1. kolo
09.08.2015 14:30 CET
2 : 2
(1:1)

Reportáž

Newcastle United - Southampton FC 2:2

Pokud Claudio Ranieri se po dekádě strávené mimo vrátil do Premier League celkem jasnou výhrou, rovněž Steve McClaren se mohl hned na úvod těšit ze tří bodů - dokud jeho Newcastlu dva z nich v samotném závěru zápasu neodčaroval Shane Long...

O obou týmech se po vstupním klání patrně dá říct totéž: ukázaly příslib, ale pořád mají na čem pracovat. Newcastle se prezentoval atraktivněji než kdy v předešlé sezoně, nicméně alarmující body jako dezorientovaný Fabricio Coloccini přetrvávaly.

Southampton zase ne a ne dostat do hry svého hrotového útočníka Graziana Pelleho, až dokud zrovna on kuriózně neudeřil po centru Cédrika. Tehdy ve 24. minutě výborně nasměroval svou hlavičku do spodního rohu Krulovy branky.

Steve McClaren záhy okamžitě sestoupil z lóže na hřiště a začal svůj tým přímo z hrací plochy vést ke zlepšenému projevu. Ten ještě před pauzou přinesl vyrovnávací gól, když Haïdarův tečovaný centr nasměroval do sítě Papiss Cissé.

Hned jakmile odstartovala druhá půle, byl to pro změnu Newcastle, kdo se ujal vedení. Cissé nádherně vyzval ke sprintu Obertana a jeho centr proměnil ve svůj debutový gól Georgino Wijnaldum.

Erwin Koeman, bratr marodného manažera Southamptonu Ronalda, posléze nutně musel reagovat, a pokud Yoshida byl brzy odmítnut mrštným Krulem, proti střídajícímu Longovi už nizozemský brankář zasáhnout nebyl schopen. Zasloužil se o to mimo jiné skvělý centr od Tadiće.

Autor: Tomáš Daníček / theguardian.com

Komentáře (12)

Přidat komentář
Beros

Po té letní přípravě to zas bude sezona...!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

verím že konečne načneme sezóu víťazstvom čo si ani nepamatám kedy bolo naposledy, ušmudlaných 1:0 bude

Reagovat
Beros

Čisté konto jo...???!!! Neblázni....

Reagovat
smazaný uživatel

Ak bude Janmaat- Colo- Taylor- Haidara tak verím vo vitazstvo. Ak bude hrať Willi je to zlé.

Reagovat
Infernoqt

1:2

Reagovat
Devil

2:1

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
NuFc23

Je to tu, podme Magpies

Reagovat
smazaný uživatel

3:2

Reagovat
Y.Cabaye

No, mohlo to být i lepší, ale nedá se remíza brát jako extra ztráta. Góly samozřejmě po hloupých chybách obrany. Vyrovnání vůbec nemuselo přijít, kdybychom jako vždy v posledních 15ti minutách nenastavili nejistou obrannou hru, kvůli který dostáváme vždy góly... ale jinak herně si troufnu říct jsme byli lepší jak Southampton, Wijnaldum dobrý výkon, nejlepší náš hráč. Snad jen ten Obertan se tam i přes asistenci objevil náhodou...

Reagovat
smazaný uživatel

Za týden je tu Swansea to bude těžký match s trochu štěstí 2:1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele