29. kolo
07.03.2020 13:30 CET
2 : 1
(2:1)
Stadión:
Anfield, Liverpool

Reportáž

Liverpool otočil zápas s Bournemouthem

Fotbalisté Liverpoolu museli v rámci 29. kola Premier League otáčet domácí utkání s Bournemouthem. Ten poslal už v deváté minutě do vedení Callum Wilson, za domácí poté skórovali Salah s Maném.

Domácí fanoušci byli natěšení na další ligový zápas, jenže už v deváté minutě dostali studenou sprchu. Dotírající Callum Wilson si v souboji s Gomezem dost možná pomohl faulem, jenomže sudí nechal pokračovat ve hře. Došlo tak k parádní kombinaci, při které Lerma nahrával před prázdnou branku, kde měl velice snadnou práci právě Callum Wilson.

Pro Liverpool mohlo být ještě hůře. V 15. minutě se po rohovém kopu dostal k hlavičce Aké a jeho zakončení musel Adrián vyrazit nad bránu.

O tři minuty později poprvé zahrozili domácí. Napadající Billing vytlačil kombinujícího Wijnalduma až ke středovému kruhu, jenomže hosté si nepohlídali kolmici na Firmina, jenž na brankáře nevyzrál.

Domácí se dostávali čím dál více do hry a ve 24. minutě poprvé rozvášnili Anfield Road. Střídající Simpson chtěl vyvézt míč od svého pokutového území, jenomže naprosto nepochopitelně chtěl přejít přes Maného, který ho obral. Poté se k míči dostal Mohamed Salah, jenž levačkou zamířil přesně k bližší tyči.

Po chvíli byl obrat dokonán. Van Dijkovi se povedl u středového kruhu vystihnout rozehrávku soupeře, načež dokonalým způsobem vysunul do úniku Sadia Maného. Ten měl před sebou pouze brankáře Ramsdala, kterého překonal střelou pravou nohou.

V 62. minutě mohlo být vyrovnáno. Fraser se totiž dostal až před Adriána, kterého se snažil přehodit. To by se povedlo, jenomže vracející se Milner odkopl míč z brankové čáry.

Domácí se museli o tři body strachovat i v závěru. Aké servíroval míč před prázdnou branku Wilsonovi, který naprosto nepochopitelně netrefil míč, nýbrž pouze trávník. Tento komický moment nakonec stejně skončil ofsajdem.

Domácí po výhře i nadále s obrovský náskokem vedou anglickou ligu, Bournemouth je osmnáctý.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (10)

Přidat komentář
Honda

8:0. Spravit si chut po prvni prohre

Reagovat
smazaný uživatel

To je vůl

Reagovat
Elmas

Nic není nemožné.

Reagovat
DidusIneptus

0:1

Reagovat
M1ck0

2:1

Reagovat
Elmas

2:0

Reagovat
REPLIKATOR

0:1

Reagovat
oli9

Nestras

Reagovat
oli9

2:0

Reagovat
OnlyWHU

Adrián!!!! COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele