23. kolo
19.01.2019 16:00 CET
2 : 1
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Everton FC 2:1

Everton neprožívá zrovna dvakrát povedené období, což potvrdil i na hřišti Southamptonu, kterému po boji podlehl 2:1. Osudným se hostujícímu celku stala pasáž mezi 50. a 65. minutou hry, ve které inkasoval hned dvakrát - branka Gylfiho Sigurdssona ze závěru pak už na porážce nic nezměnila.

První šanci měl po rohovém kopu Danny Ings, vynikajícím zákrokem se však blýskl Pickford. Na druhé straně musel parádním skluzem na poslední chvíli nebezpečí zažehnat stoper Bednarek. O pár minut později to byl opět Ings, kdo se po chybě ve středu hostující obrany dostal k zakončení, Pickford byl však znovu připraven. Výborná pasáž domácích vyvrcholila šancí Redmonda, který však míč otřel pouze o vnější tyč.

Branek jsme se tak dočkali až po pauze. Po padesáti minutách předvedl fotbalovou parádu James Ward-Prowse, který se za vápnem odhodlal ke střele a trefil se naprosto parádně. O čtrnáct minut později byl náskok domácích už dvougólový. Tentokrát se za obranu prokousal Redmond, vracející se Digne jej však stihl včas zablokovat, jenže míč se od něj odrazil tak nešťastně, že skončil až za zády zkoprnělého Pickforda.

V nastaveném čase ještě chytrou přízemní střelou snížil Sigurdsson, na to, aby hosté mohli zabojovat o body, to však už bylo příliš pozdě

Autor: Víťa Srp

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele