)... Jinak gratulace k vykonu. WHU je proste na vzestupu, ted vas vyklepneme my a pak budete hrat pekne o UEFU:-)))...

Reagovat
Tomanatura

Aby nám po 3. v řadě doma neukázali

Reagovat
honziss

Díky. Je to fakt k pláči, když podáš takový výkon a tak smolně prohraješ.

Reagovat
$dolar$

Nebyli jsme lepsi a po zasluze jsme prohrali

Reagovat
honziss

Jsem rád, že se tady najdou i tací, kteří zaslepeně nevidí pořád jen nepřemožitelnou Chelsea na kterou nikdo nemá a nikdy mít nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Ono to je snad jinak?

Reagovat
honziss

Ty jsi jeden z těch mála, kteří jsou takoví jak jsem napsal. Když se ale podíváš na týpky typu Scolari apod. je to k pláči.

Reagovat
smazaný uživatel

Těch lidí je tu dost... terry,frankie,pavelkrenek,já,strike,wozy a kdo ví kdo ještě.. jen jsou vidět více ti ubrečení scolariové...

Reagovat
smazaný uživatel

kurna to scolariové se mi nepovedlo...

Reagovat
honziss

No i tak jste pořád v menšině. Těch uživatelů Scolari apod. je tu mnohem víc, ale projevujou se hlavně v článcích o Man Utd, C. Ronaldovi, SAF..

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem tady, co potřebuješ? :)) Ale mě si asi nemyslel..

Reagovat
smazaný uživatel

Už šli dávno spát...je po večerníčku

Reagovat
smazaný uživatel

Tu som!

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak scolari je tu zabanován za menší citovej výbuch...

Reagovat
honziss

Fakt?? Sláva! Přepište dějiny!

Reagovat
smazaný uživatel

Blue army příjem

Reagovat
smazaný uživatel

slavíme

Reagovat
smazaný uživatel

proč má tento běžný ligový zápas není v běžném ligovém souhrnu a má na webu samostatný článek?

Reagovat
smazaný uživatel

Taky nechápu, ale zřejmě je to šlágr kola...

Reagovat
smazaný uživatel

a tak to bude chodit už každé ligové kolo, že subjektivní šlágr kola bude mít samostatný článek?

Reagovat
smazaný uživatel

když hraje první s druhým, oba z big four, tak je to subjektivní šlágr kola ? hlavně že ty jsi objektivní šéfe

Reagovat
smazaný uživatel

Nejspíš ne. Tu na EF tu je takový samostatný článek, pokud se nepletu o reportu z PL je jen, když hrajou týmy z Big4 proti sobě.

Reagovat
smazaný uživatel

to jsou ty týmy něco více? Pak tedy očekávám samostatný článek i o zápase Hullu, který je momentálně součástí té Big 4, která má tady evidentně zvláštní zacházení

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ved aj Hull má samostatný článok, vid http://www.eurofotbal.cz/premier-league/2008-2009/reportaz/west-bromwich-albion-hull-city-151365/

jediný rozdiel je, že nie je vytiahnutý na hlavnú stránku.

Reagovat
irik

tohle nemá cenu, někdo si holt potřebuje rýpnout

Reagovat
smazaný uživatel

a proto tam má jen ty dva trapné komenty, ačkoli by si jako člen Big 4 zasloužil také těch 200 více či méně slabomyslných výkřiků do tmy........And Justice For All

Reagovat
smazaný uživatel

Priznaj porcupine, dostal si kopačky od frajerky?

Reagovat
smazaný uživatel

ano ty týmy jsou něco více

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak neřeš...ve středu tady určitě nebude report zápasu Hull - Chelsea na hlavní stránku, ale šlágr Arsenal - Tottenham jo.

Reagovat
smazaný uživatel

koho zajímá zápas posledního týmu tabulky z mužstvem z lepšiího ligového průměru? Já chci zase vzájemný zápas Big 4 - takže HULL

Reagovat
smazaný uživatel

zápas průměru s posledním nezajíma nikoho, tady ale všechny zajímá napínavé derby dvou rivalů

Reagovat
-Kopy-

Aby se měli takový chytráci jako ty na co ptát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak logicky,šlágr víkendu má prostě vlastní článek...

Důvod pro tebe je nasnadě: Aspon ti nezaspamujou scumíci diskuzi o celém kole a můžou se vybít tady

Reagovat
Tomanatura

Třeba proto, že tým, který doma neprohrál již 4 roky, padl s týmem, který je letos ještě neporažen.

Reagovat
smazaný uživatel

Letos liverpool tezi jen z mimoradneho stesti - jinak je to ten stejnej tym jako minule sezony - dojde vam stesti a zas budete ztracet body jako dycky

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

No já si to taky myslel, ale vyhrát na SB, to už je na pováženou. Já bych pomalu, ale jistě začal po hafo letech s LFC do boje o titul počítat.

Reagovat
smazaný uživatel

stesti ? co to je

Reagovat
smazaný uživatel

YNWA

Reagovat
smazaný uživatel

Gratuluji Chelsea k té obdivuhodné sérii Zápas jsem bohužel neviděl, ale Liverpool se letos jeví velmi dobře..

Reagovat
Tomanatura

199

Reagovat
Tomanatura

200. pro Manchester United

Reagovat
smazaný uživatel

je to tam,nedobytny Stamford brdge se stalo opakem Liverpool Fc jej dobyl!!!

Reagovat
smazaný uživatel

hele jak je to s tim Kuytem? vyslovování Kaut zní špatně ale anglický komentátoři to tak řikaj ne?

Reagovat
smazaný uživatel

No, mel by to tak asi rikat kazdy, kdo ho chce vyslovovat spravne.

Reagovat
smazaný uživatel

tak proč tady všichni haněj komentátory z primy, vod nich to sice nezní tak pěkně jako z huby angličana ale stejně..

Reagovat
smazaný uživatel

Proc asi, jak muzes zjistit, jak se nekdo vyslovuje spravne a kdy to komentator ma spatne... mas extrem jako Sport1, kde ti komentator rika Rajn Čiks, Džosí Benuján, Senderson a Jermejn Pínant, to fakt asi nemuzes prejit bez povsimnuti... ale s galaxii ma asi problem malokdo a kdyz ti dva roky rikaji Kajt, tak ti je pak divny nejaky Kaut:-)))

Reagovat
smazaný uživatel

no to je divný no proto se ptám, řikám, v PES i na anglicky mluvích TV to řikaj tak, proto se ptám...ono těžko to napsat, asi doslovný český "KAUT" asi taky neni správně...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím kdo to tu psal. Že Čech udělal při tom přímáku Xabiho Alonsa hrubku. To vám udělá každý golman, při přímáku udělá vždy pohyb za zeď. Protože většina hráčů to kope tam. Ale ti chytří hráči to kopnou tam kde stojí golman, a to je pro něj nebezpečnější než střela přes zeď

Reagovat
smazaný uživatel

podle tebe to nebyla hrubka??? je pravda, ze hodne brankaru se pohne za zed, ale urcite ne kazdy... a i kdyby to byla vetsina, tak je to stejne chyba.... tohle neni penalta, kdy musis tipnout smer

Reagovat
smazaný uživatel

Jak se to vezme, když udělá ten pohyb pozdě, tak už ho nic nezachrání, takže většinou si nakočit dopředu brankář prostě musí.

Reagovat
smazaný uživatel

Prosímtě, ty chytáš že říkáš takové věci? Já chytám, a vím že většina takových 90% tohle dělá, protože musí, málokdo to kope na jejich stranu, proto musí udělat pohyb za zeď. navíc ti povím, že golmani se na míč dívají mezi nohama hráčů ve zdi, nebo se divaji kolem zdi, takže nevidí úplně tu první dráhu míče. Proto ti říkám že tohle hrubka prostě není

Reagovat
smazaný uživatel

dobrej technik do stočí do rohu, který je dál od brankáře, tam nemá šanci žádnej gólman a když má někdo dobrou ránu (r. carlos, naldo apod.) tak je to úplně jedno, stačí zkusit podstřelit zeď

Reagovat
smazaný uživatel

Joooooooooooooooooooooooo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele