37. kolo
12.05.2013 16:00 CET
1 : 3
(1:1)

Reportáž

Sturridge neomylně sestřelil Fulham

Luis Suárez je alespoň nakrátko minulostí, teď ve městě Beatles frčí jiné jméno. Daniel Sturridge se vzepřel pomluvám publika, že je jen špatnou kopií manchesterského Dannyho Welbecka, a vyprovodil domácí Fulham čistým hattrickem...

Brendan Rodgers před utkání částečně musel improvizovat - onemocněl mu Škrtel, kterému byl po delší době znovu slíben základ, a Gerrard už je po operaci ramene, takže se ho koncovka sezony netýká. Takhle dostal ojedinělou šanci stoper Coates a zároveň se značně upravovalo rozestavení; Rodgers vsadil na variantu se třemi středními obránci a křídelními beky, Johnsonem a Downingem.

Tyto změny Reds celkem prospěl. Sturridge brzy mohl - a měl - po Hendersonově výzvě zblízka skórovat, přičemž hosté úvodní čtvrthodině stoprocentně dominovali. V tom jim pomohlo také zranění levého beka Richardsona. Přesto to byl Fulham, kdo otevřel skóre. Ve vápně si umně našel volný prostor Berbatov a odhlavičkoval do sítě Rietherův centr. Pak už mohla propuknout Sturridgeova show...

...s pouhým tříminutovým odstupem. Sturridge okamžitě přebral Wisdomův zoufalý odkop, proskočil kolem Hughese a nekompromisně propálil Schwarzera. Posléze jeho představení přerušila pauza, o níž Rodgers vysvlékl Enriqueho a přetočil systém do klasického 4-2-3-1; teprve potom se Sturridgeova hvězda rozzářila naplno.

Nejprve bývalý hráč Chelsea doklepl do sítě Coutinhovu ztečovanou střelu, aby po jedné své spálené šanci těsně před koncem zužitkoval pro změnu chtěnou Coutinhovu přihrávku. Schwarzer neměl na jeho lehký oblouček přílišný nárok.

Fulham mohl dříve vyrovnat snad jen v jednom momentě, kdy se Reina vytáhl s bravurním zákrokem proti Hughesovi. Jinak to bylo vše o "Studgeovi"...

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (13)

Přidat komentář
rickroll

1:0

Reagovat
LokoLFC

1:4

Reagovat
smazaný uživatel

Zas jednou zapas, kdy mel L´pool svuj den, nebo spis Sturridge, spatnej byznys pro Chelsea

Reagovat
M1ck0

Fulham bude rád když se zachrání.. 1:1 nebo 0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

what about 0:6?

Reagovat
LokoLFC

0:3

Reagovat
zeeb

Today's Liverpool team versus Fulham: Reina, Johnson, Downing, Wisdom, Coates, Carragher, Lucas, Henderson, Shelvey, Coutinho, Sturridge.

Tak to vypada ze se budeme loucit se Skrtelem, kdyz uz nehraje ani ted kdyz je Agger mimo.

Reagovat
smazaný uživatel

nebol ani na striedacke, nerozumiem najlepsi nielen obranca ale aj hrac minulej sezony a toto??

Reagovat
smazaný uživatel

aaaa mal hrat zaklad ale ochorel radsej ale aj tak ho tuto sezonu odpisali uplne

Reagovat
smazaný uživatel

Tak neodepsali ,ale bohužel Carra i Agger měli prostě tento rok o trošku lepší formu i když taky né bůh ví jakou.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele