19. kolo
31.12.2016 18:30 CET
1 : 0
(1:0)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool FC - Manchester City 1:0

Jednoznačně největším šlágrem sobotního dne v anglické Premier League byl souboj dvou celků, jimž v tabulce patří druhé a třetí místo. Liverpool, jenž vyhrál poslední tři ligové zápasy, přivítal před domácími fanoušky na Anfieldu Manchester City, který se však mohl pochlubit naprosto stejně výtečnou bilancí. Bylo tedy jisté, že vítězná série jednoho z mužstev dnes skončí.

Úvod utkání se povedl lépe hráčům The Reds. Už v osmé minutě duelu utekl po levém křídle obraně Citizens Adam Lallana, poslal do vápna balon, na který si ideálně naskočil Wijnaldum a letní posila ze sestoupivšího Newcastlu dostala míč do branky, jenž střežil Claudio Bravo.

Ve dvacáté osmé minutě se červeným naskytla příležitost jít do dvougólového vedení, když na levé straně obrany hrající James Milner hledal dlouhým balonem Roberta Firmina, avšak jeho pas byl příliš dlouhý a dříve než Brazilec ve službách LFC byl u míče gólman Bravo.

Za dvě minuty útočil Liverpool znovu, když se ke střele na hranici velkého vápna dostal Emre Can. Německý středopolař, který dnes dostal příležitost v základní sestavě, však svým velice nepřesným pokusem branku Citizens o hodně minul.

V pětapadesáté minutě mohl srovnat krok David Silva. Španělský záložník ve službách modrých vyslal na branku Simona Mignoleta solidní střelu po vlastním sólovém úniku, avšak míč jen těsně minul tyč Belgičanovy branky.

Blues byli v druhém dějství přeci jen aktivnější než v prvním poločase, ale do skutečně vyložených šancí se Agüero a spol. nedostali. Liverpool tak v nepříliš atraktivním utkání porazil tabulkového souseda 1:0.

Autor: Jan Pikous / onlajny.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
diastan

X beru jako výhru.

Mám docela strach z tý naší obrany a Bravem za ní.

Hlavně jak to tedy není nuda a neskončí to nějakým fiaskem.

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

nevím co všichni stále máte proti Bravovi. Ješt+ neodchytal ani sezónu a už je "out" viděl bych t+žce v pytli tu obranu, spíše.

Jinak souhlas remíza je pro nás výhra

Reagovat
MCFC_8

Chlapci, na Anfielde sme nevyhrali 14 rokov! Prelomeniu tohto prekliatia by som sa nepohneval, Kun bude spat, ale hlavnym cielom by malo byt NEPREHRAT!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hardwell

3:1

Reagovat
Infernoqt

2:2

Reagovat
smazaný uživatel

2:3

V+řím ve tři body i když jak psal kolega výše remíza je pro nás výhra. Navíc mizérie proti REDS také jednou skončí Kun by mohl dost pomoct, ale bojím se té naši obrany že začne blbnout i když poslední zápasy vidím mini, ale mini zlepšení

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero bude nateseny po takové pauze :). Snad se dnes předvede :) jinak remiza by byla super ale pokud chceme myslet na titul chce to výhru

Reagovat
smazaný uživatel

0:2

Reagovat
Bandita_Harry

toho sa nebojím

Reagovat
M1ck0

3:1

Reagovat
eL

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

2:2

Reagovat
vanGomm

Tip X.

Reagovat
smazaný uživatel

nad 2,5

Reagovat
Tuxedo

1:1

Reagovat
smazaný uživatel

3:3

Reagovat
Sm0ker

1:0

Reagovat
Dave LFC

Reagovat
Infernoqt

Reagovat
Sm0ker

dobře já

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 Mane gol

Reagovat
smazaný uživatel

tohle je špatné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele