5. kolo
12.09.2015 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Watford FC - Swansea City 1:0

Nováčci v letošní sezóně skutečně nehrají druhé housle. Vedle Norwiche se dnes podařilo tři body získat taky Watfordu, který připravil první porážku Swansea. O jediný gól zápasu se postaral Odion Ighalo, který alespoň částečně dal zapomenout na šílenou aktivitu jeho klubu na přestupovém trhu. Hornets dokázali zvítězit i přesto, že dohrávali bez vyloučeného Behramiho.

Swansea byla před zápasem na krásném čtvrtém místě a výkony Watfordu v předchozích kolech nenapovídaly tomu, že by Labutě neměly z Londýna odvést byť ani jediný bod. Skutečností však je, že hosté branku Gomese příliš neohrozili. Jedině Bafetimbi Gomis vypálil nebezpečně a brazilský gólman perfektně kryl.

Nebezpečnější byli rozhodně domácí Sršni. Už v úvodu zajímavě pálil z hranice vápna Abdi, jehož tečovaný pokus skončil těsně vedle. Blízko gólu byl i Deeney, jenž rovněž mířil jen těsně vedle tyčky.

Rozhodnutí se na Vicarage Road dočkali domácí fanoušci až to v devětapadesáté minutě. Heurelho Gomes vykopl míč z vlastního vápna až do šestnáctky soupeře, kde Deeney vyhrál hlavičkový souboj a trestuhodně volný Odion Ighalo zkušeně podél Fabianskiho zakončil - 1:0.

Jen pět minut nato však dostaly akcie Hornets velkou ránu. Ayewův skluz se pramálo líbil Valonovi Behramimu, jenž africkému záložníkovi zbaběle šlápl na koleno. Nic jiného než červená karta nemohlo následovat a Watford dohrával téměř půl hodiny v oslabení.

Kdo by poté čekal velký tlak hostí, musel být zklamán. Naopak z protiútoků dvakrát zahrozili hráči Watfordu. Jeden brejk vedl Capoue a teprve dobrý zákrok Montera zamezil domácím ve skórování. V nastaveném čase pak od horší porážky zachránil Swans Fabianski.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
MCFC_8

1:2

Reagovat
Infernoqt

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Sestřelit ty Sršně 0:3 pro Labutě

Reagovat
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Podle posledního utkání jak hrála Swansea s MU to nemůže dopadnout jinak než 2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele