23. kolo
31.01.2015 16:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Crystal Palace - Everton FC 0:1

Jedna strana se konečně sbírá ze země, zatímco ta druhá premiérově klopýtá. Everton dnes uhrál první vítězství v neuvěřitelných devíti zápasech, čímž shodou okolností přinesl Alanu Pardewovi první prohru v čele Crystal Palace...

Zápas byl technicky rozhodnut již po pár vteřinách, když Steven Naismith využil Delaneyho špatného úsudku a za pomoci brankářovy teči nasměroval balon ke skórujícímu Romeluovi Lukakuovi. I přes takto raketový start nicméně nelze říct, že by Toffees odehráli pohotový zápas; to možná spíš naopak.

Crystal Palace ostatně mohlo odpovědět hnedka obratem, kdyby Phil Jagielka vysloveně na poslední chvíli neodvracel Gayleův projektil, který již částečně stihl proniknout za brankovou čáru. A hned z nadcházejícího rohového kopu to byl pro změnu Stones, jehož blok zamezil gólu Scotta Danna, podobně jako později Chamakha.

Ve druhé půli Eagles nadále dominovali statistice držení míče, tentokrát už ale jen stěží zahrozili, když se zejména trojice Jagielka-Stones-Coleman ukazovala v tom nejlepším světle. Naopak McGeady s Lukakuem ještě v závěru mohli zvýšit.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.co.uk

Komentáře (5)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

3:6

Reagovat
smazaný uživatel

2.0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele