14. kolo
04.12.2013 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Stoke s Cardiffem se v neférovém duelu protrápily k férové remíze

Nikdo si nezasloužil tři body a nikdo si nebude po bezbrankové remíze nějak závratně stěžovat. Ačkoliv v boji o záchranu jeden korálek nic moc neznamená, pořád to je alespoň nějaká výslužka. A že Stoke bez pořádného útočníka s Cardiffem, pokračujícím ve venkovní střelecké mizérii, doopravdy nikdy nebyly blízko výhře...

Potters možná o něco spíše, když těsně před přestávkou Cameron přeci jen dotlačil míč za brankovou čáru, to však pouze s výhodou ofsajdového postavení. Jinak nešlo o žádné zábavné vystoupení obou stran, to se ostatně ani nedalo čekat. Stoke sem tam vytrhával navrátilec z marodky Marko Arnautović, jeho nádherný pas ale například znehodnotil první dotyk Assaidiho.

Na druhé straně se Fraizer Campbell cítil být osamocený ještě více než Peter Crouch, který alespoň zabíjel čas zápolením s protivníkovými stopery - leckdy za hranou férovosti. Campbell se pouze jednou dožadoval penalty, o konkrétnější ohrožení Begoviće se již postaral Mutch zajímavou hlavičkou.

V závěru mohli diváci přihlížet gólu Crouche, kdyby se domácímu dlouhánovi povedlo stlačit svůj projektil po centru Assaidiho o chlup níže; ale také červenou kartu. Vyloučen nejspíš měl být Charlie Adam za loket ve tváří Jordona Mutche.

Autor: Tomáš Daníček / guardian.co.uk

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1 Crouch, Cornelius.

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

10 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
Sotuen

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele