9. kolo
27.10.2012 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Jak jinak. Stoke remizoval se Sunderlandem

Čekal někdo snad jiný výsledek? Remízoví králové, Stoke City a Sunderland spolu svedli vyrovnaný souboj a rozešli se, jak jinak, dělbou bodů. Hostům možná trošku uškodil rozhodčí, který ruku Hutha ve vápně neposoudil jako penaltu. Domácí pak měli šance i v nastaveném čase.

Úvodní zajímavou akci měl na svědomí McClean, jehož puklici ze strany musel Begović krotit v rukavicích. Větší šanci si nicméně jako první vytvořili hráči Stoke City, po přímém kopu se vytvořil před Mignoletem velký závar, jehož málem využil Shawcross, jenže belgický brankář nakonec svou svatyni uhájil.

Za Sunderland lehce zahrozil Larsson, jehož standardka z velké dálky prolétla tečovaná těsně kolem tyče. To bylo z první půle ze zajímavějších záležitostí vše, na další vzruch si fanoušci museli počkat až do osmapadesáté minuty, kdy také z dálky vystřelil Adam Johnson a o kousek minul břevno.

Po sedmdesáti minutách pak udělal z Cattermola školáčka Walters, nasadil mu jesličky, čímž pronikl do vápna a mohl tak servírovat míč Adamovi. Skotský záložník nicméně při zakončení podivně zakopl a k Mignoletovi tak došla vysoká nerazantní střela.

Klíčový okamžik utkání přišel čtvrthodiny před koncem základní hrací doby. Sessegnon využil zaváhání Camerona u postraní čáry, dostal se k šestnáctce, kde předal Fletcherovi. Nejlepší a jediný střelec Black Cats vypálil a jeho ránu zastavila ruka Hutha - sudí Halsey ale pokutový kop neodpískal.

A už se dostáváme k závěru utkání. V dlouhém osmiminutovém nastavení nejprve hlavičkoval provinilec zpřed dvou desítek minut Robert Huth a Mignolet musel skvěle zasahovat. Za minutu pak přišel další útok domácích. Etherington po dlouhém úprku vyslal do vápna Croucha, jemuž míč vypíchl zpod nohou pohotový Mignolet. Jenže k balonu se dostal Kightly, který ale následně střílel vedle.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (9)

Přidat komentář
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:0 Fletcher tentokrát góla nedá a nikdo jinej je v Sunderlandu taky letos nestřílí

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
mario23

Reagovat
smazaný uživatel

pomerne vyrovnany zapas, 2:1/1:1/1:2 nicmene verim ze budou skorovat oba tymy

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele