24. kolo
04.02.2012 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Sunderland je nezadržitelný, vyhrál i na hřišti Stoke City

Spanilá jízda Sunderlandu pokračuje! Black Cats vyhráli pod O’Neillem z deseti zápasů už sedmý, když dnes zvítězili na půdě Stoke. Počin je to vskutku skvělý, jelikož na Britannia Stadium si už v této sezoně vylámaly zuby i Chelsea, Manchester United nebo Tottenham. Sunderland ovšem díky gólu McCleana Stoke dobyl a pokračuje v rychlé cestě vzhůru.

Zápas v chladném počasí nenabídl dobrou podívanou. Oba týmy provázely při snaze o útočení nepřesnosti, kvůli nimž se diváci v ochozech nemohli zahřát ani přílišným potleskem. Největší starosti tak brankářům Sorensenovi s Mignoletem připravili spoluhráči. O’Shea a Richardson na straně Sunderlandu, Wilkinson za Stoke City.

Prvních střel na branku se dočkali fanoušci po půlhodině hry, Sessegnonův pokus nicméně hrozbou pro Sorensena nebyl. Mignolet na druhé straně zase hbitě vyboxoval balon před bojujícím Jeromem. Útočník se ze souboje nevzpamatoval a ještě před poločasem musel vystřídat. Klíčový moment se udál těsně před odchodem do kabin. Huth na půlící čáře ošklivě dojel Meylera a uviděl červenou kartu.

Tato událost zápas velmi ovlivnila, Sunderland měl díky tomu ve druhém poločasu více ze hry a po hodině hry toho využil. Jamese McClean zakombinoval se Sessegnonem a technickou střelou zevnitř vápna překonal poprvé a naposled Sorensena - 0:1. Stoke poté převzal na pár minut otěže utkání do svých rukou, ale v deseti proti Mackems kromě dlouhých autů z ničeho příliš nezahrozili. Sunderland poté využíval každou možnost ke zdržování a žádnou šanci nepřinesl ani padající sníh.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (6)

Přidat komentář
kattos

Reagovat
kattos

0: 2

Reagovat
Devil

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0-1 Cats maj formu

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2-1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele