10. kolo
27.10.2018 16:00 CET
0 : 0
(0:0)

Reportáž

Southampton FC - Newcastle United 0:0

Newcastle zůstává v letošní sezóně i nadále bez vítězství, zatímco Southampton čeká už dobrých pět zápasů na gól. O nudnosti utkání svědčí i fakt, že hosté za celý zápas netrefili prostor mezi třemi tyčemi.

První šance přitom přišla už po pouhých dvou minutách, to se ke zblokované střele dostal Elyounoussi, jenže tváří tvář brankáři selhal, když místo přihrávky na zcela osamoceného Austina volil zakončení, se kterým si Dúbravka bez větších potíží poradil. Sám Charlie Austin se o slovo přihlásil o pár minut později, jeho přízemní projektil však brankář hostí zneškodnil. Úvodní dvacetiminutovku ukončil nepřesnou ranou Redmond, od té doby však aktivita domácích výrazně ustala. Těsně před poločasem se ještě k zakončení z malého vápna protlačil Lemina, jenže jeho projektil parádním zákrokem zneškodnil Dúbravka.

Jestliže první poločas nenabídl nějakou bůhvíjakou podívanou, druhá část představovala hotové utrpení. Za zmínku stojí snad jen akce Ingse, kterého na poslední chvíli zablokovala obrana hostí, dále pak také šance Redmonda, jehož gólovou střelu však na poslední chvíli tělem zablokoval jeden ze zadáků Newcastlu. A protože závěrečný tlak domácích k ničemu nevedl, rozešly se oba týmy smírně 0:0.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (3)

Přidat komentář
NuFc23

3:0

Reagovat
kissak

Zase někdo, kdo si zvedne na Magpies sebevědomí.

2:0

Reagovat
smazaný uživatel

1-2

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele