26. kolo
19.02.2020 20:45 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham neměl proti City šanci

Fotbalisté Manchesteru City potvrdili roli favorita a v rámci 26. kola Premier League porazili na domácím stadionu 2:0 West Ham. Branky obstarali Rodri a Kevin De Bruyne, který si navíc na první gól připsal asistenci. Tomáš Souček odehrál za hosty celý zápas.

Citizens vzali začátek zápasu hezky zostra a už v šesté minutě si připravili první šanci. Gabriel Jesus dostal parádní přihrávku za obranu od Davida Silvy. Brazilský útočník chtěl udělat Fabianskému kličku, pak však už nedokázal zakončit.

Ve čtrnácté minutě byl znovu velmi blízko brance Jesus. K míči se dostal trochu se štěstím, poté však váhal se zakončením a nakonec ho dokázal zablokovat Aaron Cresswell.

Po půl hodině hry se však domácí přeci jen tížené branky dočkali. Rohový kop z levé strany rozehrál De Bruyne a na přední tyči hlavičkoval přesně ke vzdálenější tyči záložník Rodri.

V 54. minutě obranu West Hamu provětral Sergio Agüero. Dokázal si ve vápně vytvořit prostor na střelu, ale jeho přízemní pokus na zadní tyč byl nepřesný.

Netrvalo dlouho a na Etihad Stadium to znovu zahučelo. Z hranice pokutového území se do míče levou nohou opřel šikovný portugalský záložník Bernardo Silva a jeho ránu zastavilo břevno branky West Hamu.

V 62. minutě byli domácí fotbalisté podruhé úspěšní. Kevin De Bruyne našel Bernarda Silvu, kterému ve vápně ale trochu míč odskočil. Toho využil právě Belgičan, šel si tvrdě za svým, Bernardo mu míč přenechal a De Bruyne ho napálil do brány.

V sedmasedmdesáté minutě byl potřetí v utkání Gabriel Jesus tváří v tvář Fabianskému a znovu byl úspěšnější polský gólman ve službách londýnského klubu.

West Ham v zápase vůbec nic nepředvedl, a tak v tabulce zůstává osmnáctý. City si připsali tři body, ale jelikož má Liverpool gigantický náskok, už se není kam posouvat. Guardiolův mančaft je na druhé přičce.

Autor: Petr Procházka / onlajny.com, livesport.cz

Komentáře (18)

Přidat komentář
adam77

6:1 obrana jim solidně hoří

Reagovat
MCFC_8

Hlavne si napravit chut, idealne s cistym kontom...3:0

Reagovat
t0mmy33MCFC

skoda ze Laporte hned po super navratu a cistym konte onemocnel.... asi nezvyk byt venku v zime ale tak hlavne at je na Real plne pripraven pak

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

5:0

tady sakra musime dat 3+ golu a ciste konto !

Reagovat
duloig

Strach mi nedovolí tipnúť výsledok a preto C O Y I ⚒️

Reagovat
smazaný uživatel

Já si ho klidně tipnu. Jedeme si pro bod-2:2 COYI

Reagovat
duloig

Sa nás boja

Reagovat
smazaný uživatel

1:0

Reagovat
fsada

Budu se rád plést ,ale po posledním zápase West Hamu to nevidím jinak,než na další prohru bohužel...

Reagovat
Elmas

4:0

Reagovat
REPLIKATOR

Zápas odložený kvůli špatnému počasí.

Reagovat
FC Parma

0:1 (Souček)

Reagovat
Pharrell

2:1

Reagovat
OnlyWHU

1:1 COYI!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Vysílají na nějaký TV, anebo pouze streamy? Díky

Reagovat
smazaný uživatel

Premier Sport

Reagovat
OnlyWHU

Košický beton měl dvě díry. Ta druhá byla hodně zbytečná. No nevím... COYI!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele