10. kolo
29.10.2008 20:45 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke City - Sunderland AFC 1:0

Stoke po výhře z minulého domácího utkání s Tottenhamem opět naplno boduje. Dokázalo si poradit se Sunderlandem. Toho sestřelil jediným gólem utkání Ricardo Fuller.

První poločas moc pohlednou hru divákům nenabídl a tak viděli minimum příležitostí. Na domácí straně to zkoušel už v úvodních minutách po rohovém kopu Higginbothama útočník Fuller, jenže svou hlavičku poslal jen do náruče gólmana Fulopa. Podobně si vedl také v 11. minutě Sidibe. Stoke mělo ze hry sice navrch, ale svůj tlak v gól přetavit nedokázalo, častokrát naráželo na dobře hrající obranu Sunderlandu nebo brankáře Fulopa. Jednu z mála šancí spálil Shawcross, jehož střela byla zblokována. Na straně Black Cats naopak nescházelo po centru Bardsleyho Djibrilu Cissé, jenž hlavou ale poslal míč mimo.

Hned po přestávce se divákům na Britannia Stadium ukázal na hostující straně Kenwyne Jones, jenž nahradil Yorka. Kouč Keane tak mohl začít sázet na centry do pokutového území, jelikož reprezentant Trinidadu a Tobaga většinu obránců Potters převyšoval. Gólovky bohužel ale stále nepřicházely, a tak se přihlížející poměrně nudili. Bránu Sorensona se pokusil ohrozit alespoň Cissé, jenže pálil vedle.

Už zanedlouho to zkoušelo také Stoke. Fullerova střela byla sice zblokovaná, míč se ovšem dostal ještě ke kopačkám Sidibeho, jenž bránu těsně minul. V 74. minutě přišel první a zároveň poslední gól utkání. Po centru Delapa se k míči v souboji s Whiteheadem dostal Fuller a rozhodl tak dnešní zápas, jelikož Sunderland už nic nevymyslel a prohrál.

Autor: Tomáš Honajzer / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1 1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele