12. kolo
10.11.2018 16:00 CET
2 : 1
(2:1)

Reportáž

Newcastle United - AFC Bournemouth 2:1

Druhou výhru v řadě si připisují svěřenci Rafaela Beníteze, kteří po dvou přesných zásazích Rondóna přemohli Bournemouth těsně 2:1.

Newcastle začal utkáni pěkně zostra a už v sedmé minutě se ujal vedení. To se za obranu prodral Yedlin, zpětným pasem našel osamoceného Rondóna, který nadvakrát překonal Begoviče.

Na druhé straně se po souboji s Fernandezem skácel Brooks, penalta se ale nepískala. Pět minut před koncem našel krásným centrem Kennedy hlavu Rondóna, který prudkou ranou zvýšil na 2:0.

Hosté se ale nevzdali a ještě do poločasu dokázali zápas zdramatizovat. Nejprve si na volný přímý kop naskočil Crooks, jeho hlavičku ještě Dúbravka vytěsnil na rohový kop. Z něj se však k hlavičce prodral Lerma a na jeho zakončení už byl slovenský brankář krátký.

V druhé části měl Bournemouth příležitosti k vyrovnání - pouze nad zakončoval Wilson, Ibe ve vynikající pozici sám před brankářem také přestřelil, a když už se hostům po závaru podařilo balón dotlačit do sítě, nebyla branka uznána kvůli ofsajdu. Newcastle tak dokráčel k druhé výhře za sebou a posouvá se tabulkou vzhůru.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
NuFc23

Uz ked sa zacala vyherna seria, treba v nej pokracovat 2:1

Reagovat
ignor24

Reagovat
smazaný uživatel

tak tak 2-0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele