36. kolo
27.04.2019 16:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Cardiff v Londýně selhal, po prohře s Fulhamem už takřka sestupuje

Takhle si to v Cardiffu nepředstavovali. Zápas ve Fulhamu měl být odrazovým můstkem k závěrečnému náporu na sedmnáctý Brighton. Bitva o záchranu se však vlastně neodehrává - Velšané s již jistě sestupujícím celkem prohrál 1:0 a ve zbylých dvou zápasech musí udělat minimálně čtyři body. A to ještě za předpokladu, že Seagulls všechna tři klání prohrají.

Čtyři body ve dvou zápasech, to není nic nemožného, říkáte si jistě. Jenže vzhledem k tomu, že sezónu Cardiff uzavírá na Old Trafford, kde domácím pravděpodobně ještě pořád půjde o účast v Lize mistrů... Ve Walesu už by se možná měli připravovat na pád do Championship. To Fulham do druhé ligy vstoupí se vztyčenou hlavou, vždyť dnes vyhrál potřetí v řadě - a potřetí bez inkasovaného gólu!

Asi by hráči vyměnili tři již bezvýznamné body za zdravotní stav Denise Odoie, který v první polovině zápasu musel opustit trávník poté, co ho kopačkou zasáhl do hlavy spoluhráč Le Marchand. Po hříchu byla tahle situace vlastně jediná, která vzbudila nějaké emoce. Po změně stran už fotbal vypadal trochu koukatelněji - vždyť do té doby zasahoval dvakrát pouze gólman Rico - a pokaždé bez potíží

To zkraje druhého dějství měl u druhé branky obrovskou příležitost Mitrović, ale trestuhodně minul. Tu pravou fotbalovou kvalitu ukázal až Ryan Babel. Christie mu čtvrt hodiny před koncem přenechal balón před vápnem, nizozemský reprezentant se napřáhl, parádně skóroval a potopil šance Cardiffu na udržení téměř ke dnu.

Autor: Marek Ustohal

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele