22. kolo
16.01.2010 16:00 CET
3 : 0
(0:0)

Reportáž

Manchester United - Burnley FC 3:0

Manchester United v domácím prostředí nezaváhal a připsal si poměrně jasné vítězství 3:0 nad nováčkem z Burnley. Po jedné brance dali Berbatov, Rooney a Diouf. Rudí ďáblové tak nedovolili Chelsea zvýšit její náskok na čele Premier League.

Domácí měli v průběhu prvního poločasu trvalou převahu, z té však branku nevytěžili. První střelecký pokus si připsal Rooney, ale mezi tři tyče nezamířil. Po něm následovaly střely Berbatova a Scholese, ovšem ani ty se neujaly. Manchester za celý zápas vyprodukoval 27 střel, z toho deset jich šlo na branku.

Diváci se na Old Trafford dočkali branek až ve druhém poločase. V 64. minutě otevřel skóre utkání bulharský útočník Dimitar Berbatov, jenž po pěkné akci United z blízka překonal brankáře Jensena - 1:0 pro Manchester United. O chvíli později už to bylo 2:0, Wayne Rooney pohotovou střelou uvnitř pokutového území dodal do řad United klid. Nejlepší střelec Premier League mohl záhy přidat další trefu, po přihrávce Naniho však minul.

Fotbalisté Burnley se mohli dostat zpět do zápasu, ale Thompsonovi nebylo přáno, neboť po jeho hlavičce zazvonila levá tyčka domácí branky. Smůlu měl i Mears. Burnley se sympaticky nevzdávalo a bojovalo do konce, jenomže snaha o útok se hostům vymstila, neboť United vstřelili třetí gól. Po centru se hlavou trefil Mame Biram Diouf - 3:0.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (13)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že se to bude hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

Burnley dá gola, kurz 2,13, pak je mi vysledek celkem ukradeny... Ale remizka by neuškodila

Reagovat
smazaný uživatel

0:1 (Blake)

Reagovat
Devil

4:1 a hon na Chelsea zacina....

Reagovat
smazaný uživatel

no pri nasi forme bych tipnul i remizu

Reagovat
smazaný uživatel

ale preju si vyhru...

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Burnley má venku velice špatné výsledky.Teď si myslím,že se možná na Manch Unt. budou cukat.Tipnul bych HX.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Devil

Reagovat
66pepo66

diouf.. good strasne ma prekvapil NANI:D so mstrasne rad ze je u nas.. dufam len, ze v najblizsom zapase dostane opat sancu.. :) a inak myslim si , ze tou hrou hlavne v prvom polcase by sme si zasluzili vyhrat minimalne takym rozdielom ako chelsea.. :) skoda ze tu sancu nani nepremenil..

Reagovat
smazaný uživatel

!!!! KTO KUPI ZANCKOVY DRES NIKE ROONEYHO 10 MANCHESTER UNITED CERVENY NIKE velost XL ??? Kupil som si ho a zistil som ze mi je welky heh .... Kto budete mat zaujem napiste email na : Jakubb10@azet.sk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele