8. kolo
16.10.2010 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Wolverhampton Wanderers - West Ham United 1:1

Remíza dnes na Molineux Stadium určitě nikoho netěší. Wolverhampton i West Ham potřeboval tři body, bod ani jednomu ze sestupových vod nepomohl. Na brzkou branku Jarvise odpovídal ve druhém poločase z penalty Noble.

Wolves začali skvěle. Ward zleva nacentroval a brankář Green míč vyrazil jen k Mattu Jarvisovi, který rozvlnil síť. Vzápětí to mohlo být už 2:0. Domácí se hned po rozehrání zmocnili míče a Doylova rána z levé strany jen těsně minula tyč. V 19. minutě měl první šanci West Ham. Obinna si zpracoval dlouhý míč a běžel na Hahnemanna, ale míč mu utekl a domácí gólman akci zastavil. O další příležitost se West Ham připravil opět sám. Dyer s Piquionnem se totiž nedohodli, běželi oba za volným míčem a srazili se.

Po půlhodině mohla navýšit vedení domácí družina vedená Mickem McCarthym. Doyle vběhl do vápna a pasoval míč na Edwardse s Fletcherem, ale ani jeden z nich na něj nedosáhl. A Wolves pohrdli i další šancí těsně před poločasovým hvizdem. Matt Jarvis měl hodně prostoru na střelu z dobré pozice, jenže váhal až příliš dlouho a Gabbidon ho zablokoval. Do kabin se tak šlo za stavu 1:0.

Ten se ale po změně stran rychle změnil. Po sedmi minutách fauloval v pokutovém území Obbinu Foley a sudí nařídil penaltu. Pokutový kop s přehledem parádně proměnil Noble a vyrovnal. Za Wolves odpovídal Jones, který vstříc brance vyslal doslova dělovou ránu, ale tu nechtěně, leč dobře pro West Ham, zastavil Jacobsen. Vzápětí mohl dokonale otočit zápas West Ham. Boa Morte skvělým pasem vyslal Piquionneho a ten z první napálil míč do břevna. Asi o deset minut později přišla další chvilka Hammers. Dyerova povedená akce, kdy obešel dva obránce a dostal se ke střele, skončila na brankové čáře, kde míč zastavil Stearman. V závěrečných minutách mohl o vítězství hostů rozhodnout Cole, ale Hahnemann byl připraven. Ve třetí minutě nastavení domácím fanouškům pořádně zamrazilo, když vstřelil gól Piquionne, jenže rozhodčí gól neuznal kvůli ruce, a tak zápas skončil 1:1.

Autor: Ondřej Holzman / eurosport.com

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

obaja daju gol

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele