14. kolo
28.11.2017 20:45 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Brighton & Hove Albion - Crystal Palace 0:0

Hráči Crystalu Palace se ani po tomto kole neodlepí ode dna tabulky, navzdory tomu, že z Brightonu vezou poměrně cenný bod. Fotbal diváky na Falmer Stadium příliš nebavil a nakonec nenabídl ani jednu branku.

Přitom to nemuselo dlouho trvat a v Brightonu se mohlo měnit skóre po úvodní čtvrthodině, kdy spolupráci Bentekeho se Zahou nadvakrát zneškodnil brankář Ryan. Po hříchu to byla jedna z mála velkých příležitostí v prvním poločase. Převážnou většinu času se hrálo hodně opatrně, zkrátka žádná reklama na anglický fotbal se nekonala.

Těsně před přestávkou dostal přihrávku na vápno zcela osamocený Gross, ale s přízemní ranou neměl brankář Hennessey vůbec žádné problémy. Diváci na Falmer Stadium doufali, že ve druhém dějství předvedou oba celky o poznání lepší podívanou.

Druhý poločas ten první víceméně kopíroval. V 59.minutě si seběhl na přední tyč Dunk a nescházelo mnoho a Brighton se mohl ujmout vedení. Potřebný kousek scházel i čtvrthodinu před koncem ráně Stephense, po které to v ochozech Falmer Stadium jenom zahučelo. Zápas směřoval k nerozhodnému konci a nic na tom nezměnila ani 85.minuta a velká příležitost hlavičkujícího Murrayho, kterou Hennessey společně se svým obráncem přečkali bez úhony.

Oba celky se i v nastavení snažily rozhodnout zápas ve svůj prospěch, ale času už bylo málo. Brighton nakonec remizoval s Crystalem Palace 0:0 a v tabulce si mírně pohorší. Hosté zůstávají nadále na posledním místě.

Autor: Ondřej Linhart / onlajny.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele