13. kolo
24.11.2018 16:00 CET
0 : 4
(0:3)

Reportáž

West Ham United - Manchester City 0:4

Manchester City se nachází ve velkolepé pohodě, což v sobotu na vlastní kůži pocítil také West Ham, který od svěřenců Pepa Guardioly schytal tři branky již v prvním poločase. V samotném závěru ještě přidal čtvrtý přesný zásah Sané a Citizens tak stále drží společně s prvním místem také ligovou neporazitelnost.

Hosté poprvé zahrozili už po pár vteřinách hry, když z úhlu napřáhl záložník David Silva, přízemní střelou však rozvlnil pouze boční síť. Po jedenácti minutách ovšem byl tento španělský hráč úspěšnější - to k němu propadl tečovaný centr Sterlinga a z malého vápna již dokázal balón protlačit do sítě. O dalších osm minut později se hosté radovali podruhé - to se na levé straně uvolnil Sané, který poslal parádní střílený míč napříč malým vápnem, který si na zadní tyči našel Sterling a z několika metrů jej sklepl do sítě.

Poté se do hry dostali také Kladiváři - nejprve Arnautoviče ve výborné pozici vychytal Ederson, o pár momentů později tento brazilský brankář vyzrál i na ránu Antonia. Galapředstavení hostujícího celku pak po půl hodině dokonal Sané, který využil parádní kombinace svého týmu. Nejprve našel Fernandinho senzačním pasem za obranou Sterlinga, který se neukvapil a chytrou přihrávkou oslovil na malém vápně volného německého záložníka, který si dotírajícího obránce filigránskou zasekávačkou posadil na zadek a zakončoval v podstatě do prázdné brány.

Krátce po změně stran mohl čtvrtý zásah přidat Sterling, tentokrát byl ale úspěšnějším mužem Fabianski, který si na své konto připsal výborný zákrok. Na druhé straně se do samostatného úniku dostal Antonio, který tentokráte dokázal překonat Edersona, jeho radost však přerušila tyč. Závěrečnou podobu výsledku tak dal v nastaveném čase Sané, který do sítě napálil centr Jesúse.

Autor: Víťa Srp

Komentáře (16)

Přidat komentář
MCFC_8

0:3

Reagovat
John Obi Mikel

1:0

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
frederik

1.1

Reagovat
t0mmy33MCFC

Pokud bude Manuel hrat svuj utocnej fotbal tak by to pro nas nemel byt problem

Reagovat
diastan

Reagovat
smazaný uživatel

2:1

Reagovat
OnlyWHU

2:2

Reagovat
duloig

neprehra WHU C O Y I !!

Reagovat
Assassin11

totálna demontáž west hamu po prvom polčase, krásne sa pozerá na hru city s akou ľahkosťou sa dostávajú do šancí

Reagovat
t0mmy33MCFC

to zakonceni Saneho na 3:0 to bylo tak na zlutou

Reagovat
duloig

Škoda slov, City je iný level

Reagovat
OnlyWHU

No nečekal jsem, že vyhrajeme, ale... MC je opravdu jiná planeta, ale... Zdá se mi, že jsme hráli dost vlažně. Chyběl pohyb hráčů bez míče i důraz. K tomu opakovaný tragický výkony Masuaku a Obianga a dnes bohužel i několika dalších. K tomu chronický neproměňování šancí (moc jich nebylo) a... raději toho už nechám. Rychle zapomenout, vyhmátnout bojovnější sestavu a hrrr na manšafty z dolní poloviny PL. Čeká nás hodně práce. COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tato sezona ma nakroceno opet k nam

Reagovat
t0mmy33MCFC

no jeste by to chtelo nejakou ztratu Lpoolu...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele