11. kolo
04.11.2017 16:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Newcastle United - AFC Bournemouth 0:1

Už to byl téměř rok, co se naposledy Steve Cook trefil v Premier League. A svůj další zásah si sváteční střelec Bournemouthu vážně nemohl načasovat lépe: jeho hlavička po rohu Surmana ve druhé minutě nastavení zápasu na Newcastlu nasměrovala Cherries vně sestupovou zónu, což přesně jihoanglický tým před reprezentační pauzou potřeboval...

Kromě tří bodů každopádně Eddieho Howea tolik věcí těšit nemůže, protože oba týmy při sobotním odpoledni vážně nic moc nepředvedly. Za Newcastle Matt Ritchie z dálky v jednu chvíli trefil tyč a Begović v jiných okamžicích skvěle vychytal jak jeho, tak Atsua, přičemž Gayle spálil ještě jednu šanci.

Bournemouth se před nečekaným rozhodnutím zmohl akorát na nastřelenou konstrukci skrze Pugha, výhru na poslední chvíli si však nejspíš konečně zasloužil. Dříve koneckonců obdobnou cestou prohrával s Manchesterem City, Evertonem a Watfordem. Tentokrát se karta obrátila.

Autor: Tomáš Daníček / bbc.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
NuFc23

Neviem, ci dokazeme vyhrat so sucasnymi hracmi a Benitezovou uvahou

Reagovat
Beros

Povinost...!!!

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle zápas nám dosral stupidní výkon rozhodšího a hlavně náši útočníci které jsme neměli a Rafovi tragické střídání

Reagovat
smazaný uživatel

Rafo to si dosral !!!!

Reagovat
Beros

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele