35. kolo
13.04.2016 21:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Crystal Palace - Everton FC 0:0

Předehrávka pětatřicátého kola mezi Crystal Palace a Evertonem pouze potvrdila, z jakého důvodu k ní vlastně došlo. Oba týmy čeká semifinále FA Cupu (s jinými soupeři) - a právě do Wembley patrně směřovaly myšlenky všech fotbalistů. V Selhurst Parku tak byl k vidění průměrný fotbal, k vidění naopak nebyl vidět ani jeden gól. Crystal Palace ke druhé výhře v řadě nepomohla ani čtyřicetiminutová přesilovka.

Sezóna Evertonu v Premier League je jedno velké zklamání, svěřenci Roberta Martíneze už dávno vzdali atak na pohárové příčky a trápí se v dolní polovině tabulky. Stejně je na tom i Crystal Palace - "bohužel" mají oba týmy již dostatek bodů, aby se nemusely zajímat o situaci v sestupových vodách. Duel tak skutečně neměl vlastně žádný hmatatelný náboj.

To však neplatilo pro známého brouska Jamese McCarthyho, který už po čtvrt hodině šlapákem zajel do Yohana Cabayeho a viděl žlutou kartu. Everton byl v prvním poločase lepším týmem, Colemana i Lukakua však vychytal Hennessey, zatímco Koné vypálil těsně nad. Eagles před přestávkou zahrozili pouze prostřednictvím Gayla, jenž ve vzduchu nádherně "zastříhal" a jen těsně minul Roblesovu branku.

Hned po změně stran byl nejblíž gólu Ross Barkley, který krásnou ranou z osmnácti metrů trefil břevno. Obraz hry změnila dvaapadesátá minuta, kdy McCarthy zbytečně a bez balónu zastavil Bolasieho a po druhé žluté mazal pod sprchy. Crystal Palace však přesilovku nevyužilo, největší šanci spálil po Jedinakově přihrávce Puncheon - sám před Roblesem si však neporadil a španělský gólman jeho ránu vyrazil.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (2)

Přidat komentář
Infernoqt

1:2

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele