36. kolo
16.07.2020 19:00 CET
1 : 1
(0:0)

Reportáž

Everton v závěru proti Aston Ville alespoň vyrovnal

Naděje Aston Villy na záchranu utrpěly další ránu. V Goodison Parku totiž uhrála jen remízu 1:1, když ještě pět minut před koncem základní hrací doby zásluhou Konsy vedla. V 87. minutě však stav srovnal Walcott.

První poločas příliš vzrušení nenabídl a všehovšudy přinesl jedinou střelu na branku v podání Aston Villy, která měla také více ze hry. Přesto nejblíže gólu byli Toffees, to když se Bernardův centr z levé strany ku překvapení všech snesl na břevno.

I po návratu ze šaten dlouho utkání diváka nudilo, zábavu rozpoutal až ve dvaasedmdesáté minutě Ezri Konsa. Ten na dlouhou nohu dosáhl na Grealishem rozehraný přímý kop a poslal balón za Pickfordova záda.

Brzy to mohlo být o dvě branky a další asistenci byl blízko Grealish. Jenže po jeho centru nedokázal El Ghazi z metrové vzdálenosti usměrnit míč mezi tři tyče, namísto čehož jej napálil nad břevno.

Pro Villans tak přišel trest. Tři minuty před uplynutím základní hrací doby využil krátkodobé převahy Evertonu Theo Walcott. Ten si naskočil na Gomesův centr a hlavičkou usměrnil míč obloukem do vzdálenější šibenice. Reina chytil míč až za čarou.

V nastavení ještě mohl být dokonán obrat, Sigurdssonova technická střela zpoza šestnáctky ale skončila o kousek vedle. Nerozhodný výsledek tak ztížil Evertonu možnost dostat se do horní poloviny tabulky, zejména ale musí trápit Aston Villu, pro níž je sestup už proklatě blízko.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele