17. kolo
11.12.2010 16:00 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

West Ham United - Manchester City 1:3

Trápení West Hamu stále nemá konce. Také dnes Hammers dostali tvrdou lekci. Manchester City je na jejich domácí půdě vypráskal 3:1 a drží si tak minimální odstup od čela tabulky.

Utkání rozhodně nezačalo v nějakém velkém stylu. Úvodní minuty byly vcelku nezáživné, diváci neviděli žádné šance. Už po pár okamžicích se sice ocitl v zakončení Balotelli, nic zajímavého ale nevymyslel. Na druhé straně pálil pro změnu z voleje z obrovské dálky Scott Parker, podle očekávání mu však chyběla potřebná dávka přesnosti.

Až v 23. minutě přišla skutečná tutovka. Stanislas si zpracoval míč u levé lajny, následně jej popotáhl k hranici pokutového území, kde obehrál Boatenga a nebezpečně vystřelil. Gólman Hart ale stál na svém místě a pohotově zabránil inkasování.

Následně na sebe strhl velkou pozornost Yaya Touré. Ten sice nejprve předvedl povedené sólo, jenže zakončení mu moc nevyšlo, po třiceti minutách hry už ovšem vytoužený gól vsítil. Po přihrávce od Barryho napálil z hranice šestnáctky míč nechytatelně pod břevno. Vedení mohl ještě do přestávky zdvojnásobit Balotelli, jeho hlavičku ale na brankové čáře vykopl Tomkins.

Brzy po změně stran byl West Ham poměrně blízko vyrovnání. Obinna poslal velmi nebezpečný centr do šestnáctky, čehož chtěl využít Piqiuionne, gólman Hart byl však nakonec u míče jako první. V 53. minutě naopak zatoužil po druhé brance Yaya Touré. Tentokrát bez rozpaků vypálil z dobrých 25 metrů, mířil ovšem přesně do míst, kde stál Robert Green, jenž dokázal míč zkrotit.

O několik okamžiků později dostal výbornou přihrávku za obranu Balotelli, jenže se svou příležitostí moc dobře nenaložil. Na poslední chvíli mu v zakončení zabránil Tomkins. West Ham s postupem času ožil a po jedné z jeho akcí se měla dokonce kopat penalta. Yaya Touré totiž viditelně zahrál v pokutovém území rukou, rozhodčí to ale zřejmě nepostřehl, a tak nechal pokračovat ve hře.

Následně hned dvakrát zakončoval Jo Alves, pokaždé mu ale chyběla přesnost. Až v 73. minutě viděli konečně diváci druhý gól. Yaya Touré lehce obešel Tomkinse a za pomoci tyče a Greenových zad propasíroval míč do sítě. Třetí branku hostů přidal Adam Johnson, který využil perfektní přihrávky od Silvy, položil si gólmana Greena a poslal míč do prázdné brány. West Hamu se povedlo zásluhou Tomkinse už jen snížit.

Autor: Tomáš Honajzer

Komentáře (46)

Přidat komentář
Mircu5

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2 ... po tomto kole vystriedame Chelsea na 3.pozícii

Reagovat
smazaný uživatel

jestli sem dobře koukal, tak to dává digi-sport. tak se vypravíme na návštěvu a doufám, že "spláchnem" výhru ! taky bych byl rád abychom čelo tabulky malinko promíchali, začíná měsíc pravdy, každopádně se těším na vánoční svátky a nový rok. čeká nás hodně zápasů !

Reagovat
smazaný uživatel

1 1 Cole-Tévez

Reagovat
smazaný uživatel

na tomto to pojde urcite myp2p skuste to a zabudnite na digi na tych rumunov ciganov caff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

to fakt to pojde aj na nete ? ,...

tych degešov s Cigi TV nemusím ani ja ...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tomtaf

1:2

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Premier legue zpet na Nova sport. nejlepsi darek pod stromecek

Reagovat
smazaný uživatel

? co ? kedy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Manchester to musi zvladnout jinak ja nevim snad to dobře dopadne

Reagovat
smazaný uživatel

Výtečný match.. zaslužené vítězství, Yaya hrál parádně, City su prostě NEJ

Reagovat
smazaný uživatel

No proti tymu, jako jsou letos WHU to byl celkem spatnej vykon..

Reagovat
Mircu5

No zase tak hrozné to nebylo, vítězství určitě zasloužené.

Reagovat
smazaný uživatel

no byl to nahodu dobry vykon, prvni polocas sme byli jasne lepsi, druhy uz byl vyrovnanejsi ale zasluzena výhra

Reagovat
smazaný uživatel

mario by si už raz mohol udržať nervy na uzde....ale Yaya a Dejvid dnes...respect

Reagovat
t0mmy33MCFC

Mario má vysoký herní kvality, ale to co předvádí v mezihře a to jak šel po střídání rovnou do kabin je vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

a máme druhý místo

Reagovat
Devil

Otazka je,jak dlouho....

Reagovat
Mircu5

No s největší pravděpodobností do pondělka Ale na konci v prosinci pokud vše půjde podle plánu, tak se na tom 2. místě můžeme usadit na delší dobu...

Reagovat
Devil

Tak to se na vas budem divat stale z vrchu.....

Reagovat
Mircu5

Je to možné, ale ne jisté

Reagovat
Devil

Pravda pravdouci.....

Reagovat
Devil

Je cas udelat West Hamu pá pá....

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že jsme v sobotu předvedli celkem solidní výkon, určitě nebyl tak špatný, jak jsem tady od někoho četl. jistě nabízí se otázka, proč nehrajem více ofenzivněji, směrem dopředu, ale když máte v sestavě tři defenzivní záložníky... tak to těžko jde. je znát už manciniho rukopis... zase na druhou stranu, naše brejky na polovinu soupeře jsou prakticky 100 %. náš třetí gól, to byla báseň. obrana whu nevěděla komu silva vlastně bude přihrávat, pak se tam objevil adam, krásný náběh, česká ulička a bylo vymalováno ! jen škoda toho obdrženého gólu.

dnes večer skouknem utd. s ars., nechci být prognostik, ale asi remis by byla pro naše postavení v tabulce nejvhodnější. samozřejmě nelze se nato spoléhat, tak hlavně v našem dalším zápase brát výhru !

causa tevez: už to tady jednou bylo, carlos tyto "výpadky" má, uvidíme jak si s tím vedení a samotný hráč poradí. snad to dopadne dobře ku prospěchu obou stran, jinak by to byla voda na mlýn účkařů... jistě si dovedete představit jak by to komentoval, ten co sem píše a přeje utd.!

Reagovat
Devil

Ten praveky muz,je me celkem u prcky...ze je to osel uz vime davno,tudiz me to ani nejak zvlast neprekvapilo.Jeho odchod z United me drive celkem mrzel,na hristi byl vzdy neunavny a fanosci ho za jeho dravost oslavovali,ale nyni jsem moc rad,ze je fuc.Uprime takoveho kapitana,kterej ma podobne reci bych jako hrac v kabine asi moc nerespektoval.Vubec bych se nedivil,kdyby ten uplakanek zacal pomlouvat Manciniho,jako v pripade Fergieho u United.Mel by si uvedomit,ze i kdyz je hvezda,nemuze byt porat po jeho a musi pristoupit na podminky druhych,jako to delaji ostatni hraci.....kazdopadne stejne dela jen bu bu bu.

Reagovat
smazaný uživatel

v tomto případě asi tak trochu pravdu máš...

Reagovat
Devil

Tevez udajne mel podepsat novou vylepsenou smlouvu uz drive,ale odmitnul.Nyni se vyjadril,ze opustit City se chystal uz tehdy.Nevim co je na tom pravdy,ale celkem bych tomu i veril.I kdyz libe znaky klubu na dresech jak nadrzena devka,on nepatri zrovna mezi srdcare.

Reagovat
smazaný uživatel

Heh, prej pokud si vynuti Tevez ukonceni smlouvy, klub ho bude zalovat o celkem mastnou palku (50 mega) a taky ho prej Mancini zbavil pasky a posle do rezervniho tymu.

Stejne si myslim, ze po sezone odejde a Mancini bude rad, ze se ho zbavi, navic z tema financema ( ), co bude mit k dizpozici mit problem s jeho nahradou nebude..

Kdyz to vezmu podle sebe, tak nevim no. Jako osoba je mi celkem u prdele, ale z fotbalovyho hlediska ho mam hrozne a rad a jeho styl zboznuju. Tim padem bych byl rad, kdyby prestal mlet pantem, zamyslel se nad sebou, treba se i omluvil a tu smlouvu dodrzel, ale pokud takhle Carlos hodla pokracovat a bude delat jeste nejaky problemy, tak bude asi nejlepsi, kdyz odejde..

Reagovat
Devil

Neni to tak dlouho,co jsem byl taky tak najivni.... ze se omluvi-s tim nepocitej..

Reagovat
Mircu5

Když chce odejít z rodinou do Argentiny, tak ok... Ale ne teď proboha ! Máme to slibně rozehrané, do léta by měl vydržet, podle mě by mohl ještě rok a půl zůstat, ale už jen do toho léta to bude výhra, jsem zvědavý jak to celé dopadne, doufám, že dobře. Navíc ho i tak nechápu, jedden z nej útočníků na světě v nejlepších letech a on chce jít do Argentiny....Bude ho škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

musím s vámi souhlasit. je to tak, sezona je slibně rozjeta, mančaft by měl šlapat jak švýcarské hodinky, kapitán (carlos) by to měl tomu kočírovat a velet a hle, ono je to právě naopak ! místo toho jsou pořád nějaké problémy. nedávno kolo řekne do médií, že někteří hráči trénují na půl plynu, tak by měli jít s penězmi dolů, hráči, kteří nehrajou remcají (což se dá pochopit) balotelli se s kdekym rafne na treninku, pak zas tohleto. je tam asi víc problémů, než to druhé. takže, můžem očekávat nějaký menší průvan v kádru, nebo se situace ku prospěchu mužstva uklidní ? uvidíme. a třeba hned v pondělí.

Reagovat
smazaný uživatel

Primo do Argentiny jit nemusi, chce bejt s rodinou a ta pude s nim tam kde se mluvi spanelsky..

Reagovat
Devil

Tak Barcelona a Real uz si brousi zuby......

Reagovat
Mircu5

No to si nemyslím, kde by jako hrál? Tévez není hráč na lavičku ani takového klubu jako je Real Madrid a Barcelona. Navíc nikam nejde, dohraje u nás do léta, pak se uvidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Real by urcite nepohrdl, utocne duo Tevez - Higuain by bylo velice lakave. Na oplatku by k nam moh prijit Benzema, ale to jsou jenom spekulace

Reagovat
Mircu5

To nejsou spekulace ani, to jsou nemysly

Reagovat
Mircu5

To nejsou spekulace ani, to jsou nemysly

Reagovat
smazaný uživatel

No, mozny je vsechno.. ja doufam ze Tev zustane a ne jenom do leta.. ale jestli chce jit pryc tak at jde..

Reagovat
smazaný uživatel

Problem je, ze Real nikdy nebude hrat na dva hrotny, jestli jsi to myslel takhle. A jestli ne, tak Teveze i Higuaina je skoda na vysedavani..

Reagovat
smazaný uživatel

To by byla skoda, ale kdyz na sky sport mluvili ze by moh odejit do spanelska tak pochybuju ze by sel do espanolu ci atletica madrid btw. skoda na vysedavani je i minimalne 5ti hracu v City.

Reagovat
smazaný uživatel

To urcite, ale co nadelas..

Reagovat
Devil

Kde by hral,je me celkem jedno....ja jen napsal,co jsem cetl v expres zpravach minulej tyden.

Reagovat
smazaný uživatel

Mancini joked: "I hope he continues to be unhappy if he is scoring goals like this." (Tevez)

.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele