38. kolo
12.05.2019 16:00 CET
1 : 1
(1:0)

Reportáž

Huddersfield se z Premier League rozloučil remízou v Southamptonu

Southampton v nezáživném utkání remizoval s posledním Huddersfieldem a sezónu zakončil na šestnáctém místě. Domácí šli těsně před přestávkou do vedení, krátce po startu druhé půle však využili hosté chybné rozehrávky Světců a zajistili konečný výsledek.

Vůbec první start v Premier League si na St. Mary’s Stadium připsal gólman Terriers Joel Coleman. Jinak Huddersfieldu chyběli obránci Löwe s Durmem, které nahradili Smith a Stanković. Bránu Saints tentkorát střežil Gunn, před kterým nově operovalo trio záložníků Ward-Prowse, Romeu a Redmond.

Úvod duelu se nesl ve velice opatrném duchu. Až ve čtrnácté minutě zahrozil hostující Mooy, jehož tečovaný pokus z dálky skončil nad břevnem. Za další čtyři minuty chtěl na druhé straně ohrozit Colemana Ings, avšak ani on neuspěl. Další zajímavá akce přišla až ve 37. minutě, kdy zkoušel štěstí Bacuna, jenže dopadl podobně jako jeho spoluhráč Mooy a taktéž pálil příliš vysoko.

Lépe si vedl o dvě minuty později Redmond, jenž převzal míč od Ingse a z hranice pokutového území poslal Světce těsně před koncem první půle do vedení utěšeným pokusem do horního rohu brány. Po změně stran však Huddersfield poměrně brzo srovnal krok. Pritchard se v 55. minutě z přímého kopu teprve zastřeloval, následně ale vystihl rozehrávku Southamptonu, obral o míč brankáře Gunna a poslal balón do opuštěné svatyně.

Saints si vedení mohli vzít zpět v 64. minutě, avšak nebezpečný pas z levé strany nakonec nedoputoval ke zcela volnému Valerymu, neboť se na poslední chvíli stačil vrátit bránící Kongolo. Terriers odpověděli za jedenáct minut. Pritchard našel z rohového kopu hlavu Schindlera, jenže ten netrefil cíl. Zanedlouho poté vzal Pritchard odpovědnost sám na sebe, nepočínal si však lépe než jeho spoluhráč. V závěru už obě mužstva především dohrávala sezónu a velké šance se diváci již nedočkali.

Autor: Ondřej Vaculík / onlajny.com

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

2:0

Reagovat
MCFC_8

3:0

Reagovat
vanGomm

1.

Reagovat
John Obi Mikel

2:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele