2. kolo
24.08.2008 17:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester City - West Ham United 3:0

Ve druhém nedělním zápase slaví tři body Manchester City. Ten si poradil v poměru 3:0 s West Hamem United, když jednu branku zaznamenal Daniel Sturridge a dvě Brazilec Elano.

Mark Hughes opět řešil problém s obsazením útočné řady. V minulém utkání na půdě Aston Villy do zápasu poslal Cheda Evanse, nyní se rozhodl pro Daniela Sturridgeho a této volby určitě nelitoval, jelikož jeho tým byl v ofenzívě mnohem aktivnější, než před týdnem.

Už ve 12. minutě bylo před hostující bránou hodně horko. Po rohovém kopu Petrova se nejprve snažil prosadit Ireland, bezvýsledně, a následně také Ben Haim, jehož střelu Davenport se štěstí zblokoval. O deset minut později se naopak vyznamenal při přímém kopu Petrova gólman Robert Green. Citizens byli v prvním poločase aktivnější.

Dobré příležitosti ke skórování měli Ireland i Sturridge, ale ani jeden se nedokázal prosadit. V 37. minutě přišel důležitý moment celého zápasu. Vůbec první červenou kartu letošní sezóny viděl hostující Noble. Manchester se snažil ještě v první půli početní výhody využit, nedokázal to však a do kabin se odcházelo za bezbrankového stavu.

Ve druhé půli se už Citizens prosadili. West Ham toho v tomto zápase skutečně moc nepředvedl, a tak muselo přijít potrestání. V 58. minutě se sice ještě Elano neprosadil, o sedm minut později už ovšem míč do sítě střelou pod břevno dostal Daniel Sturridge. Hammers mohli vzápětí vyrovnat, ale opět zklamali v koncovce.

Uběhlo pět minut od prvního gólu a domácí fotbalisté mohli jásat podruhé. Ireland sklepl míč v pokutovém území na Elana a ten se v zakončení nemýlil. Gólman Green neměl šanci. Stejní hráči se zanedlouho postarali o třetí branku v bráně londýnského klubu a rozhodli tak tento duel.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

TIP: 1:2

Reagovat
Devil

Vidim to na plichtu:

tip.-1:1

Reagovat
smazaný uživatel

remíza, citizens budou letos mezi adepty na sestup, 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

vidím to taky na plichtu, ale jako fan city dám tip: 2 :1 a je to i v tv, tak snad to dobře dopadne...

Reagovat
Tomtaf

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Na sestup bude West Ham city jim ukáže-snad

Reagovat
smazaný uživatel

ty dokážeš pobavit..prej WHU na sestup..prober se! podle mě oba týmy budou hrát klidnej střed tabulky a dneska to bude plichta..

Reagovat
smazaný uživatel

aby ses nedivil

Reagovat
smazaný uživatel

Ahoj Neapol som rad ze si sa ozval ale keby si chcel daj si .www.citizen.banda.cz.a uvidis budes milo prekvapeny caf

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravim fandy city-colin&citizens zvlášt. Já tady přes léto byl a prudil spartany to sem schytal nadávek jako nikdy Tenhle rok osobně vkládám větší naděje do Neapole než do city ale o záchranu hrát opradu nebudem. zdar

Reagovat
kubys

Bude to remízka 2:2, ale City budou mít namále Ashton jim pěkně zatopí

Reagovat
smazaný uživatel

Superrr City vypalil West Hamu rybnik ked takto budu hrat v odvete UEFA tak postupi inac hrali na jednicku skoda len zranenia Richardsa caff

Reagovat
smazaný uživatel

Jasná věc-takevej výkon sme za celou lonskou sezonu nepředvedli-Vincent Kompany super posila,klobouk dolů ten by hrál v základu v každým týmu z první čtyřky

Reagovat
smazaný uživatel

.caf Neapol ta stranka bola trochu chybna ; www.citizens.banda.cz najdi siju a budes milio prekvapeny caf

Reagovat
smazaný uživatel

JO sem to skoukl zaregistroval sem se nevypadá to špatně tak snad se tomu budou věnovat dlouhodobě aby to třeba po půl roce neskončilo. dík za tip

Reagovat
smazaný uživatel

Neni zac som rad ze si sa zaregistroval

Reagovat
smazaný uživatel

až mě to překvapilo, jak jsme jednoduše whu porazili ! samozřejmě ta červená tomu hodně pomohla. ale i tak jednoznačná výhra, těch 10 minut nastavení se ani hrát nemuselo. v první půli tyče, ve druhé branky... teď hlavně vyřadit ty dány v uefe. taky zdravím ssc neapol, v st jedu do edenu na ty italy !! nebudeš tam taky ???

zatím čus

Reagovat
smazaný uživatel

Nebudu-po tom co předvedli v prvním zápase mě málem odvezli sem se zařek že nejedu! I když po pátku sem měl chut docela jet ale ty lístky- všechy rezervovaný přes net-to zas budou mít půlku překupníci a to se ně můžu vys..t. Jinak sem byl v Liberci na prní kolo a kotel dost dobrý-vyprodanej -tak nám dali ještě jeden sektor

Reagovat
kubys

To jsme zase dostali čočku, i kdyby nebyl Noble vyloučený, tka bychom nejspíš prohráli - nebyl to vůbec dobrý výkon, ještě že máme Greena, bez něj bychom byli v p..i

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele