7. kolo
04.10.2014 16:00 CET
3 : 1
(2:1)

Reportáž

Sunderland AFC - Stoke City 3:1

Jestliže jsem se v předzápasovém preview pozastavoval nad nulami ve střeleckých výkazech Connora Wickhama a Stevena Fletchera, oba útočníci Sunderlandu mi odpověděli nejlepším možným způsobem: prvně jmenovaný si připsal gól a asistenci, jeho kolega dokonce dvě branky a jednu nahrávku...

Oba celky na Stadium of Light doprovodilo pěkně usměvavé slunko, jinak si ale hosté ze Stoke-on-Trent mohli na způsob přivítání jedině stěžovat. Už v páté minutě se totiž po vhazování dostal k centru Fletcher a Wickham mohl po své letošní desáté střele konečně slavit.

Tahle konkrétní radost nicméně Black Cats příliš dlouho nevydržela. Již ve 14. minutě se Potters zvládli oklepat z hodně rozpačitého startu do zápasu a skrze spolupráci Mosese s nabíhajícím Adamem vyrovnali. Ihned vzápětí se to ovšem Stoke znovu začalo sypat; tentokrát definitivně.

Nejprve si v 18. minutě odešel Victor Moses na lavičku chladit poraněné koleno, a pak za dalších pět minut hlavou udeřil Steven Fletcher, aby se trefil vůbec poprvé v tomto kalendářním roce.

Ještě do konce poločasu mohli Adam s Crouchem prostřednictvím svých nesmělých šancí vyrovnat a relativně blízko třetí branky se pro změnu se svým drzým lobem v jednu chvíli ocitl Will Buckley.

K další změně stavu tedy došlo teprve po pauze a delší pasáži vyplněné jen a pouze žlutými kartami, když v 77. minutě spojili síly oba doposavad mlčenliví útočníci Sunderlandu. Wickham se tehdy blýskl parádním běžeckým sólem a Fletcher vnějším nártem bez problémů zakončoval.

Stoke už stihl zareagovat akorát skrze Assaidiho jedovatou koncovku, se kterou si poradil bystrý Mannone.

Autor: Tomáš Daníček / eurosport.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:0

Reagovat
vanGomm

Sunderland už začíná být tzv. nařadě,takže tipnu 1.

Reagovat
smazaný uživatel

A navíc, Stoke se určitě porazit dá i kdyby 1:0, jinak podle mě je na řadě i Newcastle...

Reagovat
vanGomm

Souhlasím i Newcastle také vyhraje.Já jsem ho zatím vsadil se Swansea na X,ale od příštího kola už ho začínám dávat na výhru,protože je to pouze otázka času,kdy tam na ni spadne.A je úplně jedno s kým bude hrát.Na tom totiž vůbec nezáleží.Zde je ta matematika neúprosná a v takové soutěži jakou je PL to platí víc něž kde jinde.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele