15. kolo
04.12.2019 20:30 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

West Ham Vlky příliš nepotrápil a je zase blíže sestupu

Neuspokojivá forma v poslední době posílá fotbalisty West Hamu stále níže tabulkou. Bez bodu odjíždí i z naopak zlepšujícího se a po pohárech sahajícího Wolverhamptonu, kterému tři body vystřelil Dendoncker a Cutrone.

Do vedení se Wolves dostali po čtvrtině utkání. Jota pobídl k zakončení Jiméneze, jehož pokus vychytal Martin. K následnému rohovému kopu se postavil Moutinho, jenž na zadní tyči našel nabíhajícího Leandera Dendonckera a ten přesně k tyči skóroval.

Po půlhodině mohlo být vyrovnáno. Rychlá a přesná narážečka Fornalse s Andersonem vedla k zakončení prvého jmenovaného, proti gólu ale byl famózní Patrício. Na opačném konci hřiště mohl navýšit Jota, i ten si vylámal zuby na strážci svatyně.

Okolo šedesáté minuty dostal každý tým opět jednu šanci k rozvlnění sítě, ani jedno však útočící hráč nevyzrál na gólmana. Jiménez předvedl zdařilý individuální průnik a přihrál Castrovi, jehož vychytal Martin, Patrício zase včasným výběhem sebral šanci Snodgrassovi po Fornalsově pasu.

Aktivní Jiménez šel deset minut před koncem ze hřiště, což se ukázalo jako chytrý tah. Namísto něj totiž přišel Patrick Cutrone. Na hřišti nemusel pobýt moc dlouho, aby mu Neto připravil na vápně palebnou pozici, s níž si italský útočník věděl rady a přesnou ranou překonal stojícího gólmana.

Vlci tak v tabulce okupují už páté místo se šestibodovou ztrátou na pozice zaručující účast v Lize mistrů. West Ham je naopak až ve druhé polovině tabulky a na osmnáctý Everton má k dobru jen dva body.

Autor: Martin Vejdělek / onlajny.com, highlightsfootball.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

+2,5

Reagovat
OnlyWHU

1:2 COYI!!!

Reagovat
duloig

Aj vlkom treba pristrihnúť krídielká 0:2 COYI !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Jakákoli výhra by byla paradni COYI

Reagovat
Elmas

2:1

Reagovat
Seydou Doumbia

1:1

Reagovat
OnlyWHU

Dojeli jsme na pasivitu a v ojedinělý koncovce opět na jalovost. Známá píseň. Škoda, že ztrácíme kopec bodů s takhle hratelnými soupeři. Z některých bývalech opor aby Pelle zešílel. Například z Hallera. Rychle zapomenout! COYI!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele