24. kolo
20.01.2018 16:00 CET
0 : 1
(0:0)
Stadión:
Turf Moor, Burnley

Reportáž

Burnley FC - Manchester United 0:1

S naprostým minimem si vystačil Manchester United na půdě Burnley. Ze dvou střel na branku jedna Martialova také zaplula za Popeova záda a bylo vymalováno. Jako by si celá ofenzíva Red Devils řekla, že s chystaným příchodem krále Alexise už nemá smysl se dál snažit a usilovat o místo v sestavě...

První poločas téměř nic nenabídl, teprve po změně stran najednou procitl Romelu Lukaku, pěkně našel Martiala, ten ustál výpad Bardsleyho a v 54. minutě zametl s balonem od břevna do sítě.

Burnley se mezitím samo stěží staralo o zábavu, třebaže po obdržení branky přeci jen povyrostlo. I po Gudmundssonově ráně z přímého kopu do břevna a závěrečném pětiminutovém tlaku však platilo, že Clarets poprvé od května 2015 prohráli čtyřikrát v řadě.

Na konto si navíc domácí připsali stejně střel na bránu jako United (dvě), čili si ani nemohou na moc stěžovat. Tenhle zápas zkrátka ofenzivní podívané nepřál.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1:1

Reagovat
M1ck0

taky bych to viděl na X...dám 0:0

Reagovat
Theft90

0:2

Reagovat
John Obi Mikel

0:0

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešnom zápase celkom dobrý a kompaktný výkon , celkom sa na to dalo pozerať, až na neustále sa opakujúce menšie straty lopty, či už pred šestnástkou alebo v strede poľa, čím sa Burnley dostávalo do nebezpečných pozícií, z ktorých mohli rezultovať šance, no tiež je potrebné priznať, že United mohli vyhrať aj o tri góly, no realizácia mnohých akcií v poslednej tretine ihriska pri rýchlych prechodoch boli trestuhodné

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele