27. kolo
28.02.2015 16:00 CET
1 : 0
(1:0)

Reportáž

Newcastle United - Aston Villa 1:0

Fotbalem Paula Lamberta se po většinu času vůbec nešlo bavit, to pod Timem Sherwoodem se Villans od počátku zdají být vepředu uvolněnější - jenže oba režimy mají zatím společného jmenovatele, a tím je mizivý přísun bodů. Birminghamští nyní prohráli už posedmé za sebou a zůstávají v sestupovém pásmu...

První poločas nemohl být v tomto směru příznačnější, když do něho birminghamští vstoupili lépe a při nádherném akrobatickém pokusu Bentekeho z 28. minuty dokonce užuž slavili vedení. Tim Krul se nicméně mrštně vrhl po své pravici, při dalším projektilu belgického útočníka mu pro změnu pomohli spoluhráči z obrany, a veškerá snaha Aston Villy tak klasicky vyšla naprázdno.

To Newcastle představoval spíše přesný opak: z minima vytěžil maximum. K jednobrankovému vedení mu tím pádem stačila v podstatě jen jedna větší šance, kterou po Janmaatově centru z pravé strany bez větších potíží proměnil Okorem neuhlídaný Papiss Cissé.

Do druhého poločasu obě strany odstartovaly spíše vlažněji a první solidní možnost si vypracovaly Straky až v 58. minutě, když po standardce hlavičkoval Cissé pro změnu těsně vedle. Aston Villa byla na druhé straně v jednu chvíli umlčena skvostným blokem Fabricia Colocciniho nebo brankářem Timem Krulem, který zlikvidoval dobrou střelu Cleverleyho.

Autor: Tomáš Daníček

Komentáře (8)

Přidat komentář
Infernoqt

1:0

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
NuFc23

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

ty musíš byť silný fanúšik strák

proti city si tipoval 8:0 teraz 0:2, ja verím že dokážeme zvíťaziť, kedy ked nie teraz?

Reagovat
NuFc23

Vzdy, ked tipujem v prospech Strak tak prehraju, tak skusam opacny efekt

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
Beros

3:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele